inzercia, predaj, predám, bazár

CZ TS 2 Deep Bronze

Kategória: Poľovníctvo, lov

Majstrovské prevedenie športového špeciálu pre divíziu Standard streľby podľa pravidiel IPSC. Tento puškovo ladený a zlicovaný model má rám s povrchovou úpravou Bronze Cerakote a leštenú hlaveň. Ploché duralové črienky a pätky zásobníkov sú čierno eloxované. Pištoľ sa štandardne dodáva s čapom miesto záchytu záveru a je osadená nastaviteľným kovovým cieľnikom, nastaviteľnou opierkou pre palec ľavej ruky (thumbrest), polohovateľným, čierno eloxovaným hmatníkom, prestaviteľné záchyty zásobníka a rozšíreným ľavým hmatníkom manuálnej poistky (pravý hmatník je plochý).

Celkové rozmery (v/š/d)

147/42/225 mm

Dĺžka hlavne

134 mm

Hmotnosť

1,35 kg

Kaliber

9×19

Kapacita zásobníka

20 (9×19)

Mieridla

Svetlovodná muška | Výškovo stavitelný cielnik

Spúšť

SA

Rám

Oceľ

Pažbičky

Duralové

Bezpečnostné prvky

Bezpečnostný ozub | Manuálna poistka

Veľkosť

Full-size

Vystrelenych 100 nábojov iba vyskúšané TOP TOP TOP TOP Pridám 200 ks nábojov ktoré ešte mám
CZ TS 2 Deep Bronze
Podobné inzeráty
CZ TS 2 Deep Bronze
Pistole CZ TS 2 Deep Bronze, 9x19,9 Para, 9mm Luger Mistrovská provedení sportovního speciálu pro divizi Standard střelby podle pravidel IPSC. Tento puškařsky laděný a slícovaný model má rám s povrchovou úpravou Bronze Cerakote a leštěnou hlaveň. Ploché duralové střenky a patky zásobníků jsou černě eloxované. Pistole se standardně dodává s čepem místo záchytu závěru a je osazena stavitelným kovovým hledím, stavitelnou opěrkou pro palec levé ruky (thumbrest), polohovatelným, černě eloxovaným hmatníkem přestavitelné zádržky zásobníku a rozšířeným levým hmatníkem manuální pojistky (pravý hmatník je plochý). Parametry: Váha 1,35 Kg Ráže 9x19 Rám Ocel Střenky Duralové Funkce spoušťového mechanismu SA Bezpečnostní prvky Bezpečnostní ozub, Manuální pojistka Mířidla světlovodná muška, výškově stavitelná mířidla Kapacita zásobníku 20 (9x19) Celkové rozměry (v/š/d) 147x42x225 mm Délka hlavně 134 mm Vystrelenych 100 nábojov iba vyskúšané TOP TOP TOP TOP ZBRAŇ Predaj kúpa 1911 s&w
CZ Tactical Sports, 9x19 nové, nestrieľané
V ponuke nové, nesrieľané CZ Tactical Sport 2. CZ TS 2 Deep Bronze 9x19 mm Luger - 2499€ Puškársky ladené prevedenie športového špeciálu pre divíziu Standard streľby podľa pravidiel IPSC má lakovaný rám vo farebnom prevedení Deep Bronze a leštenú hlaveň. Duralové diely (ploché črienky, pätky zásobníkov, hmatník záchytu zásobníka) sú čierno eloxované. Pištoľ je v základe vybavená plochým záchytom záveru a thumbrestom - palcovou opierkou. TS 2 kaliber 9x19 mm Luger - 1499€ AKCIA - strelivo v hodnote 100€ k zbrani! Vhodné pre IPSC Standard, prípadne mierenku. Osobný odber na základe nákupného povolenia s príslušnými dokladmi.
CZ Tactical Sports, 9x19 nové, nestrieľané
V ponuke nové, nesrieľané CZ Tactical Sport 2. CZ TS 2 Deep Bronze 9x19 mm Luger - 2499€ Puškársky ladené prevedenie športového špeciálu pre divíziu Standard streľby podľa pravidiel IPSC má lakovaný rám vo farebnom prevedení Deep Bronze a leštenú hlaveň. Duralové diely (ploché črienky, pätky zásobníkov, hmatník záchytu zásobníka) sú čierno eloxované. Pištoľ je v základe vybavená plochým záchytom záveru a thumbrestom - palcovou opierkou. TS 2 kaliber 9x19 mm Luger - 1499€ TS 2 Racing Green 1790€ AKCIA - strelivo v hodnote 100€ k zbrani! Vhodné pre IPSC Standard, prípadne mierenku. Osobný odber na základe nákupného povolenia s príslušnými dokladmi.
CZ Tactical Sports, 9x19 nové, nestrieľané
V ponuke nové, nesrieľané CZ Tactical Sport 2. CZ TS 2 Deep Bronze 9x19 mm Luger - 2419€ Puškársky ladené prevedenie športového špeciálu pre divíziu Standard streľby podľa pravidiel IPSC má lakovaný rám vo farebnom prevedení Deep Bronze a leštenú hlaveň. Duralové diely (ploché črienky, pätky zásobníkov, hmatník záchytu zásobníka) sú čierno eloxované. Pištoľ je v základe vybavená plochým záchytom záveru a thumbrestom - palcovou opierkou. Základný model TS 2 kaliber 9x19 mm Luger - 1429€ Model s nastaviteľnými mieridlami, opierkou palca a eloxovanými dnami zásobníkov TS 2 Racing Green - 1699€ Vhodné pre IPSC Standard, prípadne mierenku. 30 ks papierových IPSC terčov grátis ku každej zakúpenej pištoli. Kúpa na našom odbernom mieste - len s platnými dokladmi: OP, ZP a NP. Po dohode aj počas víkendov a sviatkov.
CZ TS 2 Deep Bronze
Majstrovské prevedenie športového špeciálu pre divíziu Standard streľby podľa pravidiel IPSC. Tento puškovo ladený a zlicovaný model má rám s povrchovou úpravou Bronze Cerakote a leštenú hlaveň. Ploché duralové črienky a pätky zásobníkov sú čierno eloxované. Pištoľ sa štandardne dodáva s čapom miesto záchytu záveru a je osadená nastaviteľným kovovým cieľnikom, nastaviteľnou opierkou pre palec ľavej ruky (thumbrest), polohovateľným, čierno eloxovaným hmatníkom, prestaviteľné záchyty zásobníka a rozšíreným ľavým hmatníkom manuálnej poistky (pravý hmatník je plochý). Celkové rozmery (v/š/d) 147/42/225 mm Dĺžka hlavne 134 mm Hmotnosť 1,35 kg Kaliber 9×19 Kapacita zásobníka 20 (9×19) Mieridla Svetlovodná muška | Výškovo stavitelný cielnik Spúšť SA Rám Oceľ Pažbičky Duralové Bezpečnostné prvky Bezpečnostný ozub | Manuálna poistka Veľkosť Full-size Vystrelenych 100 nábojov iba vyskúšané TOP TOP TOP TOP ZBRAŇ Predaj kúpa 1911 s&w
CMMG Banshee 300 MkGs 9x19mm Titanium / Burnt Bronze
Predám úplne novú nestrieľanú AR / pištoľ od amerického výrobcu CMMG, model Banshee 300 MKGs v kalibri 9x19mm. Ak chcete to najlepšie, čo AR ponúka, potom je vašou voľbou séria 300. Táto AR je vybavená všetkými požadovanými funkciami vrátane farebného prevedenia Premier Cerakote, laserom vygravírovaného názvu modelu na spodnom tele, obojstranných ovládacích prvkov a závesných bodov spolu s prémiovou spúšťou, pistol grip od Magpulu, revolučným RIPBRACE (SBA3 patentovaná pažba) od CMMG. Hlaveň disponuje závitom na tlmič. Platforma MkGs pojme zásobníky v štýle Glock 9mm, takže môžete tam kľudne vložiť zásobník z G17, G19,... Spoločnosť CMMG dodáva svoje najľahšie a najkompaktnejšie strelné zbrane v rámci rady BANSHEE pistol s krátkou hlavňou (SBR) a AR. Všetky produkty CMMG majú doživotnú záruku kvality Zbraň je nová nestrieľaná, obsahom balenia je zbraň, zámok na zbraň, inštrukčný manuál a nálepka CMMG. (Zásobník nie je súčasťou balenia) Táto zbraň je vedená ako pištoľ s možnosťou nosenia - kategória A ZP. Je to úplne iný level ako CZ Scorpion, Stribog, Bark, a im podobné....je to to najlepšie čo sa dá kúpiť na 9mm luger v AR platforme. NP a ZP povinnosťou! Prepis Košice-okolie Kolimátor Eotech EXPS3-0 na poslednej fotke, nieje súčasťou zbrane, je ho možné dokúpiť za 900€. V tomto farebnom prevedení túto zbraň nezoženiete nikde na Slovensku ani v okolitých krajinách! Zbraň je v platnej záruke. Na predaj je aj verzia Burnt Bronze, k tej je aj rúčka od strike industries (45€), Arisaka angle mount (75€) a surefire svietidlo vo farbe zbrane (200€), kolimátor Holosun AEMS (500€) Pultová cena na Slovensku cca 2800-2900€!