inzercia, predaj, predám, bazár

Cyklovozik - NOVÝ (nerozbalený)

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám úplne nový ešte zabalený cyklovozík pre 1-2 deti(vozík za bicykel pre deti).
Zakúpený v Nemecku.

-2v1 kočík- Jogger aj cyklovozík
-stabilný kovový rám s odolným poťahom
-5bodový bezpečnostný pás s rýchlozapínaním
-sieť proti hmyzu plus vodeodolný plášť
-univerzálne pripojenie na všetky bicykle
-nastaviteľná rukoväť



V prípade záujmu ma kontaktujte cez sms alebo mail.
Cyklovozik - NOVÝ (nerozbalený)
Podobné inzeráty
Cyklovozík Croozer pre 1 dieťa
Predám cyklovozík Croozer pre 1 dieťa s bezpečnostným rámom, hliníkovými nárazníkmi, 5-bodovým bezpečnostným pásom a veľkým úložným priestorom. Je ho možné použiť za bicyklom ako cyklovozík, tiež ako športový kočík, prípadne na jogging. Cyklovozík obsahuje: -ťažná tyč za bicykel -kočíkové koliesko -joggingové koleso -reflexná zástava Cyklovozík má sieťku proti hmyzu a tiež sa dá prekryť pláštenkou. Jednoducho sa rozkladá a skladá. Len osobný odber v Brezne, prípadne v BB. Žiaden kuriér, neposielam ani poštou.
Croozer Kid for 2 s odpružením Dogy
Predám cyklovozík Croozer Kid For 2 s nastaviteľným odpružením Dogy Light Spring a bohatou výbavou. Vozík nemá žiadne poškodenie a vizuálny stav je takmer ako nový. Sme tretí majitelia a za dva roky sme s ním najazdili cca 250km. Vozík má bohaté príslušenstvo, ku ktorému sme ešte dokúpili malé koliesko na kočikovanie a prídavnú oporu pre telo a hlavu. Odber možný osobne v BA Petržalka. Pri seríóznom jednaní dohoda na cene istá. Aktuálna cena nového modelu s odpružením a bez príslušenstva je cca 850 EUR. V cene je teda zahrnuté nasledovné: - cyklovozík - 2x adaptér na pripojenie na bicykel - veľké predné koleso spolu s úchytmi, ktorými sa zmení cyklovozík na kočík vhodný aj na korčuľovanie - malé predné koleso, ktorým je možné používať vozík ako kočík - nainštalované odpruženie DOKOV Dogy Light Spring ( s ktorým je jazda pre deti nádhera, keďže nie sú vystavené žiadnemu natriasaniu ani v prípade veľkých jám či skokov. - originálne odpruženie Croozer v krabici - nepoužité - originál miminkovník Croozer (na fotke vpravo) - prídavná opora pre telo a hlavu XLC (na fotke vľavo) - 2x mäkká podložka zelená opica (na fotke vľavo) - 2x opierka hlavy - slnečná clona na predok - výrobca DOKOV - predná sieťka proti nečistotám - vetracia reflexná sieťka - ide o sieťku vzadu vozíka - je s hrubým oranžovým reflexným pásom (pôvodne má vozík iba plnú látku na prekrytie zadnej časti. Výhodou sieťky je, že náklad v "kufri" je chránený proti vypadnutiu a vzduch prúdi cez vozík - výrobca DOKOV) - 2x bočné slnečné clony - výrobca DOKOV - 2x obal kolies - výrobca DOKOV - vlajočka Croozer - pre lepšiu viditeľnosť vozíka - náhradné duše - všetky návody
S'COOL TaXXi Elite 1 Cyklovozík žltý
Predám cyklovozik / športový vozík pre deti od 9 mesiacov do 6 rokov . Kvalitný nemecky výrobok . Kúpený 1/2023 , použitý 3x (max 15kˇ). Ako nový bez poškodenia , kompletne balenie . Pôvodná cena 639€ Viac info
Cyklovozík THULE CHARIOT CX2
Predám málo používaný cyklovozík pre 2 deti, vo výbornom stave s príslušenstvom: kočík set + jogging set + brzda + slnečná clona + pláštenka + vlajka. Konštrukcia je pevná kvalitná kovová, nie plastová. Napriek tomu, že má cyklovozík robustný rám je vozík ľahký.
Cyklovozik
Predám používaný cyklovozík. Popis: Perfektný cyklovozík pre 1 alebo 2 deti. Môžete využiť aj ako trojkolku. Jednoduchá montáž. Vybavený bezpečnostnými pásmi, vzadu úložný priestor. Pohodlná a bezpečná preprava detí vo vozíku za bicykel Jogger alebo na prechádzky ku kolieskovým korčuliam. 2v1. Kolesá sú rýchloupínacie s pneumatikami. Pláštenka chráni proti dažďu a striekajúcej vode. Praktický úložný priestor so zosilnenou podlahou. Prídavné vnútorné vrecká v priestore pre cestujúcic.h Flexibilné použitie: Je vhodný aj pre nákupy. Vhodné pre všetky typy bicyklov s rychloupínacou oskou. Rozmery: 130 x 81 x 107 cm (dx š xv) Zložené-rozmery: cca 78 x 64 x 25 cm (dx š xv) Rozmery vnútorné: výška opretia - cca 45 cm šírka sedenia pre deti - cca 55 cm hlbka sedenia - cca 25 cm miesto na nohy cca 55 x 20 cm. Maximálne zaťaženie: 40 kg (deti a batožinu v nákladovom priestore) Maximálna výška sedáku detí: 50 cm Farba: "Aurora Red" (červená-čierna) Možný osobný odber v Bánovciach nad Bebravou alebo v Trenčíne.
Cyklovozík pre psa CROOZER DOG
Predám cyklovozík CROOZER DOG PEPPA pre stredné plemená do max 35kg, vozík bol použitý 2x. Veľa vetracích otvorov, rýchloupinák na zámok, reflexné prvky, vlajka, parkovacia brzda. Podrobný popis napr tu :