inzercia, predaj, predám, bazár

Cyprusovec Leylandi (rýhle rastúci) Vždy zelený. 70-100cm

Kategória: Rastliny

Ponúkam Cypruštek Leylanský vo výske 80-100 cm.Rastie 1 m ročne.Mrazuodolný do -40C.

Výborne znáša tvarovanie rezom.

Cena 6.50€/ks
Cyprusovec Leylandi (rýhle rastúci) Vždy zelený. 70-100cm
Podobné inzeráty
Cyprusovec Leylandi (rýhle rastúci) Vždy zelený. 80-100cm
Ponukám k odberu svoje rastliny Cyprusteka Leylandského.Prírastok 1 meter ročne po zakorenení. Vyska cca 100cm.Sú zakorenené v 2 lit.kochlíkoch.Vysadzame kazdych cca 60 cm po telefone. Cena 7.99€/ks.
Cyprusovec Leylandský 150+ cm(náhrada za tuje)
Cyprusovec leylandský je najrýchlejšie rastúca tujovitá rastlina, v dospelosti narastie aj meter za rok. Veľmi dobre sa reže a tým vytvára krásny a vždyzelený živý plot. Ihlice sa rozprestierajú na vetvičkách do plochých vejárov. Sú tmavo zelené a svoju farbu nestrácajú ani v zime. Tvar Cyprusovca leylandského je v mladosti úzko kužeľovitý, neskôr široko zaoblený. Možno strihať od jari do konca leta, nerežte do staršieho dreva. Cyprusovec porastie v takmer akejkoľvek dobre odvodnenej pôde, kde bude mať dostatok miesta na korene.  Je ideálnou náhradou za tuju smaragd na vytvorenie hustých, vždyzelených živých plotov. Cena 20.00€ks Výška 150/160cm pestované v 12 l kochlíku čo zaručuje 100 ujatelnosť.
Tuja, cyprusovec, vŕba, smrek, okrasné stromy
Ponúkam na predaj okrasné stromy a kry: Tuja Smaragd od 20€ (2m), Cyprusovec modrý a zelený od 20€ (2m), Vŕba Japonska na kmeni 35€ (2m), Vŕba Japonska krik 20€ (1,9m), Borievka čínska 20€ (1,5m), Smrek obyčajný 120€ (3m), Bambus 1 trs 13€ (pri väčšom odbere dohoda na cene).
Predám cyprusovec leylandský špirála
Ponúkam cyprusovec leylandský tvarovaný do špirály. Výška sadenice je cca 80-90cm. Fotky sú ilustračné!!!
Agát Black Obelisk Turbo
Agát Obelisk Black L turbo Mame pripravené aj kontajnerové stromy ktoré je možné vysádzať celosezónne. Ponúkame na Jarnú výsadbu prémiový, úspešný a špeciálny rýchlo rastúci AGÁT Black Obelisk. Najvhodnejšia jarná výsadba (apríl, Máj) Ceny dreva a energií na Slovensku neustále rastú do neskutočných rozmerov a každoročne nám odoberajú nemalú čiastku financií z našich rozpočtov. Preto Vám ponúkame možnosť vysadiť si svoje vlastné palivové alebo úžitkové drevo ktoré bude pre Vás veľkou výhodou. Táto odroda si nevyžaduje intenzívnu starostlivosť a ďalšie financie, práve naopak. Ide o najkvalitnejšiu certifikovanú odrodu. Táto odroda je neinvázna v porovnaní s inými odrodami ✅️ Obelisk Black L, ktorý je zaradený medzi ruchlorastuce dreviny. Ide o najrýchlejšie rastúci AGÁT. Vyznačuje sa veľmi rýchlym rastom krásne rovným kmeňom,vhodný na kúrenie alebo ďalšie spracovanie v drevarskom priemysle. Už za pár rokov si dokážete vypestovať svoje vlastné drevo .Prvá ťažba sa môže vykonávať už v 6 roku stromu .Tento agát po zrezaní opäť rastie s pôvodného pníka čo je jeho veľká výhoda.✅️ Plne kvitnúci, výborná včelia pastva ,agatovy med patrí medzi tie najvzácnejšie medy . Množení v sterilnych laboratórnych podmienkach.✅️ Vhodný aj na výsadbu do lesov , parkov,miest, ihrísk V ponúkame mame vonnokopané jednoročné prúty vo výške cca 100cm. Vhodný aj do vysokých nadmorských výšok. Perfektne zvláda náročné podmienky a nevyžaduje žiadnu starostlivosť a ďalšie financie. Výsadba je možná ihneď. Kompletné poradenstvo po telefonickom rozhovore , možný dovoz ,zasielanie kuriérom Počas vášho pestovania sme Vám vždy ochotný poradiť????. ???? Ponúkame aj iné rýchlo rastúce dreviny. Paulownia Agát Obelisk Black L Čierny orech Vŕba Salix expres Meno: D.H. Predaj Stromov Telefon: 421949534582 E-mail: predajstromov@ Cena: Dohodou
2-4 metrový vždy zelený, bambusový živý plot
Máte zvedavých susedov? - tu je rýchle riešenie! Vyhoďte choré tuje! Bambusový, vždy zelený živý plot, čínsky bambus - Phyllostachys bissetii. Jedna koreňová sústava s jedným bambusom ( výška 2 - 3 m ) z čoho vyrastú nové bambusy, cena 13 eur. Sadí sa každých 50 cm, alebo100 cm. Čím hustejšie ich sadíte, tým rýchlejšie sa vytvorý živý plot. Je najodolnejší bambus, má zelené a pružné a jedlé výhonky. Dorastá do výšky až 8 metrov, priemer stebla 3 - 4 cm, mrazuvzdorný do - 35 C a vždy zelený. Je vhodný aj ako živý plot a dá sa upraviť podľa vlastnej predstavy a stačí ho strihať, len raz ročne! Veľmi rýchlo rastie, keď sú dobré podmienky, výhonky rastú 20-25 cm za deň! V pohode sa zmestia aj do osobného auta, lebo bambusy sú pružné a dajú sa ohnúť a zviazať. Keď je potrebné, stačí dať zábranu, len do hĺbky 50 cm! Na poslednej fotke sú tie bambusy, ktoré ponúkam. Sme v Komárne. Ponúkam aj žlté zo zelenými drážkami.