inzercia, predaj, predám, bazár

Dalšie knihy, knihy, knižky

Kategória: Hobby, odborné knihy

Dobrý deň

Knihy na predaj:
Pozri aj iné moje inzeráty, je toho viac...

Když sloni pláčou, Společenský život psu 5 /za obe/

Hitler v nás Max Picard 6
Zápisky o vojne... Gaius Iulius Cezar ...predané
Samovražda západu Chris Smith Richard Koch ...6
Dejiny čtení Alberto Manguel.....7
Fanatismus Gunter Hole....4
Lennon v rollig stone... Jann S Wenner ..rezervované
Ustavni právo Karel Klíma ....4
Darwinov omyl Hans Joachim Zillmer...rezervované

Zeme na mysce vah Al Gore ...6
Prekročeni mezi Meadows, Meadovsová..rezervované
Laborátórium zem Stephen N. Schneider 3

Malý princ v nás Mathias Jung....4
Víra a kultúra Tomáš Halík .....4
Filozofia slobody Michael Novak ...6
Vzpoura davu Jose Ortega y Gasset ...rezervované
Ako sa veci maju John Brockman.....2
Typy myslí Daniel Dennett ....rezervovaná
Cesta do nevolníctv Fridrich August von Hayek ....rezervované
Vyrobiť si nepriatela Umberto Eco ...8

Masa a moc Elias Canetti 10
Kde sme? Autori...... rezervovana
Kultúra a multikulturna výchova Autori ...6
Ludské práva ....6
Mytologie Bartez Roland ....6
Sociologie a filosofie Emile Durkheim...6
Uvod do sociologie Jan Keller ...4
Kapitalistická revoluce Peter Berger ...6

Prirodzený svet ako... . Belohradský Václav. ..7
Eseje o nedávne minulosti ....5
Kapitalismus a občanské ctnosti 6

Filozofia ako problem predané
Filozoficke skumania..... 3
Zvodcov dennik Soren Kierkegard ..predané
Rovnováha medzi estetickým.....Soren Kierkegard.....predané
Nikdy sme neboli moderní Bruno Latour predané
listy filozofom Theodor Munz...predané
Malá škola filozofického myslenia Karl Jaspers ...predané
Tiaž a milost Simone Weil ....predané

Agresia a násilie Ladislav Lovaš ..predané
Encyklopedie obecné psychologie Milan Nakonečný....7
Osobnosť a poznávani Imrich Ruisel...6
Meze a obzory psychoanalýzy Hugo Široký ...6
Človek a jeho postavenie vo svete Jan Ponešický......7

Pošlem poštou, Packetou, osobný odber v Bratislave / ak to nieje daleko, aj prinesiem /

V prípade kúpy viacerých kníh možná malá zlava....

Vladimír
Dalšie knihy, knihy, knižky
Podobné inzeráty
ZDRAVIE , ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL
KNIHY O ZDRAVÍ A ZDRAVOM ŹIVOTNOM ŠTÝLE FOTO č. 1 Dieťa Bežná cena 29,90€ = Moja cena 15,-€ Dětsky lékař 44,14 = 20,- Lidské tělo 31,81 = 15,- Rodinný lekár - Praktický poradca 26,55 = 13,- Rodinný lekár – Rodinný poradca 29,97 = 13,- Tehotenstvo: Otázky Odpovede 16,95 = 8,- KNIHA ZA 2,-€ Narodilo se s problémy a co bude dál KNIHA ZA 3,-€ Jak přirozenou cestou vyrovnat hladinu hormonu + Zdravé prsia KNIHY ZA 5,-€ Prvá pomoc + (Ne)schopná matka + Spolu proti rakovine + Telo ako zrkadlo duše KNIHA ZA 6,-€ Tehotenský kalendár FOTO č. 2 Pruvodce rodinným zdravím Bežná cena 33,19€ - Moja cena 16,-€ Najúčinnejšie liečivá z prírodnej lekárne 23,40 = 12,- Domáci detský lekár 17,95 = 9,- Co by děti měly znát 12,59 = 5,- Otázky rodičiek 19,90 = 10,- Tehotenstvom od počatia k pôrodu 29,84 = 15,- Liečime sa s prírodou 32,76 = 18,- Veľká kniha o menopauze 29,86 = 12,- KNIHY ZA 3,-€ Materstvo – druhé najstaršie remeslo + Zdravé a nemocné dítě + Receptář zdravé výživy KNIHY ZA 4,-€ Hovory s nenarozeným dítětem + 17–dňová diéta FOTO č. 3 KNIHY ZA 2,-€ Ako užívať lieky + Za lepší kvalitu života – artritida a reumetismus + Prírodné domáce liečivá v kocke KNIHY ZA 3,-€ Rakovina prsníka? + Trápi vás nadváha? + Dužinaté plody bylinky + Oddelená strava KNIHY ZA 4,-€ Liečenie šťavami + Ďalších 90 dní + Rovnica dlhovekosti KNIHY ZA 5,-€ Chudnut. v spánku + Bylinkové čaje KNIHA ZA 6,-€ Příroda léčitelka KNIHY ZA 7,-€ Pôst podľa kláštornej medicíny + Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok + Symptómy chorôb- Rychloindikátor FOTO č. 4 KNIHY ZA 1,-€ Štíhla a krásna + Dokonalá postava KNIHY ZA 2,-€ Leháro + Péče o vlasy + 55 rád... keď sa dieťa bojí + 55 rád... keď dieťa nemôže spať + 55 rád... ako upokojiť dieťa KNIHY ZA 3,-€ 7 dní k štíhlej línii Diéta food doctor + Migréna a bolesti hlavy + Meditace + Liečivo ginko + Prírodne liečiť a ošetrovať s Aloe vera KNIHY ZA 4,-€ Ľudské telo + Štíhla bez hladovania + Laboratórne hodnoty + Cholesterol + Príznaky chorôb a ich rozpoznávanie + Diagnóza Obezita + Opět ve formě + Partnerské masáže FOTO č. 5 KNIHA ZA 2,-€ Cvičení ve dvou KNIHY ZA 3,-€ Varíme diabetikom + Dejte šanci pohybu + Stávka, ktorá mi zmenila telo KNIHY ZA 4,-€ Buď mladá + Make-up Léčení a péče o pleť + Krása a zdraví KNIHY ZA 6,-€ Krása nemá vek + Puvab, krása
Grada - Vojna vo Vietname 3 knižky
Zdravím, mal by som na predaj tieto tri knižky (vypredané) z vydavateľstva Grada na tému Vietnamská vojna. Knižky su v top stave raz čítané. Knižky su písané v českom jazyku. Knižky predávam jedine všetky spolu nie jednotlivo. Ďakujem za pochopenie. Bojovníci Vietkongu - 66 strán Americká pěchota ve Vietnamu 1965-1973 - 64 strán Tábory zvláštních sil ve Vietnamu 1961-1970 - 64 strán. Cena 30e. Cena je vrátane poštovného. Posielam aj na dobierku. Inzerát platí do zmazania. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Predám dve krásne knižky o čokoláde a káve
Predám malé knižky pre milovníkov kávy a čokolády v bezchybnom stave Book of Chocolate a Book of Coffee od Antonyho Wilda. Ideálne aj ako darček. Obe knihy sú písané v anglickom jazyku. Cena za obe knižky sú 3 Eurá. Najlepšie osobný odber v Bratislave, Trnave a Nových Zámkoch, ale vieme sa dohodnúť aj na odoslaní poštou alebo cez Zásielkovňu. Pozrite si aj ďalšie inzeráty.
Knihy - Poľovníctvo
Knihy - Poľovníctvo Predám knihy Polovnícky náučný slovník, obal zažltnutý a má malé poškodenia, inak dobrý stav, PREDANÉ Poľovné psy, obal zašpinený a ošúchaný, zboku meno, vnútri venovanie, PREDANÉ Lovecké zbrane v Čechách, PREDANÉ Rukověk loveckého střelectví, 12 eur Myslivcuv rok, 4 knižky v kazete - kazeta mierne opotrebovaná, knižky top stav, 15 eur Lovečtí psy, výchova a výcvik, PREDANÉ Základy myslivosti, 15 eur Praktický poľovník, PREDANÉ Krásy myslivosti, PREDANÉ Moje priateľstvo s medveďmi, 8 eur Kunovité šelmi, 8 eur Bažanti a ostatní hrabavý, 8 eur Myslivecká zařízení v honitbách, PREDANÉ Myslivost, 18 eur Lovíme se psy, 12 eur Ochrana lesa, M.Stolina a kol, 25 eur Polovnícky náučný slovník, razítka a vpisy knižnice, inak stav veľmi pekný, 28 eur Ottova encyklopedie - zvěř, 15 eur Zlaté trofeje ČSSR - prebal mierne opotrebovaný, pečiatky knižnice. kniha stav veľmi dobrý, 18eur Líšky a kuny, 40 eur Poľovnícke trofeje a výrobky - prebal má vzadu menší fľak, 12 eur Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Klikni na všetky moje inzeráty.
BTS knižky
Predávam BTS, Blackpink knižky plus slovníky BTS knižky sú v angličtine spolu z Blackpink slovníky a attack oň titan sú buď v češtine alebo slovenčine Len na osobný odber alebo platba predom (potom sa platí aj poštovné)
BTS knižky
Predávam BTS, Blackpink knižky BTS knižky sú v angličtine spolu z Blackpink Len na osobný odber alebo platba predom (potom sa platí aj poštovné)