inzercia, predaj, predám, bazár

coco chanel mademoiselle intense

Kategória: Doplnky

coco chanel mademoiselle intense , 100 ml , originál balenie , možný osobný odber
coco chanel mademoiselle intense
Podobné inzeráty
coco chanel mademoiselle
Ahojte, predám EDP Coco chanel mademoiselle 100ml. Asi 3x použitý. Bol to darcek no bohužiaľ mi nesadla vôňa. Cenu si predstavujem okolo 125€ no nebránim sa dohode. Možnosť výmeny (plus doplatok pri lacnejších kúskoch ) za niektorý z parfumov (viď.foto)
coco chanel mademoiselle
Ahojte, predám EDP Coco chanel mademoiselle 100ml. Asi 3x použitý. Bol to darcek no bohužiaľ mi nesadla vôňa. Cenu si predstavujem okolo 110€ no nebránim sa dohode. Možnosť výmeny (plus doplatok pri lacnejších kúskoch ) za niektorý z parfumov (viď.foto)
SLNEČNÉ OKULIARE CHANEL - LUXURY S BALENÍM
Predám krásne slnečné dámske okuliare značky CHANEL. TOPKA! Nádherný doplnok, leto 2023. Rám je na jednej strane zdobený nápisom CHANEL s kamienkami. Dodanie v komplet balení - originál puzdro a krabička Chanel / balenie plus 10,- eur /. V prípade záujmu a pre ďalšie info volajte na uvedené číslo alebo ma kontaktujte cez sms, mail.
Chanel CC celenka
Chanel CC celenka, VIP gift od Chanel s dust bag
Nové náušnice CHANEL a DIOR
Nove nausnicky napichovacky CHANEL prepletane s kozou 29e CHANEL strieborne perlickove 29eur Dior srdiečka 19 eur Dior perly 19e
SLNEČNÉ OKULIARE CHANEL - LUXURY
Predám krásne slnečné dámske okuliare značky CHANEL. TOPKA! Nádherný doplnok, leto 2023. Rám je na jednej strane zdobený nápisom CHANEL s kamienkami. V prípade záujmu a pre ďalšie info volajte na uvedené číslo alebo ma kontaktujte cez sms, mail.