inzercia, predaj, predám, bazár

Cúvacie senzory - black

Kategória: Príslušenstvo

Predám tieto cuvacie senzory s kompletnou kabelážou. Cena: 20€
Cúvacie senzory - black
Podobné inzeráty
Led svetlá spiatočky, cúvacie svetlá.(2ks)
Predám nové led svetlá cúvacie/parkovacie. Jasné biele svetlo. Klasické, 21w. Cena za pár. Posielam na dobierku. Pozrite všetky moje inzeráty. Mám v ponuke aj cúvacie kamery, lcd displeje, cúvacie/parkovacie senzory a wifi bezrôtový prenos.
Cúvacie/parkovacie senzory 8ks predné aj zadné.
Predám nové nepoužité univerzálne cúvacie senzory na celé auto, 4ks do predu a 4 do zadu. Ja tam displej na zobrazenie vzdialenosti prekážky. Senzory sú univerzálne čiernej farby. Posielam aj na dobierku. Pozrite si všetky moje inzeráty. Mam v ponuke cúvacie kamery, lcd monitor aj wifi bezdrotovy prenos medzi kameru a lcd. Led svetlá H4 a H7.
Cúvacie/parkovacie senzory 4ks
Predám nové nepoužité cúvacie univerzálne senzory. Sú čiernej farby. 4 kusy, dajú sa použiť dozadu tak aj dopredu. Ako hlásič je tam búzer, teda tie senzory pípajú intenzitou podla vzdialenosti prekážky. Posielam aj na dobierku. Pozrite si všetky moje inzeráty. Mam v ponuke cúvacie kamery, lcd monitor aj wifi bezdrotovy prenos medzi kameru a lcd. Led svetlá H4 a H7.
cúvacie senzory
Kvalitné cúvacie senzory pre bezpečnejšie a jednoduchšie parkovanie a cúvanie. V balení je všetko potrebné -4kusy senzorov 22mm na výber čierne, strieborné, biele, šedá metalíza, červené, modrá metalíza, zelená metalíza -riadiaci modul -displej so zvukovou signalizáciou -presný vrták -slovenský návod -k dispozícii aj senzory len so zvukovou signalizáciou za 18€ odber možný osobne, alebo dobierkou +3€ pozrite si aj ďalšie inzeráty, možno Vás niečo zaujme mobil
Cúvacia/parkovacia kamera do auta s infra LED nočným videním
Predám samostatnú cúvaciu/parkovaciu/zadnú vodotesnú kameru do auta s nočným videním s 12 infra LED. Dá sa napojiť do autorádia alebo lcd. Ponúkam aj iné kamery, senzory, displeje a bezdrôtové prepojenie medzi kamerou a dysplejom do 20m. Posielam aj na dobierku. Pozrite aj moje dalšie inzeráty. Mám v ponuke aj cúvacie kamery, lcd displeje, cúvacie/parkovacie senzory a wifi bezrôtový prenos.
Cúvacie senzory
Predám cúvacie senzory.