inzercia, predaj, predám, bazár

CHORD QUETEST, AUDIO RESEARCH LS25 MK II

Kategória: Zosilňovače

Predám:
D/A prevodník CHORD QUETEST............950 EUR

Predzosilňovač
AUDIO RESEARCH LS25 MKII..............2200 EUR
CHORD QUETEST,   AUDIO RESEARCH LS25 MK II
Podobné inzeráty
Zlava - Audio Research VSI75 , KT150 , aktualny model
Ponukam na predaj vynikajuci zosilnovac Audio Research VSI 75,aktualny model,najnovsia verzia - KT150,kupovane u oficialne distributora Tykon , stav noveho kusu,kompletne balenie,prislusenstvo,cennikova cena 11000eur,ponukam na predaj za 4300eur,moznost posluchu.
Zlava - Audio Research VSI75 , KT150 , aktualny model
Ponukam na predaj vynikajuci zosilnovac Audio Research VSI 75,aktualny model,najnovsia verzia - KT150,kupovane u oficialne distributora Tykon , stav noveho kusu,kompletne balenie,prislusenstvo,cennikova cena 11000eur,ponukam na predaj za 4200eur,moznost posluchu.
Audio Research GSi 75 G integrované lampový zosilňovač USA
Integrovaný elektrónkový (lampový zosilňovač) Audio Research GSi 75 G Series. V plne výbave (výkon 2x75 wattov).4 x KT150 2 x 6N30P. Stav pouzity - veľmi zachovali, ako novy. Bežal málo, aktuálne 836 hodín (merič casu prác elektrónok KT-150) Zosilňovač pozostáva z predzosilňovača (s phono), koncového zosilňovača, D/A prevodníka a slúchadlového zosilňovača. Celokovové diaľkové ovládanie + psb USB 3 upgrade . Zakúpené v Nuklon Kiev novy , som druhy majiteľ Súčasťou je originálne balenie a všetko príslušenstvo vrátane nákupnej faktúry. Osobné odovzdanie s platbou v hotovosti v okolí Ostravy a po dohode možné aj po cele CR , SK alebo PL Vyzdvihnutie a počúvanie možné v blízkosti Ostravy Predávam iba z dôvodu aktualizácie na vyšší model Prosím v prípade vážneho záujmu o telefónny kontakt vopred Cena 7100 EUR foto : TEST : info :
Chord Mojo
Predam Chord Mojo prvej generacie z dovodu prechodu na Hugo 2 Myslim, ze netreba predstavovat tento vynikajuci presnosny DAC/AMP. Zvukova stranka 100%, vizualna ma len zopar malych bodiek, ktore sa nejako dostali pod puzdro pri castom prenose (office/home). Pridam k nemu aj original puzdro, ktore stalo 79eur. Blizsie info:
Chord Mojo 2
Dobry den, predam velmi malo pouzivany sluchadlovy zosilnovac a prevodnik Chord Mojo 2,v stave noveho kusu.Mam vsetko prislusenstvo a doklad o kupe.Mam ho cca rok,takze je este v zaruke.Posluch mozny u mna na Hifiman Ananda alebo na vasich sluchadlach.Po vyplateni plnej sumy na ucet ho poslem dobierkou,radsej mam osobny odber. Najlacnejsia cena na ceskoslovenskych weboch je cca 550 eur. Moja cena je 400 Eur. Prvý kontakt kvoli podvodnikom cez kontaktny formular,cislo je vymyslene. Recenzia:
Cambridge Audio Azur 351A  stereo zosilňovač s DAC USB
Cambridge Audio Azur 351A integrovaný stereo zosilňovač s digitálnym USB vstupom (DAC - digital audio prevodníkom na streamovanie hudby z PC v CD kvalite). Zosilnovač prekonvertuje digitalny zvuk na analógový oveľa kvalitnejšie, ako PC cez jeho audio výstup. Zabudovaná USB zvuková karta pre USB audio 1.0 16-bit 32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz bez potreby ovládača.  Zosilňovač hifi triedy veľmi kompaktných rozmerov od  britského renomovaného výrobcu Cambridge Audio. Uvedený na trh od r. 2012. Audiofilský toroidný transformátor, výstupný výkon 2x45W RMS, spolu 7 vstupov, 1 výstup, 4 páry terminálov pre pripojenie 2 párov reproduktorov (A+B). Ovládanie hlasitosti ALPs, ovládanie basov (+/-10dB) a výšok (+/-6dB), tlačidlo Direct pre najkratšiu možnú dráhu signálu, nové polypropylénové signálové kondenzátory a vlastné elektrolytické kondenzátory na kritických pozíciách. Masívny hliníkový predný panel s predným 3,5mm vstupom pre prenosné audio zariadenia. Zabudovaná USB zvuková karta pre USB audio 16bit/48kHz bez potreby ovládača.  Viac info tu