inzercia, predaj, predám, bazár

Dám do prenájmu pivnicu na víno

Kategória: Sklady

Dám do prenájmu pivnicu na víno, alebo sklad pod zemou v masívnom betóne šír. 6m a dlžky 10m v Pezinku, Kučišdorfská dolina , možnosť prenájmu 1.izbového bytu. T:
Dám do prenájmu pivnicu na víno
Podobné inzeráty
Dám do prenájmu sklady  v Žiline v centre na Bulvári
Dám do prenajmu nové temperované sklady v Žiline v centre na Bulvari o vymere cca 100-150 m2 aj s možnosťou prenájmu kancelárii so sociálnym zaradenim o vymere cca 18-200 m2. Sklady sú temperované , súché ,vybavené elektrickou inštláciou 230 a 380 V, vodovodnými batériami s umývadlom , výlevkou Kancel. priestory maju samostatne plynove vykurovanie a samostane meranie energii / voda ,elektrina a plyn. / V arealy objektu - je moznost parkovania. INFO : Meno: Jozef Telefon: E-mail: kopas.jozef@ cena : Kancelarie 85-100 €/ m2/rok + zaloha na energie sklady 55 €/m2/rok + zaloha na energie
Sklad, garáž - vajnory 66m2
Aktuálne voľná garáž 66m2 (15*4,4m). Garáž/sklad má 2 krídlové plechové dvere. Cena 429 bez DPH. Veľký areál na začiatku Vajnor (vedľa hál Raven), s možnosťou prenájmu skladovej haly, spevnených plôch, servisnej dielne. Blízky prístup na diaľnicu. Cena prenájmu pre haly (6,5Eur/m2) Cena prenájmu spevnenej plochy (1,80Eur/m2) Cena prenájmu vnútornej spevnenej plochy/prístrešku (od 3Eur/m2) Cena prenájmu kancelárie (8Eur/m2) Bližšie informácie poskytneme na vyžiadanie. Celková podlahová plocha 22 000,00 m2 Skladový priestor 6 700,00 m2 Stav nehnuteľnosti haly sa postupne rekonštruujú aj s prihliadnutím na potreby nájomcu. tel. info:
PIVNICA ŽILINA oproti Auparku
Prenajmem túto peknú murovanú zrekonštruovanú pivnicu v Žiline v bytovom dome priamo oproti Auparku. Doplnkový úložný priestor k bytu. Vhodná na bicykle, lyže, pneumatiky a iné sezónne veci. Rozmer: dĺžka 290 cm x šírka 115 cm x výška 247 cm. Som súkromná osoba, pivnicu mám v osobnom vlastníctve a je VOĽNÁ IHNEĎ. Suma 68 € / mesačne.
Prenajmem veľkú pivnicu vhodnú ako sklad, archív
Prenajmem veľkú zariadenú pivnicu na Ondavskej 5 (bývalý hotel Turist) pri zimnom štadione na Nivách. Rozmery: Dlžka 2,36m, Šírka 1m, Výška 3,22m Pivnica je vhodná aj ako sklad, archív dokumentov atd. Okrem mreže do vstupu k pivniciam je tiež osadená samostatnou bezpečnostnou mrežou priamo k danej pivnici a na pivnici je ešte spevnený zámok. Pivnica je robená tak, aby v spodnej časti bolo možné odložiť aj bicykle. Vrchnú časť tvoria poličky na odkladanie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na čísle resp email amaxovsky777@
Prenájmem pivnicu v Galéria City KE Terasa
Dám do dlhobého prenájmu pivničnú kobku v rozlohe 3 m2 v projekte Galéria City 1 na Považskej 40/A v Košiciach.
Dám do prenájmu výrobno-skladové priestory
Dám do prenájmu výrobné a skladové priestory 198 m2, kancelárske priestory 14,51 m2. V priestoroch je zabezpečené centrálne vykurovanie. tel.: