inzercia, predaj, predám, bazár

Čistenie energii a liečenie tela

Kategória: Zdravie a krása

Máte ťažké,náročné obdobie a neviete prečo?cítite sa bez energie a stojíte bezmocne na mieste?
Ponukam čistenie po energickéj stránke,ľudí, aj priestoru.
Liečenie vibraciou lásky.
Osobné terapie a vedené meditácie.
Kontaktujte ma na mobilnom čísle.
Čistenie energii a liečenie tela
Podobné inzeráty
Prístroj na čistenie pleti SkinPro Sonic 3v1
Dobrý deň, mám na predaj Prístroj na čistenie pleti SkinPro Sonic 3v1. Popis: Dosiahnite vytúženú čistú, zdravo žiarivú pleť príjemnú na dotyk s prístrojom na čistenie pleti SkinPro Sonic 3v-1. Precízne čistí, vyhladzuje a masíruje pleť, vďaka čomu ponúka profesionálne výsledky v pohodlí domova. Môžete si vybrať z 3 režimov a nástavcov, aby vaša každodenná starostlivosť o pleť prinášala čo najefektívnejšie výsledky. Prístroj na čistenie pleti SkinPro Sonic 3v1 obsahuje: Telo prístroja Nástavec na čistenie pleti Silikónový nástavec na píling pleti Kovový nástavec na masáž pleti Môžete si vybrať z troch režimov automatický 60-sekundový program. konštantná vysoká intenzita konštantná nízka intenzita Praktický kryt na batérie Držiak na odloženie prístroja Rozmery: 15,8 x 5,85 x 5,8 cm. Materiál: ABS. NÁSTAVEC NA ČISTENIE PLETI S KEFKOU Nylonová kefka ponúka účinné každodenné čistenie pleti, aby bola pokožka mimoriadne čistá, svieža, viditeľne omladená a zdravo vyzerajúca. Jemné štetinky odstraňujú make-up a každodenné nečistoty vrátane nadbytočného mazu a špiny a pripravujú pleť na absorpciu ďalších produktov. ÚČINNEJŠIE NEŽ MANUÁLNE ČISTENIE PLETI Rozmery: priemer: 4,77 cm. Materiál: PP, nylon. SILIKÓNOVÝ NÁSTAVEC NA PÍLING PLETI Neuveriteľne jemné, ale zároveň hĺbkové čistenie a vyhladenie pleti, ktoré zanechá textúru pokožky hladkú, obnovenú a s viditeľne redukovanými pórmi. Hebký silikónový nástavec odstraňuje odumreté bunky pleti a zvyšky nečistôt, viditeľne uvoľňuje upchaté póry, vyhladzuje a zjemňuje textúru pleti a pomáha zabezpečiť optimálnu absorpciu produktov starostlivoti o pleť. HLADŠIA PLEŤ UŽ ZA 4 TÝŽDNE! Materiál: akryl, mosadz, imitácia poródiovania. Testovaný na nikel. Priemer 5 cm. Materiál: PP, silikón. KOVOVÝ NÁSTAVEC NA MASÁŽ PLETI Klinické testy potvrdili, že zlepšuje tón a pružnosť pleti, vypĺňa pokožku a už za 4 týždne je na pohľad a pocit ako po liftingu. Chladivá textúrovaná masážna hlavica sa používa na masáž tváre s krémami, pričom ultrazvukové vibrácie zároveň podporujú mikrocirkuláciu. Masážny nástavec je vhodný na oblasť tváre, krku a dekoltu. NÁSTAVEC NA ČISTENIE PLETI S KEFKOU Používajte každý deň. Odporúča sa automatický 60-sekundový program. Očný mejkap odlíčte rukou použitím odličovača na oči. Prístroj nepoužívajte na citlivej pleti v okolí očí. Pleť aj nástavec s kefkou si navlhčite teplou vodou. Na tvár alebo priamo na kefku naneste malé množstvo čistiaceho prípravku. Nepoužívajte produkt s pílingovými čiastočkami. Prístroj zapnite a vyberte si program. Kefku jemne priložte k pleti a pohybujte ňou malými krúživými pohybmi. Vyhnite sa očným partiám. Budete cítiť jemné vibrácie. Keď sa program skončí, opláchnite si tvár čistou teplou vodou a vysušte jemným uterákom. Kefku dôkladne opláchnite a nechajte
Kozmetické ošetrenia, laminacia obocia, lash lifting a viac
Som akreditovaná kozmetička a ponúkam Vám profesionálne ošetrenia tvare a tela ako zo salóna. Pracujem doma. Neváhajte a objednajte sa. Ponúkam množstvo kvalitných služieb za veľmi priaznivé ceny. Príďte si ku mne oddýchnuť a spríjemniť deň. Ponuka a cenník: Kozmetická masáž tvare 25 minút 10€ Kozmetická masáž tvare plus dekolt 35 minút 15€ Face cupping/bankovanie tvare 30 minút 15€ Manikúra gél lak od 15€ Manikúra polygel/ gél predlžovanie od 20€ Farbenie a úprava obocia Henna brow 10€ Farbenie mihalnic 5€ Dermaplaning - 4€ Laminacia obocia 20€ Trvala na riasy/lash lifting 23€ Ošetrenia: Ritual & relax ošetrenie ( veľmi individuálne podľa potrieb klienta a stavu pleti dá sa prispôsobiť ): povrchove čistenie,enzymaticky peeling, masáž podľa typu pleti, cistenie ultrazvukovou spachtlou, profesionálna alginatova maska + masáž rúk, krem, terapia sound healing ( zvuková terapia očista tela aj mysle ) 30€ Hĺbkové čistenie : povrchove cistenie, enzymaticky peeling, naparovac/zmakcovacia maska, manuálne čistenie pleti, docistenie protizapalovym ozonizerom, chemicky peeling + ozonizer, antiakne maska + masáž rúk, krem 30€ Lifting & antiage ošetrenie : povrchove cistenie, enzymaticky peeling, aktívne látky + masáž rúk, kombinovaná masáž tvare + gua sha/bankovanie, liftingove serum vpravene kavitaciou, krem 30€ Led terapia : povechové čistenie, enzymaticky peeling, led maska podľa stavu a typu pleti + masáž rúk a dekoltu, aktívne látky, serum, krem 28€ Aromatherapy: ukľudňujúca a relaxačná masáž tvare šije a dekoltu, vpravenie sera + aktívne látky + masáž ruk, krem 25€ Depilácia Predlaktie : 8€ Ruky komplet + plecia :18€ Lýtka : 12€ Komplet celé nohy 25€ Stehná 18€ Podpazušie : 6€ Chrbát : 15€ Brucho: 10€ Hruď : 8€ Licenie od 30€ ( denne, príležitostne, spoločenské, plesnivé, svadobné, na stuzkovu ) Poradenstvo/diagnostika vramci každého ošetrenia zdarma Pri viacerých procedúrach naraz lepšia cenová ponuka Neváhajte má kontaktovať emailom, správou alebo telefonicky a určite sa dohodneme.
Kozmetické ošetrenia, laminacia obocia, lash lifting a viac
Som akreditovaná kozmetička a ponúkam Vám profesionálne ošetrenia tvare a tela ako zo salóna. Pracujem doma. Neváhajte a objednajte sa. Ponúkam množstvo kvalitných služieb za veľmi priaznivé ceny. Príďte si ku mne oddýchnuť a spríjemniť deň. Ponuka : Kozmetická masáž tvare 25 minút Kozmetická masáž tvare plus dekolt 35 minút Face cupping/bankovanie tvare 30 minút Manikúra gél lak Manikúra polygel/ gél predlžovanie Farbenie a úprava obocia Henna brow Farbenie mihalnic Dermaplaning Laminacia obocia Trvala na riasy/lash lifting Ošetrenia: Ritual & relax ošetrenie ( veľmi individuálne podľa potrieb klienta a stavu pleti dá sa prispôsobiť ): povrchove čistenie,enzymaticky peeling, masáž podľa typu pleti, cistenie ultrazvukovou spachtlou, profesionálna alginatova maska + masáž rúk, krem, terapia sound healing ( zvuková terapia očista tela aj mysle ) Hĺbkové čistenie : povrchove cistenie, enzymaticky peeling, naparovac/zmakcovacia maska, manuálne čistenie pleti, docistenie protizapalovym ozonizerom, chemicky peeling + ozonizer, antiakne maska + masáž rúk, krem Lifting & antiage ošetrenie : povrchove cistenie, enzymaticky peeling, aktívne látky + masáž rúk, kombinovaná masáž tvare + gua sha/bankovanie, liftingove serum vpravene kavitaciou, krem Led terapia : povechové čistenie, enzymaticky peeling, led maska podľa stavu a typu pleti + masáž rúk a dekoltu, aktívne látky, serum, krem Aromatherapy: ukľudňujúca a relaxačná masáž tvare šije a dekoltu, vpravenie sera + aktívne látky + masáž ruk, krem Depilácia Predlaktie Ruky komplet + plecia Lýtka Komplet celé nohy Stehná Podpazušie Chrbát Brucho Hruď Licenie ( denne, príležitostne, spoločenské, plesnivé, svadobné, na stuzkovu ) Poradenstvo/diagnostika vramci každého ošetrenia zdarma Pri viacerých procedúrach naraz lepšia cenová ponuka Neváhajte má kontaktovať emailom, správou alebo telefonicky a určite sa dohodneme. Facebook : Gabika Andrejková Instagram : glamour_by_gabs Pokojne sa so mnou spojte aj v správe na FB alebo IG, kde môžete vidieť aj moju prácu.
Terapie novej doby-ACCESS BARS, FACELIFT, telesné procesy.
V dnešnej uponáhľanej, náročnej dobe, preplnenej strachom, obavami, depresiami je Terapia ACCESS BARS výborným spôsobom ako oslobodiť a stíšiť svoju myseľ. Terapia nás zbavuje všetkého prebratého od spoločnosti,čo nieje naše, aby sme mohli žiť s ľahkosťou, radosťou a v zdraví. ♥ACCESS BARS- liečivá, antistresová, dotyková terapia na eliminovanie stresu, rôznych blokov z podvedomia, očista mysle, prehnaného množstva myšlienok z hlavy, vhodná pri depresiách, nervozite, strese, migrénach. Metoda 32 bodov na hlave. V týchto bodoch sú uskladnené všetky naše myšlienky, nápady, úvahy, emócie, či postoje. Body zodpovedajú rôznym oblastiam nášho života ako sú vzťahy, kreativita, zdravie, peniaze, sexualita, telo, liečenie, komunikácia atd. Po terapii Odchádza všetko, čo je pripravené, aby z nášho života odišlo. Všetko, čo nám už neslúži a čo nepotrebujeme. Dalej sa venujem aj energetickému faceliftingu ACCESS FACELIFT. Nádherná laskyplná terapia po ktorej sa budeme zdať priťažlivejšie nielen sebe samým ,ale aj okoliu. Kladieme sami seba na posledné miesto? Nemáme sa dostatočne radi? Neoceňujeme sa? Treba niečo s tým spraviť! ♥ACCES FACELIFT- omladzujúca, skrášľujúca procedúra, prirodzený " energetický "BOTOX" bez použitia ihiel, prístrojov. Terapia eliminuje vrásky, kruhy pod očami, dodáva tvári žiarivejší lesk a oddýchnutý, mladistvý vzhľad. Prirodzené omladenie tváre, tela, orgánov. Pôsobí aj pri mnohých zdravotných problémoch, telo si už vyberie, kde je problém a to sa bude riešiť. Terapiu v závere kombinujem s masážou tváre. ♥Access telesné procesy- energie, ktoré môžu telu uľahčiť zmenu a transformáciu. Každý z týchto dynamických procesov je energia, ktorá prúdi telom. Mám na výber viacero telesných procesov ako pri problémoch s chrbticou, platničkami, stavcami, korekcia zraku( pri problémoch so zrakom), choronické ochorenia , problémy s tráviacim systémom, akékoľvek orgánové poruchy, (MTVSS), zlepšenie a zharmonizovanie činnosti lymfatického systému, hormonálneho systému( vhodné aj pri problémoch s otehotnením), aktivovanie imunitného systému (vhodne aj ako ochrana pred covidom a inými virusovými či bakteriálnymi záležitosťami), mládnutie, zacyklenie v stále tých istých problémoch, opakovanie rovnakých chýb, preberanie vecí od svojích rodičov, dedičné ochorenia atd.... Dalej sa venujem numerologii, maľovaniu osobných mandál,ajurvédskym masážam a reflexnej masáži chodidiel a rúk. V prípade záujmu ma môžte kontaktovať na: Nebeskasatya@ viac info:
Klasická masáž - MADEROTERAPIA
Ponúkam klasické masáže tela pre ľudí ktorý hľadajú relax po práci ťažkom dni alebo pre ľudí s nejakým zdravotným priblémom. Masáže vykonávam v tichom domácom prostredí , tak neváhajte kontaktujte ma a dohodneme si čas kedy vám to vyhovuje. Kontaktujte ma na tel.čísle alebo e-mail katarinatkacova2000@ EROTICKÉ MASÁŽE NEPONÚKAM A NEROBÍM ANI VÝNIMKY!! MOŽNOSŤ ZAKÚPENIA PERNAMENTKY ČI UŽ NA MASÁŽ ALEBO MADEROTERAPI ???? Klasická masáž (60min.) 20€ Klasická masáž (45min.)18€ Klasická masáž (30min.) 15€ Okrem klasických masáží ponúkam aj Maderoterapi tela a tváre nie len ženy ale aj pre pánov. Je to masáž drevenými pomôckami ktoré vôbec nie sú bolestivé a pomáhajú vám spevniť vašu postavičku zredukovať prebytočný tuk. Pomáha vám odstrániť viditeľnú celulitídu.A to všetko sa vám upraví po Maderoterapii tak neváhajte.!!!! Maderoterapia tela 60 minút 25€( v cene oboznámenie sa s procedúrou , konzultácia odporúčania) Maderoterapia tela 60minut-5x vstup 115€ Maderoterapia tela 60 minút-10x vstup 200€ Maderoterapia tváre 30 minút 20€ Maderoterapia tváre 30 minút -6x vstup 140€ Výhody pri tvári: -odstránenie dvojitej brady -vyhladenie vrások - zdvihnutie líc
Philips Sonicare 9000 DiamondClean
To najlepšie bielenie zubov od Philips Sonicare v našom najelegantnejšom modeli sonickej elektrickej zubnej kefky Philips Sonicare. Prejdite aj vy na Philips Sonicare. Intelig. a jednoduché čistenie zubov Zabudovaný senzor tlaku Inteligentné rozpoznávanie hlavice 4 režimy, 3 stupne intenzity. Hlavné benefity Váš DiamondClean 9000 vydrží aj pri pravidelnom používaní až dva týždne na jedno nabitie. Vďaka kefkovému nástavcu C3 Premium Plaque Control si môžete byť istí, že dosiahnete najhlbšiu možnú čistotu. Mäkké, flexibilné štetiny sú navrhnuté tak, aby sa ohýbali okolo obrysov zubov, čo vám poskytne až 4-krát viac kontaktu s povrchom zubov** a až 10-krát väčšiu mieru odstránenia plaku aj z ťažko dostupných miest. Kefkový nástavec C3 Premium Plaque Control je navrhnutý tak, aby sa mäkké, flexibilné štetiny dokonale ohýbali okolo obrysov zubov, čo vám poskytne až 4-krát viac kontaktu s povrchom zubov a pomôže vám čistiť aj ťažko dostupné miesta*. Inteligentné kefkové nástavce zabezpečujú, že používate správny režim a intenzitu na čo najlepšie čistenie zubov. Napríklad, povedzme, že používate kefkový nástavec W3 Premium White. Technológia BrushSync vášho DiamondClean 9000 automaticky zosynchronizuje váš kefkový nástavec s režimom White+, čím vám pomôže bieliť zuby. Zubná kefka DiamondClean 9000 disponuje režimami Clean, White+, Gum Health a Deep Clean+, ktoré vyhovejú všetkým vašim potrebám čistenia zubov. Režim Clean sa hodí na výnimočné každodenné čistenie, White+ odstraňuje škvrny, Gum Health poskytuje jemné, ale efektívne čistenie ďasien a režim Deep Clean+ vám ponúka osviežujúce hĺbkové čistenie. Tri stupne intenzity vám umožňujú vybrať si medzi vyšším nastavením na zvýšenie čistoty a nižším pre citlivejšie ústa. Všetky kefkové nástavce sa časom opotrebovávajú, takže musíte dávať pozor a ubezpečiť sa, že je vaše čistenie zubov rovnako efektívne. Naša technológia BrushSync sleduje, ako dlho ste používali kefkový nástavec a ako silný tlak ste pri čistení zubov vyvíjali. Pripomienka výmeny BrushSync na rukoväti a krátke pípnutie vás upozornia, že je čas ju vymeniť. Nemusíte si všimnúť, že pri čistení používate príliš veľkú silu, ale vaša kefka DiamondClean 9000 si to určite všimne. Pri použití príliš veľkého tlaku začne rukoväť kefky jemne pulzovať. Upozorní vás, aby ste znížili tlak na zuby a nechali kefkový nástavec robiť si svoju prácu. 7 z 10 ľudí si vďaka tejto funkcii zlepšilo techniku čistenia zubov. DiamondClean 9000 vám poskytuje pokyny potrebné na zlepšenie a udržiavanie zdravých návykov pri čistení zubov medzi preventívnymi vyšetreniami u zubára. Vstavané inteligentné senzory vás informujú, ak si čistíte zuby s príliš veľkým tlakom. *nerozbalená uplne nová+ (10/10) Na dobierku +5€ k hlavnej cene. Dôvod predaja nechcem túto kefku . Mail : hugohaverla6@ Tel: ( preferujem sms, alebo gmail)