inzercia, predaj, predám, bazár

Čínska korková dekorácia v sklenej guli.

Kategória: Sklo, keramika

Výška 5,5cm, šírka 4cm
Čínska korková dekorácia v sklenej guli.
Podobné inzeráty
Kytica v sklenenej guli.
Predám kvet - ružu v sklenenej guli. Guľa je naplnená vodou a kvet pôsobí ako by bol za zväčšovacím sklom. Kvet je umelý. Vhodné aj namiesto kytice, nakoľko Vám vydrží veľmi dlho. Je to už retro doplnok. Možnosť poslať aj poštou.
Čínska váza, misa, soška rybár
Predám. Čínska váza výška 19,5cm. Čínska misa, rozmery v cm: 26x19,5x8,5. Rybár 16cm
Svadobná dekorácia -mladomanzelia na bicykli
Nová svadobna dekorácia na tortu alebo stôl - soška mladomanželov na bicykli. Výška 15 cm. Bicykel je na podstavci. Rozmer podstavca 17,2 x 6,7 cm. Dekoratívne figúrky sú vyrobene zo živice spĺňaju všetky požiadavky európskych noriem a su vhodne na styk s potravinami. Táto nejedlá dekorácia sa dá využívať opakovane, môžete si ju schovať ako spomienku na váš svadobný deň. Dekorácia je úplne nová, nikdy nebola použitá. PC 22€ + Zdarma 50 ks svadobných papierových menoviek.
Vázy z porcelánu
Ponúkam na predaj: 1.Čínska váza so sloními ušami s ružovým kvetom, perforovaná, bez poškodení, výška 26 cm, cena 10 eur+pošt 2.Popolník plný kvetín, je z ružového porcelánu, bez poškodení, cena 8 eur+pošt. 3.Biela váza s kvetinkami, v dobrom stave, bez poškodení, výška 20 cm, cena 6 eur+pošt. 4. Bielu vázu so zvláštnym zdobením, je to starý nemecký porcelán, bez poškodení, výška 18 cm, Cena 12 eur+pošt. 5. Čínska stredne veľká váza, výška 20cm, so 4 vázičkami, výška 8cm, perforované, Cena 7 eur+pošt.
Čínska soška
Predám. Krásna, keramická, porcelanová. Vysoká 20,5cm. Zrejme čínska bohyňa kvetov
Súprava na čaj (retro šálky, čajník, čínsky porcelán)
Predám historickú čajovú súpravu z Číny, zdobená sada konvice, podnosu a 8 šálok. Nepouzivana, top stav. Osobné prevzatie Nitra alebo dobierka. Cinska Keramika, kávovy set, cajova konvica, salky na caj, šálky na kávu, cinska cajova suprava.