inzercia, predaj, predám, bazár

cyprus lawsonov golden retriever

Kategória: Rastliny

Predam 8 kusov cyprus lawsonov golden retriever
Velmi pekny, vysoky 80 až 100 cm
Má 10L kontajner
cyprus lawsonov golden retriever
Podobné inzeráty
Cyprus Toskánsky totetm 130-150cm
Cyprus vždyzelený ´Pyramidalis´ je stredomorský ihličnan, ktorý má úzky, stĺpovitý tvar. Je to pomerne rýchlo rastúci strom, ročný prírastok je okolo 0,5m. Dorastá do výšky 300-500cm a šírky 80-120cm. Ihličie má sviežo zelenú farbu, ktorú si udržuje aj počas zimy. Strom cez leto šíri príjemnú  živicovú vôňu. Cyprus ´Pyramidalis´ rastie v takmer akejkoľvek dobre odvodnenej pôde, kde má dostatok miesta pre korene. Strom nádherne vynikne ako solitér, ale rovnako krásne vynikne aj v líniovej výsadbe napríklad popri cestách a podobne. Cena 55.00€ ks Výška rastliny 130-150 cm
Cyprus Totem 140-150 cm
Predám cyprus vždyzelený Cupressus sempervirens 'Totem' dĺžka 140-150cm. Cyprus je úzky, stĺpovitý, vždyzelený ihličnan s pevným, tmavozeleným olistením, typický pre oblasť talianskeho Toskánska. Vhodné slnečné stanovište,mierna zálievka,miesto chránené pred zimnými vetrami. Cena za kus 55€. Možnosť dovozu po dohode.
Cypruštek-Chamacyparis Elwodii
Cypruštek Lawsonov ´ELLWOODII´ je osvedčená, pomaly rastúca odroda. Veľmi obľúbený je pre svoj hustý, kužeľovitý až stĺpovitý vzrast a atraktívnu farbu ihličia. Ihličie je mäkké modrozelenej farby, na jeseň nadobúda až oceľovo-modré odtiene. Veľmi pekne vynikne v nádobách na balkónoch a terasách, alebo ako solitér v záhone či v skupinovej výsadbe. Je možné ho použiť aj na živý plot. Nevyžaduje rez.Výška 120-140cm.. Tel.č:
Predam ovocne stromceky
Predam ovocne stromceky: Zastepene jablone na podpnikoch M9 rozne odrody. Jedno a dvojrocne. Admiral, Auksis, Bieloruske Malinove, Fuji Kiku-8, Jazz, Heliodor, Evelin, Golden Reinders, Golden Delicious Red, Golden Bohemia, Santana, Opal, Crips Pink. Broskyne: Redhaven …… Slivky: Toptaste, Haganta, Stanley Stromkove cierne ribezle
Jablká na konzum aj uskladnenie.
Predám oberané jablká, golden delicious, golden star,jonathan, ontario na čerstvý konzum, alebo aj zimné uskladnenie. Cena 0,70€/kg. Popripade aj doveziem.
Philodendron 'Golden dragon'
Predám Philodendron 'Golden dragon' vysoký 80cm. Možno ho dokážem zabaliť, ale skôr uprednosním osobný odber v TN. Cena je 30€ + poštovné.