inzercia, predaj, predám, bazár

Chlapec balík 80

Kategória: Tričká a košieľky

Balík 12-18 mesiacov - 80
1- Zimná bunda
7- body dlhý rukáv
2- opaľovačky
2- pyžamo na zips
3- tričko dlhý rukáv
1- pasikavy tenký svetrík
2- tricko krátky rukáv
2- tepláky
1- tenké nohavice
Chlapec balík 80
Podobné inzeráty
Balík oblečenia chlapec 98
Balík oblečenia pre chlapca, veľkosť 98. Cena za celý balik.
Balik chlapec 104
Predam balik oblecenia pre chlapca velkost 104,bez poškodení, Cena 10eur
Balik chlapec 13-14r.
Predám balík oblečenia pre chlapca veľkosť 158-164.Športové tričká zn. Jako a Puma 3ks, tricka s dlhým rukávom 4ks, tielko Adidas, pulover, tepláky.
Balík chlapec 98 14ks
Balík obsahuje: 1ks svetlohnedé nohavice, pekné aj na návštevu, 1ks ľahké tepláky 3ks tričká s krátkym rukávom, 2 z toho na dvor, Adidas pekné aj do škôlky 1ks šušťáková vesta 1ks huňaté svetríkové tričko na chladnejšie počasie 7ks tričká s dlhým rukávom, niečo na doma, dvor, niečo na návštevy Veľkosť 98
Balík chlapec 92
Balík obsahuje: Vetrovka prechodná, košeľa sviatočná vianočná, rifle, v slušnom stave, tepláčky na donosenie
Balík tričiek 98/104 - dievca
!!!Biele tricko macka predane!!! Predam balik triciek s kratkym a dlhym rukavom pre dievcatko vo velkosti 98-104. Vsetko su to rozmerovo zhruba rovnako velke veci. Oblecenie je nosene len mojou dcerou v dobrom stave. Tricko s hruskou a bodkovane so srdieckami ma popraskanu obrazkovu aplikaciu. Balik obsahuje: 5x kratke tricko 3x dlhe tricko a pribalim este 3 tricka zadarmo (skor na vonku) Cena spolu:8€ + posta Moznost kupit aj jednotlivo,vtedy je cena 2€ za jeden kus oblecenia. Po predošlých skúsenostiach posielam tovar na DOBIERKU len v prípade, že mi kupujúci uhradí VOPRED na účet sumu za poštovné. Po odoslaní balíka vždy napíšem kupújucemu podacie číslo,aby si mohol sledovať svoj balík. !!!Kontaktujte ma len e-mailom!!! Poprosím len vážny záujem.