inzercia, predaj, predám, bazár

ČREMOŠNE

Kategória: Chalupy, Chaty

K u p i m chatu/zrub, starší domček, poprípade pozemok (400-600m2) v obci Čremošne.
ČREMOŠNE
Podobné inzeráty
Predaj  rekreačnej chaty Čremošné
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v kľudnom prostredí v obci Čremošné. Dvojpodlažná zrubová chata sa nachádza na pozemku 99 m2, dispozične pozostáva z izby, kuchynského kútu, komory, kúpeľne s WC, dve izby v podkroví a v suteréne pivnica. Prízemná časť má cca 25 m2 , podkrovná 23,10 m2. Základy sú kamenné, podlažie sú drevené, strecha šindlová. Príjazd je po asfaltovej ceste. V blízkosti sa nachádzajú termálne kúpele, prostredie vhodné pre hubárov, poľovníkov, turistov.
ČREMOŠNE
K u p i m pozemok (400-600m2), chatu/zrub, poprípade starší domček v obci Čremošne.
ČREMOŠNÉ-chalupa s históriou s pozemkom na predaj cca 100 ro
Predstavujeme Vám rekreačnú murovanú chalupu s možnosťou celoročného bývania, ktorá sa nachádza v lokalite ČREMOŠNÉ, okr. Turčianske Teplice Nehnuteľnosť pozostáva z kombinácie bielej murovanej omietky a dreva. Má prekladané drevené stropy z červeného smreka ošetrené býčou krvou -olejované. SPODNÁ ČASŤ: Kotolňa s kotlom na ústredné kúrenie do radiátorov plus príprava na elektrické kúrenie. Možnosť kúrenia miestností samostatne drevom, dve pece alebo ústredným kúrením. Príprava teplej vody dvoma spôsobmi-aj bojlerom v lete. Voda verejný vodovod, sanita a septik vo vznikajúcom stave, nové rozvody vody, umývadlo a iné. Elektrická prípojka 220/380V-namontované elektrické kúrenie do radiátorov (doteraz nespustené, z dôvodu autonómneho kúrenia majiteľa) KUCHYŇA: so sporákom na pevné palivo. STROPY: drevené, prekladané vo vynikajúcom stave /majiteľ a staviteľ bol tesár/. DVERE: pôvodné drevené s obložkou zachovalé gazdovské s presklením. Vonkajšie drevené schody s gangom a prístreškom z červeného smreka s výhľadom na prekrásne okolie. Vstup do otvorenej miestnosti: obývačky spojenej so spálňou, samostatným prístupom na WC, kúpeľne s osadeným sprchovým kútom. ( možnosť ohrevu vody dvoma spôsobmi) Pôvodný starožitný nábytok , dvere a zádverie */predáva sa zariadenie v celku*/ Pred domom udržiavaná záhradka-predzáhradka s rodiacimi stromami /slivky,hrušky, jablone/. Dvor je pravidelne udržiavaný. Perfektný výhľad na okolité prostredie z obývacej časti. Možnosť prístavby veľkej terasy prístupnej z obývacej časti s perfektným výhľadom. Samostatná kotolňa vstup z dvora Na pozemku je samostatná drevená stodola vhodná na dvojgaráž a tiež dreváreň, sklad na poľnohospodárske produkty a stroje. Parkovanie na dvore alebo v samostatnej garáži s dielňou. Nehnuteľnosť je vhodná pre poľovníka s možnosťou revíru v tejto lokalita. Nehnuteľnosť je vhodná pre poľovníka s možnosťou revíru v tejto lokalita. Parkovanie na dvore alebo v samostatnej garáži s dielňou. Bližšie informácie Vám ochotne poskytnú na čísle: ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 236m² Obytná plocha: 236m² Celková rozloha: 684m² Rozloha pozemku: 448m² Úžitková plocha: 236m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: septik Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: áno Inž
Predám chatu
Predám chatu v obci Čremošné pri Turčianskych Tepliciach. Pozemok 236m chata 30m. Na pozemku altánok gril chata má jedno poschodie dole 2izby + kuchyňa elektrika a voda. V krásnom prostredí turcianskej kotliny 5 km od aquaparku. 10 km Blatnická a Gaderská dolina.