inzercia, predaj, predám, bazár

Colt M4A1

Kategória: Ostatné

Dobrý deň predávam zbraň to full metal.Má to 320fps.Niesu na nej žiadne škrabance . Sú k nej dva točáky rukavice.

VOLAŤ PROSÍM
Colt M4A1
Podobné inzeráty
Airsoft M4A1
Predam mierne používanú, funkčnú, celokovovú airsoftovu repliku s nazvom M4A1, Ktomu 3 zásobniky plne funkčné, taktiež mierne používané. Zbraň je poháňana plynom v zasobniku, kapacita je 30 guliciek. Zo zbraňou nebolo nič menené okrem pažby výkon je pôvodný 442 FPS s 0,20g guličkami váha je 3 KG. stratil som 1mm indusak na nastavovanie HopUp gumicky takze nieje sučastou. Samotnu zbran s jednym zasobnikom predam za 430 eur, 3 zasobniky za 100 eur.
Airsoft m4a1
Predám funkčnú m4a1 delta armory bravo.Su tam nove káble nový hop pup a nová baterka nabíjačku nemám pridávam k tomu aj dva zásobníky jeden je točak druhý tlačák su k tomu aj kolenacky.Predavam preto lebo idem kupovať niečo lepšie. Ak mate záujem tak volajte alebo píšte po 14:00 hodine
Airsoft M4A1 gas blowback
predam gas blowback m4a1 3KG výrobca WE, 1,82 J Délka zbraně: 770/850 mm k tomu 3 zasobniky
Stehenné/opaskové púzdro na Colt 1911
Stehenný nosič / platforma pre plastové puzdra na zbrane a zásobníky AMOMAX - určené pre nosenie puzdier vybavených rotačným systémom, - až 3 úchyty pre pripevnenie rotačného príslušenstva, - nastaviteľná veľkosť nosiča pomocou elastických popruhov a plastových spôn, - určené pre nosenie na pravej i ľavej strane Taktické puzdro pre 2 zásobníky typu COLT 1911 - možnosť rotácie o 360 stupňov pre nastavenie vhodnej polohy, - nastavenie šírky (resp. sila uchopu zásobníka) pomocou dodávaneho imbusového kľúča, - pohodlná mäkká silikónová lopatka puzdra bezpečne zapadne za opasok Taktické púzdro na zbraň typu COLT 1911 - určené pre pravákov, - rýchle trasenie, - možnosť rotácie o 360 stupňov pre nastavenie vhodnej polohy, - pohodlná mäkká silikónová lopatka puzdra bezpečne zapadne za opasok. Zdarma pridám vojenské škrtidlo CAT spolu s puzdrom, ktoré je taktiež odnímateľné. Všetko je úplne nové zabalené v originálnom balení.
Stehenné púzdro/nosič, púzdro na zásobníky
Stehenný nosič / platforma pre plastové puzdra na zbrane a zásobníky AMOMAX - určené pre nosenie puzdier vybavených rotačným systémom, - až 3 úchyty pre pripevnenie rotačného príslušenstva, - nastaviteľná veľkosť nosiča pomocou elastických popruhov a plastových spôn, - určené pre nosenie na pravej i ľavej strane Taktické puzdro pre 2 zásobníky typu COLT 1911 - možnosť rotácie o 360 stupňov pre nastavenie vhodnej polohy, - nastavenie šírky (resp. sila uchopu zásobníka) pomocou dodávaneho imbusového kľúča, - pohodlná mäkká silikónová lopatka puzdra bezpečne zapadne za opasok Zdarma pridám vojenské škrtidlo CAT spolu s puzdrom, ktoré je taktiež odnímateľné. Všetko je úplne nové zabalené v originálnom balení. Padlo na Colt 1911 ako aj samotný Colt 1911 nie sú súčasťou predaja, slúžia len vizualizáciu
Airsoft elektrika
Predám airsoftovu zbraň Colt M4A1, 5ks zasobnik, 2ks okuliare, 2ks maska tváre, prilba, krabicu, certifikát, kolimator, pazbicka.