inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklo topanky

Kategória: Všetko ostatné

Cyklo topanky,nove,velkost 37
Cyklo topanky
Podobné inzeráty
Cyklo prilby
Predám cyklo prilby a jednu lyžiarsku prilbu detskú kus za 5€
Cyklo prilba S
Predám v bezchybnom stave cyklo prilbu Veľkosť 48-54
Krátky Castelli/Force cyklo set detský
Na predaj 2x detský krátky cykloset. Dievčatá to nosili cca medzi 120-140cm. Dres originál Castelli Giro Kids 8Y. Krátke nohavice Force s pohodlnou cyklo vložkou (128-140). Veci sú bezne používané . Cena za set 15€. (nový set cca 60+€).
Motokárová kombinéza, motokárové topánky a rukavice
Predám oblečenie na postavu okolo 172cm s nohou okolo 40 a stredne veľkou rukou. Kombinéza CRG čierna + taška: 40 EUR Kombinéza Sabelt modrá + taška: 60 EUR Topánky Sabelt modro-biele: 30 EUR Topánky Driver modro-čierne: 15 EUR Topánky P.C.R. červené: 15 EUR Topánky OMP červené: 15 EUR Rukavice Sabelt modré: 15 EUR Rukavice EA modré: 7 EUR
Jazdecké topánky
Predám jazdecké kožené topánky, holandskej zn. Petrie, Sedia na veľkosť 38, vnútorná dĺžka je 24cm, topánky sú dosť úzke, obvod nohy cca 32-33cm. Sú v zachovalom stave, boli používané, majú už odreniny. Sú z vrchu zkrecované a bol pridaný zips do zadu na ľahšie obúvanie, vložky už nemajú a koža sa na miestach kde sa topánky ohýbajú už zlupuje, ale funkčnosť to neovplyvňuje. Vhodné na donosenie alebo tréningy.l ‼️Neposielam na dobierku a píšte len ak máte vážny záujem‼️ Kontaktujte ma formou SMS alebo mailom, telefón nezdvíham.
Predám topánky na step
Stepovacie topánky značky Sansha. Topánky boli obuté dokopy možno 5 krát iba na vystúpenia, čiže sú vo veľmi dobrom stave. Číslovanie je americké = 8. Ak by bolo potrebné, tak nemám problém topánky aj odmerať. Cena je 25€ + poštovné (podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty). Dohoda na cene možná stačí ma kontaktovať cez e-mail.