inzercia, predaj, predám, bazár

Ďalekohľad s nočným videním

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám nočne videnie - ATN BinoX 4K 4-16x s integrovaným laserovým dialkomerom. Pekný denný obraz s možnosťou nahrávania.
Po prechode na termo, nevyužitý.

Ďalekohľad s nočným videním
Podobné inzeráty
Ďalekohľad s nočným vydenim Bresser Digital NV 3x20
Bresser Digital NV 3x20 foto-video je digitálne zariadenie pre nočné videnie s 20mm objektívom, 3-násobným optickým zväčšením, veľkým 2in displejom a možnosťou pozorovať oboma očami. Vďaka 2x digitálnemu zväčšeniu sa výsledné zväčšenie pri použití digitálneho zoomu pohybuje v rozsahu 3x-6x, tak môžete pozorovať objekty bez toho, aby ste sa k nim museli fyzicky priblížiť. Ďalekohľad je vybavený funkciou nahrávania foto a video záberov na MicroSD pamäťovú kartu s maximálnou kapacitou 64GB (nie je v balení). Ďalekohľad s nočným videním je vhodný najmä pre rybárov, poľovníkov, jaskyniarov (speleológov), bezpečnostné a pátracie služby, pri lesných požiaroch, pri kempovaní. Všetky optické povrchy sú vybavené antireflexnou vrstvou. Integrovaný infračervený prísvit s vlnovou dĺžkou 850nm a 7 úrovňami jasu umožňuje pozorovanie aj v úplnej tme, dosah pri zapnutom IR prísvite je približne 120m, za priaznivejších svetelných podmienok aj viac. Nahrávanie foto (vo formáte JPG) a video záznamov (vo formáte AVI) je možné vďaka snímaču CMOS s rozlíšením 640x480 pixelov. Najmenšia zaostriteľná vzdialenosť je 1m, zorné pole viditeľnosti je 150m/1km (8,57°). Vstavaná nabíjateľná batéria s kapacitou 3000mAh umožňuje nočné videnie používať približne 8 hodín. Nabíjať je možné pomocou priloženého kábla USB (5V) alebo voliteľnej powerbanky, možné je aj súčasné pozorovanie pri napájaní. Nabíjanie vybitého akumulátora trvá cca 3 hodiny. Prístroj je možné používať aj s okuliarmi. Telo je plastové s pogumovaním pre bezpečný a pohodlný úchop. V balení je popruh na zavesenie nočného videnia na krk, po dokúpení voliteľnej náhlavnej montáže je možné ďalekohľad založiť na hlavu bez potreby držania v rukách. Rozmery ďalekohľadu sú 14x16,5x6,6cm, hmotnosť len 335g. Obsah balenia: ďalekohľad s nočným videním, popruh na krk, USB kábel
dalekohlad Yukon Futurus 7x50WA
Predam kvalitny dalekohlad Yukon Futurus 7x50WA, je v 100% stave, ako novy spolu aj s puzdrom, cena v obchode je 80€. Popis produktu Yukon - Ďalekohľad Futurus 7x50WA Sklenená optika s antireflexnou úpravou "TRUE COLOR" vysoko svetelný stabilné mechanika Široký uhol pohľadu (WA) Systém krytov "ECLIPSE" Pozorovanie aj v okuliaroch pogumovaný povrch Výborný poľovnícky ďalekohľad Ďalekohľad Futurus 7x50WA vďaka širokého zornému poľu zaisťuje komfort pri pozorovaní za pohyblivými objektmi. Vysoká hodnota vzdialenosti výstupnej pupily (21 mm) umožňuje používať ďalekohľad aj ľuďom, nosiaci okuliare, a veľká svetelnosť dáva možnosť pozorovania v hlbokom súmraku. Ďalekohľady novej rady Futurus sa vyznačujú originálnej konštrukcii, nevšedným prístupom k dizajnu a funkcionalite a vyhovujú všetkým požiadavkám kladeným na ďalekohľady modernom užívateľom. Vysoko kvalitná svetelná optika s multištrukturálnou antireflexnou vrstvou prináša skvelý trojrozmerný obraz a umožňuje bezproblémové pozorovaní ďalekohľadom za súmraku. Dioptrická korekcia okuláru kompenzuje individuálne rozdiely v zrakovom videní. Veľký valec posuvného mechanizmu umožňuje jednoduché a komfortné ovádání ostrenie, a jeho stabilita je garantovaná precízne spracovanú pevnú kovovú konštrukciu okulárního mostíka. U ďalekohľadu prvýkrát vo svete je použitý jedinečný systém výklopných krytu okuláru a objektívu. Všetky ďalekohľady Futurus sú dodávané vrátane širokého remienka a púzdra. Pomocou adaptéra ¼ "a vstavaného v ďalekohľadu závitu možno jednoducho upevniť ďalekohľad na statív, čo odporúčame najmä pre modely s 16 a 20 násobným zväčšením. Technické parametre Zväčšenie: 7x Priemer objektívu: 50 mm Zorné pole: 115 m / 1000m Očný reliéf: 21mm Priemer výstupnej pupily: 7mm Najkratšia ostriaca vzdialenosť: 5m Rozmery: 195x220x70mm Hmotnosť: 1.03kg Prednosti: Konštrukckia Telo ďalekohľadu je vyrobené z moderných nárazuvzdorných kompozitných materiálov. Gumové obloženie a tesniace krúžky chráni ďalekohľad pred prachom, nečistotami, vlhkom a snehom. Optika Optické komponenty ďalekohľadu - šošovky a hranoly - vyrobené z optického skla výškou akostnej triedy a sú opatrený multištrukturálnou horčíkovou antireflexnou vrstvou podľa novšie technológie True Color ™, zabezpečujúca perfektnú svetelnosť obrazu, výborné farebné podanie, zachovanie jasu a kontrastnosť obrazu aj v krajoch zorného poľa. Kryty Kryty objektívu Eclipse ™ sú pevne spojené s telom ďalekohľadu, čo vylučuje ich stratu a bezpečne chráni šošovky pred poškodením a znečistením. V otvorenom stave sa kryty vyklápa a tesne doliehajú na telo ďalekohľadu čím neprekáža a zvyšujú komfort pre pozorovateľa. Kryty okulárov chránia oči pozorovateľa pred bočným rušivým osvetlením čím zvyšujú kvalitu obrazu. V prípade potreby kryty okulárov môžu byt rýchle odstránené.
Ďalekohľad s nočným videním
Predám digitálny ďalekohľad s nočným videním, v úplnej tme cca 100 m vidíte ako cez deň. Dá sa vložiť pamäťovú kartu a fotiť Funguje to na 6 kus nabijatelnych tuskovych bateriek, tie nie sú súčasťou balenia
Ďalekohľad s nočným videním
Predám nepoužívaný nový zabalený ďalekohľad s nočným videním. Tal
Ďalekohľad s nočným videním
Predám ďalekohľad NIGHT VISION s infračerveným nočným videním ako na foto, bez krabice, nepoužívaný.
Predám ďalekohľad ATN BinoX 4T 19 mm 384 1.25-5x s termovízi
Predám úplne nový, ani raz nepoužitý ďalekohľad ATN BinoX 4T 19 mm 384 1.25-5x s termovíziou. • Najinovatívnejšie technológie • Vstavaný laserový diaľkomer • Dokonalá presnosť merania • Kompatibilita s iOS a Android zariadeniami • Veľká výdrž batérie • Dvojité jadro Trh v oblasti ďalekohľadov s nočným videním od svetovo uznávanej spoločnosti ATN sa rozrastá o ďalší, vysokokvalitný model binokulárneho zariadenia. Nie je to však len klasický pozorovací ďalekohľad. Disponuje veľkým množstvom funkcií a možností sledovania, ktoré vyniknú počas každého lovu. Už nikdy viac to nebude len pozorovanie. Stane sa z neho unikátna scenéria obrazov. Medzi všetky zabudované funkcie patrí možnosť nahrávania video záznamu. Jednoduchým stlačením tlačidla sa spustí nahrávanie, ktoré sa následne uloží na vnútornú mikro SD kartu. Všetky videozáznamy môžete neskôr doma zdieľať s priateľmi a rodinou. Obsah balenia: Ďalekohľad ATN BinoX 4T 384 1.25-5x s termovíziou Puzdro Popruh na krk Kryt objektívu a šošoviek Handrička na čistenie šošovky Predávam z dôvodu nevhodného darčeka. Pôvodná cena sa pohybuje okolo 2500€, moja cena je 1500€. Číslo je vymyslené, písať len cez .