inzercia, predaj, predám, bazár

D.M.Cornish Krvou Tetovaní.

Kategória: Sci-fi, Fantasy

D.M.Cornish Krvou tetovaní.SK jazyk.Cena 6€ plus poštovné a balné.
e-mail
D.M.Cornish Krvou Tetovaní.
Podobné inzeráty
D.M. Cornish - Krvou tetovaní - Začiatok cesty
D.M. Cornish - Krvou tetovaní - Začiatok cesty vydanie: 1. (2008) počet strán: 350 ilustrácie: Cornish D. M. jazyk: slovenský väzba: tvrdá formát: 145x210 stav knihy: dobrý kontakt prosim mailom alebo sms - platba prosím predom cez internet banking, vklad na účet - - poštovné + 2 eur za doporučenú zásielku, 1,10 za obyčajnú - pozriete aj moje ostatné inzeráty, ušetríte na poštovnom Dobrodružstvo sa začína... Chlapec menom Rossamünd sa chystá na cestu za svojím novým povolaním. Nebude to však obyčajná cesta – číhajú na neho rozmanité nebezpečenstvá, príšery a ľudia možno ešte horší než obludy. Kto sú a čo chcú? Jediné, čo môže Rossamündovi pomôcť šťastne prísť do cieľa, je drahocenný almanach, ktorý musí strážiť ako oko v hlave. Premôže hrozivé príšery, aby si mohol ich krvou vytetovať znamenie, že ich porazil?
Krvou tetovaní D. M. Cornish
Predám knihu Krvou tetovaní. Plus poštovné úhradou vopred.
Tetování krví, D. M. Cornish, 1. a 2. diel
Predám prvý a druhý diel fantastického fantasy od D. M. Cornisha s krásnymi ilustráciami. Obe knižky sú v pevnej väzbe a dobrom stave, len pár škrabancov na obálke. Tetování krví: Začátek cesty (1. diel) - 10 € Tetování krví: Lampaři (2. diel) - 15 € Spolu - 22 €
Victoria Aveyard
Červená kráľovná 1: Svet rozdelený krvou
Erebos
Predám knihu Erebos: Hra, ktorá zabíja! od U. Poznanski, cena 3€+poštovné. "Triler, pri ktorom vám v žilách tuhne krv Erebos je počítačová hra s prísnymi pravidlami. Toho, kto ich poruší čaká krutý trest, alebo smrť. Erebos , ale dokáže splniť aj tie najtajnejšie priania. Ako je možné, že hra o každom všetko vie? Čo vlastne Erebos chce? O dobrú hodinu neskôr sa inštalácia dokončila na sto percent. Nick chcel už nahlas jasať, v tom okamihu však obrazovka sčernela. A čierna ostala. Nič nepomáhalo. Ani poklepkávanie na kryt počítača, ani nijaká kombinácia klávesov, ani výbuch hnevu. Obrazovka neukazovala nič iné, len neúprosnú temnotu. Krátko predtým, ako Nick rezignovane stlačil tlačidlo reštart, sa však predsa len niečo stalo. Z temnoty sa vynorili červené písmená, slová, ktoré pulzovali, akoby zásobovali krvou a životom skryté srdce." Kontaktujte iba emailom, číslo je vymyslené.