inzercia, predaj, predám, bazár

Chlapcensky set

Kategória: Rukavice a Šály

Tepkučká čiapočka,rukavičky,papučky. Veľkosť 68
Chlapcensky set
Podobné inzeráty
Chlapčenský šál- nový
Úplne nový, nenosený teplý chlapčenský šál sivej farby. Veľkosť: M. Značka: F&F Kids. Obvod čiapky je cca. 55 cm. Cena: 5€/ ks+ 2,70€ poštovné. Na predaj aj zvlášť.
Damsky Set jeseň aj zima
Kiwi set sal celenka na jeseň Bonprix set celenka tunel na zimu Nenosene Spolu 10 plus posta
Vincent van Gogh - Café Terrace luxusný kašmírový šál
Predám luxusný kašmírový zimný šál s potlačou olejomaľby od Vincenta van Gogha - Café terrace at Night + rukavice + náušnice v rovnakom motíve. Luxusný darček poteší každú ženu:) Rukavice sú touchscreen -fungujú na dotykovú obrazovku alebo na výber sú aj bezprstové. Šál sa môže nosiť obojstranne, z jednej strany je olejomaľba a z druhej strany je modrej farby. Veľkosť:200x70cm, cca 250gr. Cena: set: šál+rukavice + náušnice 45€+ poštovné, set: šál + rukavice 40€+ poštovné, set: šál+rukavice (s kožušinou) + náušnice 50€+ poštovné. V rámci BA osobný odber dohodou. Na požiadanie možnosť darčekového balenia: ozdobný papier - zdarma, darčeková krabica od 2€ (podľa veľkosti/rozmerov). Pozri všetky moje inzeráty (kliknutím na moje meno), možno ťa zaujme aj niečo iné, v ponuke mám rôzne šatky a šály:) Hľadáš iný model? Pošli mi správu a ja ti zašlem link na album, kde si môžeš pozrieš detailnejšie fotky a reálne videá šatiek a šálov. Len seriózny záujem, info prosím do e-správy/WhatsApp/Viber/mobil (neodpovedám na SMS).
STAR WARS šál
Predám chlapčenský Star Wars šál. Veľmi dobrej kvality. Nosený bol 3 roky.
2 x chlapcensky tunel sal sportcool
Po synovi, teple, na stahovanie, cierny a tmavomodry, dobry stav. Ak su flaky tak z blesku. Vyska cca - 24 cm. Sirka cca - 25,5 cm. Znacka Sportcool. Cena za oba 2€ plus posta a balne.Platba vopred na ucet alebo osobny odber. Na dobierku neposielam. Dakujem.
Set z ovcieho runa
Predam set z ovcieho runa, pouzivany minulu sezonu v kociku asi mesiac, rukavicky neboli pouzite ani raz Pasuje od naridenia do cca 1 roka podla dietatka