inzercia, predaj, predám, bazár

Cinkular

Kategória: Ostatné

Predám cinkular. Ku cinkularu sú náhradné remene, 2x nože veľký maly. Cinkular je na 380. Ku cinkularu je aj redukcia na 230.
Cinkular
Podobné inzeráty
Cinkular
Cinkular - 12.11. - 15:06 Predám cinkular. Ku cinkularu sú náhradné remene, 2x nože veľký maly. Cinkular je na 380. Ku cinkularu je aj redukcia na 230.
Predám rôzne hospodárske, strojárske a chatové veci
krosná, čerpadlá, konské pluhy, cinkulár, traktor, kompresor - Predám krosná na tkanie kobercov (kompletka) Ďalej čerpadlá na polievanie viac druhou. Lustre - s parožia Šijací stroj aj na kožu šlapací Konské pruhy Traktor s vlečkou Cinkulár Cena dohodou alebo za výmenu. Cinkulár - drevo Kompresor - dvojvalec čerpadlá - rôzne druhy Treba vydieť.
krosná, čerpadlá, konské pluhy, cinkulár, traktor, kompresor
Predám krosná na tkanie kobercov (kompletka) Ďalej čerpadlá na polievanie viac druhou. Lustre - s parožia Šijací stroj aj na kožu šlapací Konské pruhy Traktor s vlečkou Cinkulár Cena dohodou alebo za výmenu. Cinkulár - drevo Kompresor - dvojvalec čerpadlá - rôzne druhy Treba vydieť.
Cinkulár
Predám cinkulár s košom na rezanie metrovice. Na cinkulári je motor Siemens 4kW so zapínaním hviezda, trojuholník a hriadeľ je poháňaná 3-drážkovou remenicou. Cinkulár sa ľohko presúva pomocou oja s kolieskami. Pilový kotúč je chránený krytom, ktorý sa automaticky otvára pri pohybe koša. V cene je pilový kotúč priemeru 60cm.
Cinkular
Predám plne funkčný cinkular 4kwcena 250€.. cinkular sa nachádza v Novej dedine
Predám cinkulár
Predám cinkulár s košom, so silným motorom, píla 600 mm.