inzercia, predaj, predám, bazár

cukrarska ozdoba na tortu - krst

Kategória: Potraviny

predam ozdobu - novu za zvyhodnenu cenu
vhodna ako ozdoba na krstiny pripadne k narodeniu dietatka
cukrarska ozdoba na tortu - krst
Podobné inzeráty
Cukrárska zdobiaca ceruzka
Cukrárska zdobiaca ceruzka Tescoma Delícia. Rozbalená, nepoužitá. Predám za 10€ + poštovné. Na dobierku neposielam (zlé skúsenosti), platba vopred.
Cukrárska zdobiaca ceruzka
Cukrárska zdobiaca ceruzka Tescoma Delícia. Rozbalená, nepoužitá. Predám za 9€ + poštovné. Na dobierku neposielam (zlé skúsenosti), platba vopred.
Točňa na tortu 28cm
Otočný stojan Vám pomôže tortu ľahko a rýchlo ozdobiť. Vďaka otáčaniu budete mať zdobenie v jednej rovine. Na tácke tortu môžete rovno servírovať. Mateiál: plast. Farba biela. Rozmery: pr. 28 cm, v. 9 cm.
Ozdoba na tortu
Predám ozdoby na svadobnú tortu 10cm vysoké 4 druhý Krásne 2€kus Odber aj väčšie množstvo Nad 10ks odber cena 1.50ks
Sirup Raspberry Maribell 900 g
"Malina" - má jasnú chuť a príjemnú farbu, ktorú miluje mnoho sirupov. Degustačné poznámky Bohatý, farebný a veľmi aromatický. Skvelá malinová chuť. Odporúčania na použitie Zrieďte s vodou alebo sódou. Do koktailov, nealkoholických nápojov, limonád, sýtených nápojov, smoothies. Recepty Exotická malina Pevnosť: 0 Zloženie 10 ml malinového sirupu 20 ml sirupu z liči 50 ml ananásovej šťavy 70 ml marakujovej šťavy Varenie Obtiažnosť: *** Pohár: highball Metóda: pretrepať Ľad: kocky Ozdoba: maliny Pridajte ingrediencie do šejkra 2/3 šejkra uzavrite kockami ľadu Silno pretrepávajte 7-10 sekúnd Preceďte do pohára naplneného kockami ľadu Ozdobte a podávajte Exotická malina Pevnosť: 0 Zloženie 10 ml malinového sirupu 10 ml jahodového sirupu naplňte sódou Varenie Obtiažnosť: * Pohár: highball Ľad: kocky Ozdoba: - Chladný pohár Nalejte ingrediencie Jemne premiešajte Podávajte na m šumivý kvet Pevnosť: 0 Zložky 10 ml malinového sirupu 20 ml fialového sirupu 100 ml sódy Varenie Obtiažnosť: * Pohár: highball Ľad: kocky Ozdoba: - Vychlaďte pohár Nalejte ingrediencie Jemne premiešajte Podávajte na O výrobcovi Značka "MARIBELL" - dynamicky sa rozvíjajúca, sa špecializuje na výrobu a včasný predaj lahodných sirupov, polev, koncentrátov pre prírodné limonády a čaje na Ukrajine, ako aj horúcej čokolády. V súčasnosti ponúkame viac ako 90 sirupov a viac ako 30 polev v rôznych príchutiach. Práve tým, že konkurujeme európskym značkám, neustále sledujeme svetové trendy a rozširujeme naše produktové rady.
Krabica na tortu 28x28x10cm
Papierová krabica na tortu. Krabica je vyrobená z pevnej vlnitej lepenky. Vhodná na koláče, torty, výslužky. Cena za 25ks - 7,62€ V ponuke aj 50ks balenie v cene 13,08€