inzercia, predaj, predám, bazár

Dali Zensor 3

Kategória: Repro sústavy

Predam reprosústavy Dali Zensor 3+stojany a káble.
Impedancia 6ohm doporučený výkon zosilňovača 25-100W,overená značka,pekný zvuk.
Dali Zensor 3
Podobné inzeráty
Dali Zensor 5 + Dali Zensor Vokal / AJ ROZPREDAM
Kompaktne stlpy a center od Danskej spolocnosti Dali Kvalita spracovania a zvuk je v tomto cenovom segmente naozaj na velmi slusnej urovni Predna strana v ciernom vysokom lesku- "klavirny lak" Technicky samozrejme bezchybne Opticky pekne Dali Zensor 5 399 euro Dali Zensor Vokal 150euro cena je pevna Garantujem plnu funkcnost Po dohode predam vhodny receiver / zosilnovac --------------------------------------------- --------------------------------------------- Po dohode vezmem Vašu starú techniku ako protihodnotu --------------------------------------------- --------------------------------------------- Preferujem osobný odber ZM alebo BA časť Petržalka Po dohode doveziem na trase ZM – NR – TT – BA, prípadne aj iné podľa dohody
Dali Zensor 1
Dovoz z Nemecka, z mesta Hofheim am Taunus, reproduktor je komplet biely, čo znamená že je vidno na povrchu úplne všetko, nemá na povrchu nijaký škrabanec, jemný obter je na basovej membráne jedného z reproduktorov. Do stavu úplnej belosti sa dá dostať precíznym čistením vhodnými prostriedkami, čiže pedanti majú šancu dosiahnuť sneho-biely povrch :) Predné kryty sú bez trhliniek a neporušené. Reproduktory sú zvukový unikát typický pre Dali, zvuk presahuje objem reproduktora niekoľko násobne je to vhodné pre ľudí s malým alebo menším priestorom. Zvuk je veľmi kvalitný a detailný, reproduktory získali veľa ocenení, nižšie uvádzam link na dali stránky s podrobnými údajmi. Pokiaľ ste majiteľom analógovej zostavy, reproduktory "milujú" analógové zdroje. Dokážu "odhaliť" hĺbku priestoru napríklad dobre nahratej platne ako málo ktorý reproduktor v tejto cene. Sú ale tiež vhodné ako repro k TV a digitálnym zdrojom. Podrobné údaje: rozmer: 274 x 162 x 220 odpor: 6 ohm citlivosť: 86,5 doporučený výkon zosilňovača: 25 až 100 W Posledný obrázok je spojenie so zosilňovačom Onkyo TX-8220
Dali Zensor 3
Ponúkam na predaj: Dali Zensor 3 cena 200 €
DALI Zensor 5 AX + Monitor Audio
Predám túto HI-FI zostavu Bluetooth aktívnych repro Dali Zensor 5AX a aktívneho subwooferu Monitor Audio MRW-10. Stream hudby z akéhokoľvek zariadenia s Bluetooth. Majú v sebe zosilňovač triedy “D”. Dali už majú vyše 2 roky a subwoofer je ešte v záruke. Ku každému repro je samozrejme aj mriežka. Nová cena bola spolu cez 1500€.
Dali Zensor Vocal
Na predaj Dali Zensor Vokal. Kupované v roku 2018 v salóne, z toho možno rok bol používaný. Prakticky nové, bez najmenších chýb. Pri prevode vopred pošlem aj poštou.
Zostava reproduktorov DALI Oberon 3.1
Predám repro zostavu DALI OBERON 3.1 orech Malo používané, nepoškodené v pôvodnom balení. Dali Oberon 3; cena za pár : 450,- Dali Oberon Vokal center; cena kus: 300,- Dali SUB E-12F + žulový podstavec; cena kus : 600,- Dohoda možná, navrhnite cenu.