inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklistický set Trek segafredo nový - veľ. xxl

Kategória: Športové oblečenie

Cyklistický set Trek segafredo - nový veľkosť XXL. Vrátane nohavíc s trakmi a vnútornou vložkou.

Osobne Piešťany alebo zašlem poštou do zasielkovne +3eur.
Cyklistický set Trek segafredo nový - veľ. xxl
Podobné inzeráty
TREK Segafredo dámsky cyklistický dres od SANTINI
Predám dámský TREK SEGAFREDO cyklistický dres od značky SANTINI. UCI Woman’s World Team Bontrager Veľkosť: 4XL Vyrobený v taliansku (made in ITALY)
Cyklistický set Segaredo TREK
Predám pánsky cyklistický dres a cyklistické nohavice Sagafredo TREK vo veľkosti L. Set je ako nový, oblečený 2x, výborná kvalita. Cena 40 Eur, dohoda možná.
Cyklistický set Segaredo TREK pánsky
Predám pánsky cyklistický dres a cyklistické nohavice Sagafredo TREK vo veľkosti L. Set je ako nový, oblečený 2x, výborná kvalita. Cena 20 Eur.
Červený zateplený dres Segafredo
Predám dlhodobo nevyužitý zateplený dres Factory Racing Segafredo, veľkosť L, vhodný na výšku postavy 188-195cm. Vzadu 3 vrecká, silikónový protišmykový pásik na páse.
Cyklisticky dres s kratkym rukavom, novy. Vel. M, L, XL, XXL
Cyklisticky dres s kratkym rukavom, novy, nenoseny. Vel. M, L, XL, XXL V zadnej chrbtovej casti vrecka na umiestnenie drobnosti. Osobne Piestany , Sokolovce alebo zaslem na dobierku posta, zasielkovna + 3 eur
Športové oblečenie legíny, tričko, podporsenka
Ahojte Ponúkam na predaj nové veci, nenosené ( nepodarený nápad na podnikanie). Na predaj legíny, športová podprsenka a tričko. Bud osobny odber Bratislava alebo pošlem poštou na dobierku, čiže sa uhradí až po prevzatí balíku. Aktuálne čo mám z veľkostí: Legíny: Modré veľ. S - 7 ks Červené veľ. S - 1 ks, veľ. M -7ks Zelené veľ. M- 10ks Čierne veľ M- 4ks Podprsenka: Modrá veľ. S- 4ks, veľ. M -6 ks Červená veľ. S -8ks, veľ. M- 6 ks Zelená veľ. S - 7ks , veľ. M - 9ks Čierna veľ. S - 4ks, veľ. M - 2 ks Trička: Modrá veľ. S -3ks, M- 7ks Červená veľ. S -1ks, M -7 ks Zelená veľ. S -6ks, M- 8ks Čierna veľ. M -4ks Mám aj veľkosti L. Cena dohodu. V prípade záujmu a bližšie informácie prosím písať e-mail.