inzercia, predaj, predám, bazár

Classe Sigma SSP - High End predzosilňovač / dekóder

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám špičkový high end audiofilný predzosilňovač - dekóder.
Dá sa použit aj do stereo systému aj do domáceho kina až do 7.1 kanálov.
Predzosilňovač je v plne funkčnom a bezchybnom stave. Predávam ho z dôvodu že som kino upgradol na 11 kanálov.
Predzosilovač má tiež nainštalovanú phono pre-amp upgrade kartu, priamo od classe, na pripojenie gramofónu.
Mám aj original balenie s príslušenstvom.
Cena nového kusu bola 6000eur.
Recenziu si môžete prečitať tu:
Classe Sigma SSP - High End predzosilňovač / dekóder
Podobné inzeráty
Classe Sigma SSP - High End predzosilňovač / dekóder
Predám špičkový high end audiofilný predzosilňovač - dekóder. Dá sa použit aj do stereo systému aj do domáceho kina až do 7.1 kanálov. Predzosilňovač je v plne funkčnom a bezchybnom stave. Predávam ho z dôvodu že som kino upgradol na 11 kanálov. Predzosilovač má tiež nainštalovanú phono pre-amp upgrade kartu, priamo od classe, na pripojenie gramofónu. Mám aj original balenie s príslušenstvom. Cena nového kusu bola 6000eur. Recenziu si môžete prečitať tu:
High End Elektronkovy preamp LX 1140
Predam slusny High End predzosilnovac Nuova to talianska malovyroba.Mam komplet schemy s popisom suciastok v nemcine.Osobne sa mi paci sekcia grama-slusne.Preamp nema sluchadlovy zosik,naco aj kedze je to high end.Najlepsie osobne,ale viem aj poslat super zabalene-hoc nerad.Myslim ze pistroje z hosim riesenim a paametami sa predavaju ovela dahsie.obsahuje 6x elektroniek 12AX7
High End Elektronkovy preamp
Predam High End elektronkovy predzosilnovac Talianskej malovyrobnej znacky Nuova Electronika.Firma pouziva vlastne transformatory,a vlastne to dual mono konstrukcia,pouziva 6ks elektroniek 12AX7.Preamp sa jednym prepinacom prepne bud z korekciami alebo priamo len lampy-kedy sa cele spektrum krasne presvetli.Ma v sebe aj zabudovany MM predzosilnovac na Gramo. Drevene sasi preslo krasnou prerabkov,viz foto ak si najdete skaredy cierny originalny dizajn.K preampu mam aj komplet schemy s popisom vsetkych suciastok.Najlepsie osobne a le viem aj perfektne zabalene poslat.
Predzosilnovac
Predam High End elektronkovy predzosilnovac Nuova Electronika,mam k nemu aj komplet schemy takze na posudenie.Obsahuje najosvedcenejsie elektronky 12AX7,ma kvalitny phono predzosilnovac,treba pocut.Radsej osobne v PD,ale je kvalitne zabaleny takze slo by aj postou,samozrejme dohoda o postovnom,pripade zaloha. Pracuje v cistej A triede,ziaden hybrid
Electrocompaniet EMC 1UP + Spider +2x Fuses + M-CD-Matte
Na predaj použivaný: "Tažký referenčný HIGH-END CDp ,váha 20kg". CD prehrávač Electrocompaniet EMC 1UP. Kupený v SR u oficiálneho predajcu Ketos. Originál obal + DO + Spider pavuk Clamp 285€ +Millennium audio vision M-CD-Matte 62€+ 2ks High End poistky v cene 350€ spolu to stál 637€. (podobný ECI aktuálne stojí nový 6000€ ) predám za 2800€. ========= Mám na predaj aj lacnejší tiež muzikálny CDp-DAC Triode (stál 4500€ kupený v SR Britisch audio teraz 2100€) + špičkový prepojovací XLR kábel 1m dlhý.Spolu za 4500€. NC 9000€. ========== Predám aj samostatne HIGH-END kábel Synergistic Research CTS 1m dlhý XLR. med a volfrám a striebro NC 4500€ za 2500€. ======== Nové" NOS basové 11" reproduktory New old stock (NOS) alebo skrátene staré zásoby , označujú staré zásoby tovaru, ktoré neboli nikdy predané zákazníkovi a sú stále nové v originálnom balení. ========== Basové repro 2x ETON 11-581 Hex Reprá pôvodne Nemecké nie čína. Originál obal. 700€ ====== Kvalitný použivaný funkčný 3.hlavový. Kazetový deck Aiwa AD-F 800 Made in Japan. Servisný protokol ======== Ten servis na deck Aiwa aj protokol z neho robil profík čo pracuje v tomto obchode a servise cena 350€ =========== CD prehrávač na obrazku SONY CDP 213 (chýba logo) je za za 35€. .... ALPHARD 1m dlhý kábel XLR + originál OBAL Ponukam za rozumnu cenu kvalitný kábel , postriebrená med v Teflone. ( PTFE ) 1m XLR symetricky signalový kabel Alphard HE 8 DA VINCI + ORIGINAL OBAL. Kupený v SR. Málo použivaný je defacto "nový" , plne funkčný. Cena 100€. ============ Známi predáva: použivaný funkčný SONY EQVALIZER SEQ-411 Reálne foto. Cena 165€. ===== . Pre ludí z CR je to 33km od št.hranice St. Hrozenkov - Drietoma. Bývam 20 km od Trenčína smer na Bánovce n/B.
Electrocompaniet EMC 1UP + Spider +2x Fuses + M-CD-Matte
Na predaj použivaný: "Tažký referenčný HIGH-END CDp ,váha 20kg". CD prehrávač Electrocompaniet EMC 1UP. Kupený v SR u oficiálneho predajcu Ketos. Originál obal + DO + Spider pavuk Clamp 285€ +Millennium audio vision M-CD-Matte 62€+ 2ks High End poistky v cene 350€ spolu to stál 637€. (podobný ECI aktuálne stojí nový 6000€ ) predám za 2800€. ========= Mám na predaj aj lacnejší tiež muzikálny CDp-DAC Triode (stál 4500€ kupený v SR Britisch audio teraz 2100€) + špičkový prepojovací XLR kábel 1m dlhý.Spolu za 4500€. NC 9000€. ========== Predám aj samostatne HIGH-END kábel Synergistic Research CTS 1m dlhý XLR. med a volfrám a striebro NC 4500€ za 2500€. ======== Nové" NOS basové 11" reproduktory New old stock (NOS) alebo skrátene staré zásoby , označujú staré zásoby tovaru, ktoré neboli nikdy predané zákazníkovi a sú stále nové v originálnom balení. ========== Basové repro 2x ETON 11-581 Hex Reprá pôvodne Nemecké nie čína. Originál obal. 700€ ====== Kvalitný použivaný funkčný 3.hlavový. Kazetový deck Aiwa AD-F 800 Made in Japan. Servisný protokol ======== Ten servis na deck Aiwa aj protokol z neho robil profík čo pracuje v tomto obchode a servise cena 350€ =========== CD prehrávač na obrazku SONY CDP 213 (chýba logo) je za za 35€. .... ALPHARD 1m dlhý kábel XLR + originál OBAL Ponukam za rozumnu cenu kvalitný kábel , postriebrená med v Teflone. ( PTFE ) 1m XLR symetricky signalový kabel Alphard HE 8 DA VINCI + ORIGINAL OBAL. Kupený v SR. Málo použivaný je defacto "nový" , plne funkčný. Cena 100€ -rezervovaný. ============ Známi predáva: použivaný funkčný SONY EQVALIZER SEQ-411 Reálne foto. Cena 165€. ===== . Pre ludí z CR je to 33km od št.hranice St. Hrozenkov - Drietoma. Bývam 20 km od Trenčína smer na Bánovce n/B.