inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklisticky dres s kratkym rukavom, novy. Vel. M, L, XL, XXL

Kategória: Športové oblečenie

Cyklisticky dres s kratkym rukavom, novy, nenoseny. Vel. M, L, XL, XXL

V zadnej chrbtovej casti vrecka na umiestnenie drobnosti.

Osobne Piestany , Sokolovce alebo zaslem na dobierku posta, zasielkovna + 3 eur
Cyklisticky dres s kratkym rukavom, novy. Vel. M, L, XL, XXL
Podobné inzeráty
Dámsky cyklistický dres
Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. kúpený 3/2021, ešte v záruke.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam.. Polaris Mica dres Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.
Dámsky cyklistický dres
Dámsky dres Polaris Mica.. dlhý rukáv.. veľkosť M.. použitý párkrát, čo je aj dôvod predaja - nevyužívam.. Polaris Mica dres Dámsky vetruodolný dres Polaris Mica je tenký cyklistický top s dlhým rukávom, ktorý má laminovaný vetruodolný predný panel na ochranu v chladnejších dňoch. Mäkká predná časť je kombinovaná s tkaninou Thermastretch pre jej super elastický výkon. Česané vnútro, robí tento dres teplým a priedušným. Má predný zips po celej dĺžke s ochranou brady a 3 zadné úložné vrecká.
Cyklistické oblečenie
Predám dámske cyklistické oblečenie, všetko vo veľkosti M: 1. Bledozelený dres s krátkym rukávom Van Rysel (20€) 2. Bledozelený dres s krátkym rukávom Triban (10€) 3. Bordový dres s krátkym rukávom Triban (10€) 4. Krátke čierne cyklistické šortky s vystuženým dielom v rozkroku Triban (10€) 5. Dlhé teplé cyklistické šortky s vystuženým dielom v rozkroku Triban (10€) Osobný odber
Cyklistické oblečenie
Predám dámske cyklistické oblečenie, všetko vo veľkosti M: 1. Bledozelený dres s krátkym rukávom Van Rysel (20€) 2. Bledozelený dres s krátkym rukávom Triban (10€) 3. Bordový dres s krátkym rukávom Triban (10€) 4. Krátke čierne cyklistické šortky s vystuženým dielom v rozkroku Triban (10€) 5. Dlhé teplé cyklistické šortky s vystuženým dielom v rozkroku Triban (10€) Pri odbere všetkých vecí, cena 50€ osobný odber
Dres s krátkym rukávom spezzOTTO
Predám nepoužívaný cyklistický dres s krátkym rukávom Spezzotto. Veľkosť XXL. Made in Italy. Rozmery (približné, pretože elastický materiál!): - prsia: 53 cm - boky: 45 cm + poštovné, mimo BA.
NOVÝ CYKLISTICKÝ DRES NORTHFINDER DEWEROL
Výhodne predám nový značkový cyklistický dres NORTHFINDER DEWEROL veľkosť: M (darček-je mi veľký) cena:18€ Bratislava