inzercia, predaj, predám, bazár

Cobi kubelwagen vw type 82

Kategória: Hračky

Dobrý deň

Ponukám na predaj novu - neotvorenú Cobi stavebnicu: Cobi kubelwagen vw type 82.

Preferujem osobný odber.
Prosím pozrite aj ďalšie moje inzeráty.

Tel. číslo je vymyslené prosím písať na mail.
Ďakujem
Cobi kubelwagen vw type 82
Podobné inzeráty
Cobi kubelwagen vw type 82
Dobrý deň Ponukám na predaj novu - neotvorenú stavebnicu: Cobi kubelwagen vw type 82 Kompatibilná s Legom Preferujem osobný odber. Prosím pozrite aj ďalšie moje inzeráty. Tel. číslo je vymyslené prosím písať na mail. Ďakujem
PREDANÉ - Predám napodobeniny stavebnice Lego 8,25 kg
Z našich nákupov Lego stavebníc sa nám doma zišlo dosť veľa napodobenín - mnohí nerozlišujú medzi originálnym Legom a rôznymi napodobeninami. Skúšal som to nejako dávať dokopy, návody však nie sú, na webe tiež ťažko nájsť, čo som aj dal dokopy, bolo nekompletné, takže som to vzdal - je to proste mix na voľné skladanie. Ponúkam to teda na predaj - je tam Cobi, M38, Megablock, Gudi, Kazi a podobne: 1. fotka - 1,168 kg - identifikoval som nejaké časti Cobi lode, už na prvý pohľad je to ale nekompletné. Sevu sme po nafotení a pred vážením vybrali z mixu. 2. fotka - 1,643 kg - proste mix, 3. fotka - 2,620 kg - tiež mix, ale sú tam aj nejaké napodobeniny Hero factory, Bionicle a Ninjago, 4. fotka - 0,240 kg - nejaký Megablock mix, 5. fotka - 0,200 kg - nekompletný bager neznámej značky a asi kompletný robot značky M38, 6. fotka - 0,135 kg - zmes zväčša vojenských (asi Cobi) figúrok a doplnkov, 7. fotka - 0,133 kg - zbytky figúrok a podstavcov, 8. fotka - 2,120 kg - je tam nejaký Cobi tank a ktovie čo ešte. Takže cca 8,250 kg spolu za 35 € + prípadné poštovné. Ešte raz zdôrazňujem, že nejde o originálne Lego. To tam ani nehľadajte, ak aj tam naozaj len pár kúskov je, sú poškodené. Predaj len vcelku, predávam to dosť lacno, tak sa mi s tým nechce dlho zaoberať. Osobný odber Košice - Sever, poštou / Packetou po úhrade vopred na účet, k cene pripočítajte 5 € na poštovné a balné.
COBI MAX KOCKOŽRÚT
Ponúkam na predaj hračku pre malé deti, smetiarske auto značky Cobi Vydáva zvuky, "chrápe". Pozbiera kocky aj malé hračky a vzadu ich opäť vysype. funguje na 4 ks baterie (nie je súčasťou balenia). Možnosť osobného odberu v Bratislave.
Cobi 3013 M24 Chaffee
Cobi WOT M24 Chaffee, 370 k, 1 f Postavte si model tanku M24 CHAFFEE z populárnej počítačovej hry World of Tanks. M24 Chafee patriaci do výzbroje USA v rokoch 1944-1953. Spájal v sebe obratnosť prieskumných vozidiel a skvelú bojovú výzbroj. Pri zakúpení stavebnice dostanete bonus do počítačovej hry World of Tanks. Bonus obsahuje - 3 dni Premium Account, Large Repair Kit a Extra Combat Rations. Balenie obsahuje 370 kociek a 1 figúrku. Stavebnice COBI sú kompatibilné s ostatnými značkami a vyrábajú sa v EÚ, nie sú vyrobené v Číne.
Cobi 2449 Opel Blitz
Nákladné auto Opel Blitz 3,6-36S COBI 2449 - World War II Nová verzia vydareného modelu nákladného vozu OPEL BLITZ 3,6-36S s mnohými detailmi od známeho výrobcu COBI SA. Auto po zostavení meria 25 cm na dĺžku, 9 cm na šírku a 9 cm na výšku. Model približne v mierke 1:35 je vybavený pohyblivými kolesami s pneumatikami, otváracími dverami a sklopnými bočnicami. Jeho odolná konštrukcia umožňuje hranie, ale model bude tiež ozdobou zbierky historických vojenských vozidiel. Balenie obsahuje figúrku vojaka Wehrmachtu s výzbrojou: Panzerfaust, letecká bomba a barel paliva. Odporúčaný vek 6 + Počet kociek 310 ks Počet figúrok 1 ks
Cobi 5529 Small Army Jakovlev Jak-3 3
Stíhačka Jakovlev JAK-3 stavebnica Cobi podporuje manuálnu zručnosť a predstavivosť stavebnica Cobi je kompatibilná s ostatnými značkami aj Legom. počet dielikov: 235 ks + pilot, od 6+ V ponuke aj iné modely lietadiel, posledná fotka.