inzercia, predaj, predám, bazár

Čínska čajová supray

Kategória: Sklo, keramika

Predám čínsku čajovú súpravu priamo z Číny nová. Počas cestovania sa zlomila jedna mini šálka viď. Foto. 6 mini šálok + 2 mini kanvička.
Originál úplne nové
Cena 15€
Čínska čajová supray
Podobné inzeráty
Súprava na čaj (retro šálky, čajník, čínsky porcelán)
Predám historickú čajovú súpravu z Číny, zdobená sada konvice, podnosu a 8 šálok. Nepouzivana, top stav. Osobné prevzatie Nitra alebo dobierka. Cinska Keramika, kávovy set, cajova konvica, salky na caj, šálky na kávu, cinska cajova suprava.
Čínska váza, misa, soška rybár
Predám. Čínska váza výška 19,5cm. Čínska misa, rozmery v cm: 26x19,5x8,5. Rybár 16cm
Čínska stará čajová súprava z keramiky
Predám krásnu starú čajovú súpravu zo 70.rokov minulého storočia z keramiky. Zdobená krásnymi čínskymi motívmi drak a pod. a so zlatým zdobením Skladá sa z čajovej konvice, 4 šálok na čaj a tácky. Čajová konvica mala už žiaľ lepené hrdlo (pozri fotky). Rozmery: - tanier: šírka 13cm x dĺžka 16,8cm - poháre: výška 3,5 cm - kanvica: výška: 7,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Čajová súprava
Čínska čajová súprava Na dobierku neposielam
Čajová kanvička
Čajová sada/čajová kanvička - čajník a hrnček 2v1 s tematikou levandule. Iba vystavený, 100% stav. Na dobierku neposielam.
Veľká postriebrená porcelánová čajová súprava Bavaria
Kompletná veľká porcelánová čajová súprava. Značka Bavaria vyrobené v Nemecku. Postriebrená.   Krásna kombinácia farieb modrej a striebornej. Nádherná, nadčasová čajová súprava. Jedná sa o vzácnejší porcelán, v tomto stave, o to viac.  Odporúčame osobný odber v Bratislave. V prípade záujmu o zberateľské alebo umelecké predmety pozri aj iné moje inzeráty.