inzercia, predaj, predám, bazár

ciahovane pohariky na alkohol

Kategória: Ostatné

pohariky na alkohol ciahovane 6kusov cena3e.Hrnceky minimum pouzite spolu 3e-.Ozdobne vazicky na stoly fialove a zelene prevedenie s krajku 6kusov cena spolu 3e.
ciahovane pohariky na alkohol
Podobné inzeráty
Nové drevené sudy - 3l a 5l a 10l - dubové drevo
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iné položky, napr. záhradný nábytok (viď. všetky moje inzeráty). Predám drevené súdky, sú nove, vrátane pípi, zátky a stojančeku. Sú to sudy originál určené na alkohol, môže slúžiť aj ako dekorácia. Materiál: dubové drevo. Cena 3l - 49€. Cena 5l - 55€. Cena 10l - predané. Inzerujem aj iné veci, drevený sud alebo súdok. Tento vintage vinny bar, má možné využitie ako dekorácia, sud na alkohol, stojan na alkohol alebo vinotéka. Prípadne tiež možné použiť ako starožitnosť a polica na odkladanie vína a piva a je to super darček pod vianočný stromček. Treba radšej volať, nakoľko sa stáva že e-mail od vás skončí v spame alebo naopak moja odpoveď na vašu reakciu.
Alkohol tester
Predam nepouzivany alkohol tester dreger aj s nahradnymi nahubkami. Nejaky ten poharik si sem tam da asi kazdy a rovnako tak sa sem tam stane, že pohárov je o niečo viac než by bolo zdravé. Aby ste zbytočne neriskovali, hodí sa mať po ruke tento praktický Alkohol tester, ten vám rýchlo a jednoducho zodpovie otázku, či ste ešte pod vplyvom alkoholu alebo nie. Veľmi praktický darček do každého vozidla. Použitie: Stlačte tlačidlo a chvíľu počkajte, prístroj sa po dobu 10 sekúnd zahrieva. Potom po dobu 10 sekúnd dýchajte do prístroja a ihneď sa vám ukáže výsledok. Pre presnosť merania: Nedýchajte do prístroja skôr ako 20 minút po požití alkoholu . • Merací rozsah prístroja: 0 – 1,9 ‰ • Meranie v percentách a v promile • automatické vypnutie • Napájanie: 2 x AAA batérie (nie je súčasťou balenia) • Rozmery: 11,5 x 7 cm Osobny odber: Bardejov , Presov alebo posielam aj na dobierku.
Náustky na Alkotest
Ponúkam na predaj nové náustky na alkotest od firmy Dräger, ktorá priamo vyrába účinné alkohol testery. Balenie obsahuje hneď 100 kusov náustkov, ktoré sú vhodné na alkohol testery Alkotest 5820, 6820 a 7510. Každý z náustkov je navyše individuálne zabalený, aby bola zaistená maximálna hygieni.
Alkohol
Predám alkohol. Foto č.1 Vodka Amundsen 0,7l/4ks, cena 6€/ks Ruský štandard 0,7/1ks, cena 7€. Vodka Goral 0,7l/1ks, cena 6€. Fotoč.2 Vodka Nicolaus grep 0,7/1ks, cena 5€. Vodka Hanacka 0,7/2ks, cena 5€/ks. Vodka Hanacka 0,5/1ks, cena 4€. Vodka Pure Star 0,5l/2ks, cena 4€/ks. Stará myslivecka žitná 0,5/1ks, cena 4€. Fernet Stock citrus 0,5/2ks, cena 5€/ks. Becherovka citrus 0,5/ 1ks, cena 4€. Volať po 14:00hod.
Predam biokrb
Predam uplne novy, nerezovy krb na bio-alkohol (bez-zapachovy a zdraviu neskodny spalovaci alkohol). Krb jednoducho prisuniete ku ktorejkoľvek stene, alebo ho umiestnite kdekoľvek v priestore. Žiadna údržba, iba bežné čistenie. - rozmery: 80x46x40cm (ŠxVxH) - jednoduche zhasinutie so zhášadlom na zhasnutie - regulácia plameňa - materiál: Nerez, farba: Antikór - horak s reguláciou - výkon: 2-6 kW podľa nastavenia - dĺžka horenia: 4-12 hod.podľa nastavenia - objem horáka max: 3,9L (optimál: 3,5L) - ochranné sklo - krb s certifikátom Krb nebol ani raz pouzity! Novy stal 420 Eur, cena teraz 350 Eur. V zasobe mam aj 12x 1.5L flias bio-alkoholu na predaj. Cena za flasu 5 Eur. Dokopy biokrb + 18L bioalkohol za cenu 390 Eur.
Odmerka na alkohol
Predám oválne odmerky na alkohol mam ich 8 ks Cena za jednu 10€, ak vezmete všetky tak za 8ks za 60€