inzercia, predaj, predám, bazár

Christian Louboutin čižmy

Kategória: Topánky, obuv

Minimálne nosené kotníčky Christian Louboutin, krásne . Veľkosť 38 .Nádherný šperk na nohe , veľmi pohodlné s krabicou a dustbagmi. Bohužiaľ blok už nemám. Sú tam ostňe a jeden trochu poškriabal druhú topánku . Je to vidieť na fotkach , v skutočnosti je to takmer neviditeľne . Kvôli tomu je cena prispôsobená. Sú ku ním aj náhradné ostňe. Velkosť sedí presne . Možnosť aj vyskúšať alebo osobný odber Galanta a okolie .Plná cena 1290€.
Christian Louboutin čižmy
Podobné inzeráty
Christian Louboutin - sieťované lodičky
Christian Louboutin - sieťované lodičky Veľkosť 41. Mala som ich len 3x na sebe (doslova z auta do reštaurácie:)) takže su takmer ako nove. Opätok 10cm. Ku každej lodičke Vám dám aj ich originálnu Louboutin červenú taštičku - vid obrázok. Poslúžia Vám na prijemne podujatia a zažiarite v nich na akejkoľvek akcii. Pokojne mi napíšte a modem Vam zaslat video ako vyzeraju.
Lodicky cierne Christian Louboutin
Predam lodicky Christian Louboutin Very Gemma 120 velkost 36,5. Vynikajuci stav. Osobne BA, TT, DS alebo zasielkovna.
Christian Louboutin
Predam cierne kozene lodicky Christian Louboutin, velkost 37, nevhodny darcek
Christian Louboutin Miss Boxe
Dokonale bezove lodicky na platforme Christian Louboutin. Original. Velkost 40. Novo podrazene. Vyska opatku vzadu je cca 10 cm. V peknom nosenom stave, bezne znamky nosenia - mensie vrasky, skrabanceky ci skvrnky.
Christian Louboutin
Predám 100 % original -Minimálne nosené kotníčky Christian Louboutin, krásne . Nádherný šperk na nohe , veľmi pohodlné s krabicou a dustbagmi. Bohužiaľ blok k tomu nie je , bol to darček . Sú tam ostňe a jeden trochu poškriabal druhú topánku . Je to vidieť na fotkach , v skutočnosti je to takmer neviditeľne . Kvôli tomu je cena prispôsobená. Sú ku ním aj náhradné ostňe. Velkosť sedí presne
Christian Louboutin
Predám úplne nové lodičky značky Christian Louboutin vo v. 36, originál.