inzercia, predaj, predám, bazár

chytre kalkulacky 100e/ks

Kategória: Ostatné

Ponukam na predaj toeto kalkulacky. da sa pripojit na telefon. ios/android. a prenasat do toho texty, atd. k tomu je aj navod. je to klassicka kalkulacka s vymenenou doskou a s displejom. na ebayi sa to predava za 200-250€. ja ho ponukam za 100ku. (kus) funguje na klasicke AAA baterky,a je k tomu aj aplikacia
chytre kalkulacky 100e/ks
Podobné inzeráty
Retro kalkulačky
Predám staré retro kalkulačky,nálezový stav. Citizen CX-122S Elka 55 Cena 10eur/ks Súkromný predaj bez záruky. Odpovedám každému, ak ste nedostali odpoveď skontolujte si nevyžiadanú poštu (spam). Možný osobný odber, prípadne pošlem dobre zabalené slovenskou poštou.Na dobierku neposielam. Cenník poštovného podľa cenníka SP. Prvotný kontakt mailom (číslo vymyslené).Platné do zmazania.
Kalkulačky SHARP
Predám vedecké kalkulačky SHARP EL-514 a EL-531A, funkčné, za cenu 3 €/ks (aj jednotlivo) + poštovné. Info na mail, nie sms.
Kalkulačky
Predám kalkulačky Sencor (5€) a Casio (kus 10€)
edukatívna aktivita chytré pero
Predám chytré pero s učiacimi stranami. Všetko je zachovalé a funkčné. Pridávam ďalšie dve perá a knižku ktoré sú vo veľmi dorom stave.
Detské chytré hodinky Kidizoom smart Watch DX7
VTech® Kidizoom® SmartWatch DX7 sú ešte viac „chytré“ hodinky pre deti. Hodinky , pohybové hry, hry. Používané minimálne, dcére sa nepáčila zelená farba.
Hodinky: ARMODD Slowatch ružová
Predám tieto smart hodinky značky: ARMODD Slowatch Sú ružovej farby. Boli nosené ale nie sú poškodené. Chýba pásik/pútko na zachytenie ramienka aby neodstával. Na poslednej fotke je fotka hodiniek z internetu ale na mojich fotkách vidno farbu reálnejšie. Pridám k nemu káblik na nabíjanie ale bez adaptéra + pôvodnú krabičku. Pôvodná cena bola 60€. Cena je bez poštovného. Osobný odber v Žiline. Odpisujem na email. Informácie o hodinkách: Chytré hodinky ARMODD Slowatch elegantného dizajnu s menu aj mobilnou aplikáciou. Ponúka viac ako 50 štýlových ciferníkov. Majú celodotykový displej a všetky potrebné funkcie vrátane senzoru pre meranie telesnej teploty. Hodinky zaznamenávajú každodenné aktivitu a zvládnu aj meranie tepovej frekvencie v pravidelných intervaloch. Po spojení s telefónom vás upozornia na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily a ďalšie notifikácie. Priamo na hodinkách uvidíte kto vám volá a môžete si ihneď na hodinkách prečítať prichádzajúcu správu. V mobilnej aplikácii podľa svojich potrieb nastavíte, na čo vás majú hodinky upozorňovať. Aplikácia (HitFit) zobrazuje denné štatistiky vašej aktivity vrátane krokov, km, kalórií a meria spánok. V aplikácii si môžete nastaviť aj ranné prebudenie pomocou vibrácií. Užitočné je aj diaľkové ovládanie spúšte mobilného fotoaparátu a hudobného prehrávača. Remienok je jednoducho vymeniteľný. Farebný displej hodiniek sa rozsvieti otočením zápästia. Okrem mnohých iných funkcií vám chytré hodinky pomôžu s vylepšením kondície a zdravia. Pomocou mobilnej aplikácie máte dokonalý prehľad o vašom životnom štýle. Má športový režim. Hodinky majú certifikáciu IP68 a sú odolné voči prachu a vode. Pri bežnom používaní vydrží až 5 dní na jedno nabitie. V pohotovostnom režime vydrží až 15 dní. Funkcia Find me umožňuje nájsť stratený mobilný telefón, ak je v dosahu bluetooth spojenia.