inzercia, predaj, predám, bazár

Criss Angel Ultimate Magic Kit - Kúzelnícka sada

Kategória: Hračky

Predám luxusnú kúzelnícku sadu populárneho amerického kúzelníka a iluzionistu Chrisa Angela (Mindfreak).

Cena 19 eur, najlepšie osobný odber KE.

V prípade záujmu kontakt e-mailom, číslo je vymyslené - nevolať.

Pozri aj moje ďalšie inzeráty ;)
Criss Angel Ultimate Magic Kit - Kúzelnícka sada
Podobné inzeráty
Kúzelnícka sada The art of magic
Vstup do sveta kartovej mágie. Balíček kariet je najuniverzálnejšia kúzelnícka rekvizita na svete, ktorá skrýva tisíce možností a pritom sa zmestí aj do vrecka. Svetovo preslávení kúzelníci Tomasiano & Kelly vás zavedú do sveta kartovej mágie a naučia vás triky, ktorými ohromíte svoje okolie. Zakúpením sady získate vstup do kúzelníckeho klubu THE ART OF MAGIC a prístup k unikátnemu a neustále aktualizovanému obsahu tutoriálov kartových kúziel. Kúzelník k svojim kúzlom potrebuje rekvizity. Medzi najpoužívanejšie kúzelnícku pomôcku patria práve karty . Predstavujú nekonečnú studnicu variáciou kúziel a pritom nezaberú veľa miesta, preto ich môžeš mať vždy pri sebe a baviť svojich divákov kdekoľvek a kedykoľvek. Súčasťou balenia sú 2 balíčky kúzelníckych kariet (54 kariet v každom balíčku), 2 špeciálne karty a príručka s tajnými QR kódmi, s ktorých pomocou sa dostanete k exkluzívnym video návodom, kde vám Tomasiano a Kelly odtajnia kúzelnícke triky a budú Vás krok po kroku sprevádzať základy kartomágie. Stačí, keď na QR kód zamierite fotoaparátom mobilného telefónu a automaticky sa spustí video. Tréning robí majstrami a u kúziel to platí obzvlášť. Obrňte sa trpezlivosťou, trénujte a postupne sa prepracovávajte k zložitejším kúzlom. Až ich budete s istotou ovládať, ďalšie kúzla nájdete na stránkach .
Lego sbírka cez 100 stavebnic i jednotlivě
Neotevřené. Většina v perfektním stavu, menší promáčkliny zohledněné v ceně, můžu nafotit. Doprava individuálně. Nabídka do 30.4. pak na ebay. Seznam i s cenami viz foto nebo zašlu tabulku. Star Wars Millennium Falcon 2011 (1254 pcs) Millennium Falcon 2011 (1254 pcs) R2-D2™ Jabba’s Sail Barge™ MTT™ Sandcrawler™ Ultimate Collectors Series Slave I Ultimate Collectors Series Slave I Ultimate Collectors Series TIE Fighter™ Ultimate Collectors Series TIE Fighter™ Ultimate Collectors Series Sith Infiltrator™ Assault on Hoth Assault on Hoth First Order Transporter™ Kylo Ren’s Command Shuttle™ Imperial Assault Carrier™ Captain Rex's AT-TE™ Captain Rex's AT-TE™ Creator Tower Bridge Tower Bridge Volkswagen T1 Camper Van s 1334 pcs!!! Palace Cinema EXPERT Sydney Opera House™ EXPERT Maersk Line Triple-E EXPERT Volkswagen Brouk Big Ben Big Ben Londýnský autobus ULTIMATE COLLECTOR SERIES Town Plan New SEALED 50th Anniver. SHIELD heliport The others Minecraft Dark World of line 21130 F/S vyklápěcí kniha Pop-up Book 6x6 all terrmain tow truck Nasa apolo saturna V Boat in bottle Architecture Architecture studio Rockefeller Center The Leaning Tower of Pisa Trevi Fountain Piece Marina Bay Sands (Limited Edition) Lincoln Memorial Flatiron Building Louvre Louvre Lowre Venice Venice Venice Berlin Berlin Berlin Buckingham Palace United States Capitol Building Sydney Sydney Chicago - Skyline Building Blocks Set Shanghai Socha svobody San Francisko Las Vegas China great wall Employee Gift Exclusive Kladno Campus 2015 Ole Kirk's House HMV Production 2013 Kladno Campus 2012 Lego HUB Birds 2014 Borkum Riffgrund 1 2015 Trains - 50 Years On Track Nutcracker 40 rokov minifuguriek 2019 Employee Exclusive: Christmas X-Wing
Kúzelnícka sada
Zdravím, mám tu na ponuku kúzelnícku sadu, kompletná no kúzelnícka palička je zlomená a zle zlepená. Inak je tam všetko čo má byť, aj návody na samotné triky.
Svietiaca autodráha - TIP NA DARČEK
Svietiaca autodráha 220 ks - posledný kus Umožnite vášmu dieťaťu vyjadriť svoju kreativitu s Magic Tracks, úžasnou neónovou pretekárskou dráhou, ktorá sa dá ohýbať a otáčať a navyše svieti v tme! Táto jedinečná pretekárska dráha s dĺžkou 3,1 m je vyrobená z flexibilných dielov, ktoré sa dajú jednoducho pospájať do akejkoľvek farebnej kombinácie a umožňujú meniť dizajn dráhy do akéhokoľvek tvaru alebo vzoru. Po postavení pretekárskej dráhy je čas na preteky! V základnej sade Magic Tracks sa nachádza autíčko poháňané batériou, ktoré bude uháňať po pretekárskej dráhe ako skutočný šampión. Autíčko je vyrobené z priesvitného materiálu a je vybavené LED svetlami, takže počas jazdy vytvára naozajstnú svetelnú šou. Súprava Magic Tracks vám ponúka hodiny a hodiny zábavy a rôzne kombinácie farieb a tvarov dráhy. Možnosti sú nekonečné! Autodráhu možno spojiť s našou autodráhou 80 dielikov a 165 dielikov.  Podrobnosti: Rozmery autíčka: dĺžka 8,3 cm x výška 4,6 cm x šírka 4,3 cm Dĺžka autodráhy: 3,1 m Rozmery segmentu: 6,1 x 2,1 cm Farba autodráhy: jednotlivé diely sú zelené, modré, žlté a oranžové Materiál autíčka: plast Materiál autodráhy: plast Napájanie autíčka: 1x AA batéria (nie je súčasťou balenia) Zapínanie autíčka pomocou tlačidla ON / OFF Farba autíčka : červeno-hnedé Nevhodné pre deti do 3 rokov! Diely sa navzájom spájajú, za pár sekúnd postavíte pretekársku dráhu podľa vlastných predstáv. Pretekárska dráha Magic Tracks sa dá ohýbať, krútiť a otáčať v každom smere Ohnite dráhu do kruhu a sledujte, ako autíčko preteká vo vnútri 3 LED svetiel pretekárskeho autíčka osvetľuje dráhu počas jazdy Ozdobte svoje autíčko nálepkami, aby vyzeralo skutočne drsne (v súprave 1 hárok s nálepkami) Dráha sa dá zrolovať pre rýchle a jednoduché skladovanie
Kooperatívna spoločenská hra MAGIC MAZE KIDS (nová)
Predám Kooperatívnu spoločenskú hru MAGIC MAZE KIDS. Hra bola len otvorená a hraie karty boli rozbalené. Je bez akýchkoľvek poškodení. No nikdy nebola hraná. Synček ju dostal pod stromček na SVK, žili sme v zahraničí a zostala zabudnutá v skrini. Verím, že niekomu urobí radosť :) Popis hry Z kráľa sa stala čírou náhodou žaba! Vydajte sa spolu s priateľmi do lesa, nazbierajte kúzelné ingrediencie a vyrobte elixír na záchranu kráľa. Magic Maze Kids je detská kooperatívna hra, ktorá vychádza z pôvodnej hry Magic Maze. Každý hráč ovláda všetkých hrdinov, ale iba jedným smerom. Na začiatku hry hráči dostanú kartu so šípkou, ktorá udáva smer, ktorým vedia hrdinu posúvať. Návod vás postupne naučí všetky pravidlá a hraním jednotlivých úrovní objavíte nové možnosti. Odporúčaný vek: 5 rokov Dĺžka hry: 15-25 min. Počet hráčov: 2-4 hráči V inzeráte kliknite na moje meno, zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty. K cene je potrebné si prirátať poštovné podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty. Osobný odber tovaru je možný v Nových Zámkoch, Hurbanove. Na dobierku z dôvodu negatívnych skúseností neposielam!
Hračka Magic Spiderman
Žartovná hračka Magic Spiderman lezie po stene sám a robí kotrmelce! Hoďte Magic Spidermana na hladkú stenu, okno, chladničku, sklenený alebo akýkoľvek iný hladký povrch a on sa začne pohybovať po ploche sám! Je to veľmi zábavné! Ruky a nohy Magic Spidermana sú vyrobené zo špeciálnej mäkkej gumy, pružné, netoxické, neškodné a je ho možné naťahovať. 2 kusy tejto flexibilnej hračky len za 2€!