inzercia, predaj, predám, bazár

Cúvaci senzory

Kategória: Príslušenstvo

4 cúvaci senzory s displ.
Cúvaci senzory
Podobné inzeráty
Cúvací asistent / Cúvací radar PHOBOS Y-2616
Predám nový parkovací asistent / cúvací radar PHOBOS Y-2616 / 4 senzory / Digitálny ukazovateľ vzdialenosti. Zašlem aj na dobierku
Cuvaci senzor 5Q0919275C
Predam originalne cuvacie senzory. Cena za kus
Cúvací senzor
Predám novú nepoužitú sadu cúvacích senzorov od značky Valeo.(632200)
Cúvací bezdrôtový kamerový systém AEG RV 4:3
Predám Cúvacia kamera AEG umožňuje lepší výhľad za vozidlom pre väčšiu bezpečnosť. Je vybavený funkciou nočného videnia a je chránený proti prachu a vode. Cúvacia kamera má pozorovací uhol 110 ° a vedenie vzdialenosti od prekážky. To je ideálne pre automobily, mobilné domy a prívesy. Má užívateľsky prívetivú navigáciu v ponuke a je možné ho nainštalovať ľahko a nenápadne. Monitor má 4,3 palca. Tento text bol preložený strojovo. Špeciálne funkcie Umožňuje lepší výhľad za vozidlom pre väčšiu bezpečnosť Funkcia nočného videnia Fotoaparát chránený proti prachu a vode Vodítka vzdialenosti od prekážky Bezdrôtový, šifrovaný rádiový prenos 2,4 GHz Rozsah dodávky Monitor, držiak monitora, 12 V pripojenie do auta, vysielač, kamera a montážny materiál. Je upne nová.
cuvacie senzory
Parkujte bezpečne a bezstarostne. Parkovacie senzory sú výborný pomocník tak ako aj pri cúvaní, tak aj pri parkovaní. Vhodné sú na každý automobil.Senzory sú vhodne pre zadný nárazník, pre každodenné použitie v premávke. Farebný displej indikuje postupným rozsvecovaním farebných políčok podľa vzdialenosti od prekážky a stranu na ktorej sa prekážka nachádza(vpravo, vľavo). Uprostred displeja je indikovaná vzdialenosť v metroch a taktiež aj zvukovo vďaka zabudovanému bzučiaku. Parkovacie senzory sú zapustené, nevyčnievajú. Balenie obsahuje 4x senzor, riadiacu jednotku, špeciálny vrták. Farba - čierna Cena pri osobnom odbere je 14 €. Cena s poštovným je 18 € Viac otazok mobil alebo email : motomato12345@ V prípade, že nedvíham ozvem sa vám neskôr.
Predám parkovacie senzory
Predám parkovacie senzory vo farbe čiernej, bielej alebo striebornej. V balení je: -grafický displej s ukazovateľom vzdialenosti a pípakom -vykružovák do plastu na senzory -4x cúvacie senzory -riadiaca jednotka -obojstranná páska na prichytenie riadiacej jednotky V prípade záujmu viem aj ukázať, používame ich na mikrobusoch. Pošlem aj na dobierku, poštovné hradí prijímateľ.