inzercia, predaj, predám, bazár

Cínový rytier, historický rytier, figúrka

Kategória: Zberateľstvo

Mám na predaj cínového rytiera. Ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Kupované to bolo na Malte. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Na predaj mám aj koňa ručne robeného a maľovaného z cínu. Je na fotke. Kupované tiež na Malte od toho istého výrobcu. Ručná práca. Kôň stojí 80 eur. Ak by ste náhodou mali o koňa záujem, môžem vám poslať viac fotiek, aby ste ho videli z každej strany. Poštovné a balné je 4 eur na dobierku. Balík posielam poistený. Píšte prosím na e - mail.
Cínový rytier, historický rytier, figúrka
Podobné inzeráty
Cínový rytier, historický rytier, figúrka
Predam Cínový rytier, historický rytier, figúrka. Cena rytiera je 59eur. Cena tureckeho vladcu je 19eur. Popripade pridam viacero obrazkov. Doprava: osobne - Piešťany, Trnava a okolie. postou - s dobierkou alebo bez. Telefon: E-mail: gymkruhy@
Cínový kôň, figúrka
Mám na predaj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Kupované to bolo na Malte. Kôň má v strede dierku. Mám na predaj aj cínového rytiera. Tiež ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Kupované to bolo na Malte od toho istého výrobcu ako je aj ten cínový kôň. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Ak by ste mali náhodou aj o rytiera záujem, stojí 71 eur. Môžem vám poslať viac fotiek rytiera ak by bol záujem, z každej strany pofoteného. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako poistený. Píšte prosím na e - mail.
Cínový kôň, figúrka
Mám na predaj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Kupované to bolo na Malte. Kôň má v strede dierku. Mám na predaj aj cínového rytiera. Tiež ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Kupované to bolo na Malte od toho istého výrobcu ako je aj ten cínový kôň. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Ak by ste mali náhodou aj o rytiera záujem, stojí 71 eur. Môžem vám poslať viac fotiek rytiera ak by bol záujem, z každej strany pofoteného. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako poistený. Píšte prosím na e - mail.
Cínový kôň, figúrka
Mám na predaj cínového koňa. Ručná práca, maľované s veľkými detailmi. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 6 cm a dĺžka je 8 cm. Presné vyobrazenie koňa, ktorý v tej určitej historickej dobe bol. Kupované to bolo na Malte. Kôň má v strede dierku. Mám na predaj aj cínového rytiera. Tiež ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Rytier má výšku 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Kupované to bolo na Malte od toho istého výrobcu ako je aj ten cínový kôň. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Ak by ste mali náhodou aj o rytiera záujem, stojí 51 eur. Môžem vám poslať viac fotiek rytiera ak by bol záujem, z každej strany pofoteného. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Píšte prosím na e - mail.
Rytier - historický rytier, figúrka
Mám na predaj rytiera. Ručná práca. Nie je to hračka, ale figúrka pre zberateľa. Výška je 10 cm. Presné vyobrazenie rytiera, ktorý v tej určitej dobe bol. Kupované to bolo na Malte. Rytierovi som nechtiac sekerku čo mal v ruke odlomila. Je na fotke. Šikovný človek si ju prilepí lepom na kov, alebo dá zacínovať. Preto je rytier v zľave, nakoľko bol dosť drahý. Na predaj mám aj koňa ručne robeného a maľovaného z cínu. Je na fotke. Kupované tiež na Malte od toho istého výrobcu. Ručná práca. Kôň stojí 50 eur. Ak by ste náhodou mali o koňa záujem, môžem vám poslať viac fotiek, aby ste ho videli z každej strany. Poštovné a balné je 4 eur na dobierku. Balík posielam poistený. Píšte prosím na e - mail.
Batman zberateľské predmety
Ponúkam na predaj rôzne zberateľské predmety s tématikou Batmana/DC. 1.autíčka hot wheels spolu za 11€ 2.Veľké magnetky 2ks. a Joker mini figúrka spolu za 9€ 3.Batman hrnček- 11€ 4.Model Batmobilu/Batmobiletm z roku 1989 Výrobca: Jada Veľkosť: 1:32 Cena: 16€ 5.Vzázna Batman FUNKO POP figúrka č.284 z comic conu ktorý sa konal v roku 2019 na Slovensku je nezohnateľná. Cena: 55€ 6.Batman akčná figúrka- 9€ Výška: 14cm 7.Batman: Temný rytier (Motorka +2 DVD) Cena: 32€ Obsah DVD: Pokračování filmu Batman začíná Temný rytíř znovu spojilo režiséra Christophera Nolana a hvězdu Christiana Balea, který si zopakoval roli Batmana/BruceWayna v nekončícím boji se zločinem. S pomocí poručíka Jima Gordona a návladního Harveyho Denta Batman vyráží do ulic Gothamu, aby vymýtil organizovaný zločin jednou provždy. Vzniklý triumvirát je velmi efektivní. Ale brzy se všichni stanou lovnou zvěří v šílené hře zločineckého génia, známého jako Joker, který rouzpoutá v Gothamu skutečnou anarchii a dotlačí Batmana blízko k překročení tenké hranice mezi hrdinou a zloduchem. 8. Temný rytier povstal (soška masky) + 2 Blu-Ray Limitovaná zberateľská edícia Cena: 44€ Obsah Blu-Ray: Napriek tomu, že Batman sa už roky neukázal a Bruce Wayne sa rozhodol ukončiť svoju kariéru, ho žiaľ Gothamu donúti opäť k tomu, obliecť si kostým Temného rytiera. Bane, kriminálnik a terorista, sa totiž snaží mesto zničiť. Pri kúpe všetkého spolu je cena len 170€ Posielam aj poštou V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma kontaktujte cez E-mail. Pozri ďalšie moje inzeráty