inzercia, predaj, predám, bazár

Chybějúci otec, chybujúci syn

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám úplne novú neotvorenú knižku.
Pôvodná cena 14€

Autor úspěšné knihy Anatomie lásky Guy Corneau pojednává v tomto titulu o morálním zranění, jímž trpí někteří muži, kterým scházel kvalitní kontakt s otcem. Fyzická absence otce se u nich projevuje po stránce afektivní a psychické a vyvolává určité nedostatky při utváření mužské identity ještě i v době, když tito synové dospěli, případně se sami stali otci. Autor vychází z vlastního života (zejména ze vztahu s vlastním otcem, resp. bez něj), z portrétů různých mužů a jejich příběhů a z příkladů z vlastní terapeutické praxe. Seznamuje čtenáře s tím, jak se tito muži jeví navenek, a jací doopravdy jsou uvnitř.

Ukazuje důsledky, jež se projevily u synů, kteří vyrostli bez otce nebo jakoby bez otce. Ve své knize nabízí možnosti k lepšímu vzájemnému pochopení a souznění mezi mužem a ženou, rodiči a dětmi. V závěrečných kapitolách ukazuje, jak najít východiska a zbavovat se důsledků. Kniha Chybějící otec, chybující syn se stala po vydání bestsellerem, vychází v doplňovaných a revidovaných vydáních ve frankofonních zemích opakovaně a byla přeložena do desítky jazyků.

Guy Corneau je kanadský psycholog, psychoterapeut, autor úspěšné knihy Anatomie lásky (Portál, 2000). V Kanadě i ve Francii vydal ještě několik úspěšných knižních titulů, pořádá přednášky, účastní se konferencí, vystupuje ve sdělovacích prostředcích.
Chybějúci otec, chybujúci syn
Podobné inzeráty
Bohatý otec, chudobný otec - Robert T. Kiyosaki
úplne nová kniha Bohatý otec, chudobný otec - Robert T. Kiyosaki „Bohatý otec, chudobný otec je štartovacou čiarou pre každého, koho zaujíma budúcnosť jeho financií.“ | USA TODAY Top #1 motivačnej literatúry všetkých čias ,,Hlavným dôvodom, prečo majú ľudia finančné problémy, je to, že v škole ich nikto neučil, ako s peniazmi narábať. Ľudia sa naučia, ako pracovať za peniaze, ale nenaučia sa, ako docieliť to, aby peniaze pracovali pre nich.“ | Robert Kiyosaki BOHATÝ OTEC, CHUDOBNÝ OTEC vyvracia mýtus, že vysoké príjmy z vás spravia boháča, spochybňuje predstavu o dome ako o majetkovej hodnote, ukazuje rodičom, prečo sa nemôžu spoliehať na to, že ich deti sa v škole naučia narábať s peniazmi, raz a navždy vysvetlí rozdiel medzi aktívom a pasívom, ukáže vám, čo učiť vaše deti, aby si v budúcnosti samy zabezpečili finančný úspech. Štúdium kníh je súčasťou filozofie spoločnosti Rich Dad: čítať, diskutovať, študovať... a znovu diskutovať. Toto nové vydanie k 20. výročiu vzniku knihy Bohatý otec, chudobný otec obsahuje 9 celkom nových častí, ktoré sú určené pre spoločnú diskusiu a ktoré vám poslúžia ako sprievodca, keď budete čítať túto knihu, študovať ju, rozoberať a debatovať o nej so svojimi priateľmi a svojou rodinou. Robert Kiyosaki zmenil spôsob myslenia o peniazoch desiatkam miliónov ľudí na celom svete. Preslávil sa svojím priamočiarym vyjadrovaním, dravosťou, odvahou a aj svojím postojom, ktorým sa stavia proti konvenciám. pošlem poštou na vaše náklady resp. osobný odber LM alebo viem doviesť ZADARMO na trase Ružomberok - Liptovský Mikuláš - Prešov
Anatomie lásky (Guy Corneau)
Kniha má zopár znakov vonkajšieho opotrebenia, vnútro knihy je v peknom stave. Pôvodná cena knihy bola vyše 16€. Reagujem iba na emaily. Viac o knihe: Vztahy otec-dcera, matka-syn a jejich trvalé důsledky. Psycholog a zkušený odborník na partnerské vztahy ve své Anatomii lásky uvádí předpoklady pro vytvoření vztahu, který by bylo možno za šťastnou lásku označit. Jako zdroje problémů, které ovlivňují vztah mezi partnery, autor uvádí nesprávné přijetí své identity, svého mužství nebo ženství, problémy v rodinách ze kterých partneři vyšli, zvláštní pozornost je věnována vztahům otec-dcera a matka-syn. Nedostatky minulosti tu podle autora z velké části vysvětlují současné problémy v partnerském vztahu. Vztahy a konflikty v rodinných a partnerských svazcích jsou dokreslovány konkrétními příběhy.
Bohatý otec, Chudobný otec
Predám knihu s názvom Bohatý otec, Chudobný otec. Iba osobný odber v BA. Kniha je bez poškodenia, ako nová.
Mama a syn Melissa Harrison
Predávam knižku Mama a syn Melissa Harrison. Knižka je vo dobrej kondícii (ako vidieť na fotkách).  Knižka je 5.50 eur plus poštovne.
Hokejové knihy
Predám knihy s hokejovou tematikou. Väčšina knih je vo výbornom stave, sú ako nové. Trochu opotrebované sú len knihy č. 5.a 10. 1. 2. Náš hokej : 10e 3. Hokej 2002/03: 7e 4. Přiběhy z hokejové branky: 8e 5. Malá encyklopédie ledního hokeje 5e 6.MS v hokeji 2011: 7e 7. 8.MS v hokeji 1999: 5e 9. Slávny otec a syn: 6e 10. Zlatá kniha hokeje: 6e V prípade záujmu ma kontaktujte mailom.
Knihy Robert T. Kiyosaki & Sharon L. Lechter
Predám knihy od autorov knihy Bohatý otec Chudobný otec, v top stave ako nové. Sú v českom jazyku. Bohatý táta radí Jak investovat Škola byznysu Do dúchodu mladý a bohatý Kam se poděly mé peníze Cashflov Kvadrant Cena za kus 5€.