inzercia, predaj, predám, bazár

čierny ruksak Loap Aragac 26 L

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám úplne nový ruksak Loap Aragac čiernej farby s výraznými reflexnými prvkami a integrovanou pláštenkou. Má objem 26 L a nosnosť 8 kg. Pevný chrbtový systém SBS zaručuje pohodlné nosenie a spoľahlivo chráni obsah. Batoh je vyrobený z veľmi odolnej a pevnej tkaniny Rip Stop, ktorá bráni opotrebovaniu a roztrhnutiu.

Tento priestranný jednokomorový plecniak sa plní vrchom. K dispozícii máte 5 vonkajších vreciek a 1 vnútorné vrecko s priestorom na hydrovak. Ramenné popruhy sú anatomicky tvarované. Chrbát odľahčí bedrový pás, bočné kompresné popruhy a posuvná prsná spojka. Súčasťou batohu sú aj praktické úchyty na ďalšie vybavenie.

Pohodlný batoh má rozmery (výška × šírka × hĺbka) 54 × 26 × 18 cm a hmotnosť 710 gramov. Hodí sa na nielen na turistiku, cestovanie alebo kempovanie.

Cena: 50,- eur + poštovné
Záruka: 2 roky (k dispozícii pokladničný blok)

Kontakt: evellina1@
čierny ruksak Loap Aragac 26 L
Podobné inzeráty
čierny ruksak Loap Aragac 26 L
Predám úplne nový ruksak Loap Aragac čiernej farby s výraznými reflexnými prvkami a integrovanou pláštenkou. Má objem 26 L a nosnosť 8 kg. Pevný chrbtový systém SBS zaručuje pohodlné nosenie a spoľahlivo chráni obsah. Batoh je vyrobený z veľmi odolnej a pevnej tkaniny Rip Stop, ktorá bráni opotrebovaniu a roztrhnutiu. Tento priestranný jednokomorový plecniak sa plní vrchom. K dispozícii máte 5 vonkajších vreciek a 1 vnútorné vrecko s priestorom na hydrovak. Ramenné popruhy sú anatomicky tvarované. Chrbát odľahčí bedrový pás, bočné kompresné popruhy a posuvná prsná spojka. Súčasťou batohu sú aj praktické úchyty na ďalšie vybavenie. Pohodlný batoh má rozmery (výška × šírka × hĺbka) 54 × 26 × 18 cm a hmotnosť 710 gramov. Hodí sa na nielen na turistiku, cestovanie alebo kempovanie. Cena: 49,- eur + poštovné Záruka: 2 roky (k dispozícii pokladničný blok) Kontakt: evellina1@
Turistický novy značkovy ruksak Loap čierny
Predám turistický nový Značkový ruksak Loap čierny za zníženú cenu 50 €. Môžem poslať aj na dobierku kuriérom za 55 €.
originál Porsche ruksak
Predam original Porsche ruksak. Ruksak je pekne skladatelný do malej praktickej tasky vid foto. Ide o original Porsche model made in DE. Po rozlozeni sa z neho stava plnohodnotný ruksak, vak. Ruksak ma popruhy na zapnutie okolo pasu horne ucho a poprohy na ramena. Na hornej strane je stahovacia snurka a pracky vo vnutronej strane jedno vrecko na zips. Cena ruksaku Porsche je 20e. LEN osobný odber Bratislava - Petržalka
Pláštenka / cestovný vak Fjallraven na ruksak 90-100 l
Predám novú pláštenku / cestovný vak Fjallraven na ruksak 90-100 l. Dá sa použiť na ruksak proti dažďu alebo ako ochranný vak na ruksak pri cestovaní. Cena v obchode 60 eur. Na ruksak s objemom 90-100 l.
Ruksak Deuter Futura 38AC
Predám 2x použitý turistický ruksak Deuter Futura 38AC s možnosťou umiestnenia aj hydrovaku.Ruksak je vybavený na chrbte sieťovým systémom air comfort čo pomáha k dobrej ventilácii.Proti zmoknutiu chráni integrovaná pláštenka v spodnej časti .Má dve oddeliteľné komory zipsom s možnosťou spodného aj vrchného plnenia.Na bedrovom páse je kapsa na zips.Po boku dve a spredu jedna kapsa na zips,plus po boku dve sieťky na fľasu.Ruksak je v stave nového.
NOVÉ PALICE A RUKSAK NORDIC WALKING
Predám nové, nikdy nepoužité palice a taktiež nový ruksak na Nordic Walking, svetovo uznávanej značky Fizan Speed, spolu za výhodnú cenu 60,- EUR (pôvodne 130). Palice sú vhodné na všetky povrchy (vrátane snehu), nakoľko majú špeciálne zahnuté, pevné hroty. Špeciálny uzamykateľný systém umožňuje paličky nastaviť do rôznych dĺžok a tiež otočiť hroty do správnej polohy. Paličky sú špecifické svojou dĺžkou, ktorá je až do 138 cm. Vhodné aj pre vysokých walkerov nad 190 cm a tiež na beh. Majú jednoducho odnímateľné pútka – rukavičky (klik systém pre bezpečnejšiu manipuláciu) s bezpečnostným reflexným pásom. Hliníková zliatina, nastaviteľná dĺžka 84 – 138 cm, hmotnosť 185 g. Ruksak MARSUPIO RUNNER 10 Ultra ľahký zeleno-žltý moderný ruksak s reflexnými prvkami má veľa praktických úložných vreciek. Na spodnej časti ruksaku sú slučky, ktoré slúžia na zasunutie špičky palice, ktorá drží na mieste pomocou gumičiek v hornej časti. Zadná strana je pokrytá priedušnou sieťovanou látkou, čo poskytuje maximálne pohodlie. Rozmery: Objem: 10l, Rozmer: 43.5x20x10cm, Váha: 320g. Materiál: Nylon HD, Ripstop – špeciálne utkaná látka, extrémne pevná. Iba osobný odber, poštou neposielam. Info: