inzercia, predaj, predám, bazár

Chrono

Kategória: Ostatné

Predávam chrono je plne funkčné.Ukazuje v stopách treba len výsledné číslo vynásobiť 0.304 a máte m/s. Predná nálepka sa odliepa inak všetko v poriadku mám ho už nejaký čas.
Chrono
Podobné inzeráty
Luxusné dámske hodinky Chrono Diamond
Predám luxusné dámske hodinky Chrono Diamond. Párkrát vzaté na špeciálnu príležitosť. Stav ako nové s komplet balením a certifikátmi. Detailný popis na stránke výrobcu: Pôvodná cena 1.550 € Cena: 1.250 € Osobný odber možný. Cena je uvedená bez poštovného a poistenia balíka.
Pánske hodinky Swiss Military by Chrono
Predám pánske hodinky Swiss Military by Chrono Quartz vo veľmi zachovalom stave. minimálne používané.
reproduktory Canton chrono SL 526 black gloss + stojany
Mám na predaj reproduktory Canton Chrono SL 526 black gloss + stojany (malé, stĺpy nie) -pouzivane, v dobrom stave -k tomu krytky a stojany (je možné naplnit pieskom) -kúpené v Rakúsku, v záruke ešte 2r, bez originalnych krabíc, o balenie sa viem postarat -len osobne v BA, možný test -pridávam reprokáble 2x2,5 mm cez zadné trubice -cena je pevná,na špekulácie ignorujem -dôvodom predaja je prechod na vyššiu radu -sms alebo mailom, NEVOLAT canton, focal, jbl, harman kardon, elac, bowers & wilkins, pioneer, bose, jamo, magnat, polk, mackie, teufel, heco, dynaudio, monitor audio, triangle, kef, klipsch, marantz, denon, onkyo, edifier
Predám hodinky VOSTOK EUROPE Anchar Chrono
VOSTOK EUROPE Anchar Chrono + box a 2x náramok, kupované v Eurovei. Osobne BA.
reproduktory Canton chrono SL 526 black gloss + stojany
Mám na predaj reproduktory Canton Chrono SL 526 black gloss + stojany (malé, stĺpy nie) -pouzivane, v dobrom stave -k tomu krytky a stojany (je možné naplnit pieskom) -kúpené v Rakúsku, v záruke ešte 2r, bez originalnych krabíc, o balenie sa viem postarat -len osobne v BA, možný test -pridávam reprokáble 2x2,5 mm cez zadné trubice -cena je pevná,na špekulácie ignorujem -dôvodom predaja je prechod na vyššiu radu -sms alebo mailom, NEVOLAT canton, focal, jbl, harman kardon, elac, bowers & wilkins, pioneer, bose, jamo, magnat, polk, mackie, teufel, heco, dynaudio, monitor audio, triangle, kef, klipsch, marantz, denon, onkyo, edifier, triangle, wharfedale, Klipsch, cambridge, nad
hodinky Festina Chrono bike 2010
predám pánske hodinky Festina Chrono bike 2010,16528/5 vo velmi dobrom stave.17.10.2022 vykonaná tlaková skúška na 10 bar.+ výmena batérie.cena 80 eur,pri serioznom záujme a rýchlom jednaní dohoda možná.