inzercia, predaj, predám, bazár

Dámska bunda NORDBLANC, veľ. 40

Kategória: Športové oblečenie

Predám dámsku bundu NORDBLANC veľ. 40, vodný stĺpec 5000.
Kontaktujte ma prosím, telefonicky
Dámska bunda NORDBLANC, veľ. 40
Podobné inzeráty
Lyžiarska bunda Nordblanc Tottaly, limitovaná edícia
Predám zimnú bundú NORDBLANC TOTALLY nikdy nenosenú s vysačkami, stav novej. Ide o špeciálnu limitovanú edíciu vyrobenú pre Zimnú Univerziadu 2015 pre usporiadateľský team. Popis Pánska zimná bunda NORDBLANC TOTALLY je vyrobená z príjemného ľahkého materiálu TERATEX® 8000 s vodným stĺpcom 8 000 mm a priedušnosťou 6 000 g. Výborný technický strih bundy, ktorý umožňuje príjemnú voľnosť pohybu, súčasťou sú vetracie zipsy, anatomicky tvarované rukávy či nápadito prevedené plastické logo. Možno ju využiť na všetky zimné športové aktivity začínajúcich aj pokročilých športovcov alebo na bežné nosenie. Materiál: 100% nylon TERATEX® 8000 | vodný stĺpec 8 000 mm | priedušnosť 6 000 g Podšívka: 100% nylon taffeta Výplň: FURTHERM® | ULTRAFIT CUT™ Výbava: vetracie zipsy | uzatváracie sťahovanie vršku goliera | systém odopínacieho bedrového pásu | dvojitý rukáv | vnútorné náprsné vrecko | predformované rukávy | vonkajšie vrecko na skipass s elastickým držiakom
Patagonia Upstride Jacket - S
Dámska bunda Patagonia Upstride je ideálna na dynamické lyžovanie v horách. Tento model ocenia všetci nadšenci freeridu a skydivingu, pretože je vyrobený z vysoko priedušného materiálu, ktorý znižuje riziko prehriatia. Táto dámska bunda na zoskok padákom bola navrhnutá v továrni, ktorá uplatňuje spravodlivú mzdovú politiku voči zamestnancom, čo potvrdzuje certifikát Fair Trade Certified®. Je tiež dôležité poznamenať, že na výrobu tohto modelu boli použité materiály získané recykláciou plastového odpadu. Dámska bunda Patagonia Upstride je vyrobená z kvalitného polyesteru s gramážou 150 g/m2. Tento materiál má rýchloschnúce vlastnosti a účinne odvádza vlhkosť. Polyester použitý v tomto modeli veľmi dobre dýcha, takže sa zníži riziko prehriatia počas cvičenia. Model Patagonia je podšitý príjemnou pleteninou. Materiál dámskej bundy Patagonia Upstride Jacket je ošetrený impregnáciou DWR, ktorá dodáva tkanine vodoodpudivé vlastnosti. Praktickým riešením použitým v tomto modeli sú dve priestranné vrecká, ktoré zároveň slúžia ako vetracie otvory. Dámska bunda Patagonia Upstride Jacket na zoskok padákom má aj náprsné vrecko. Výrobok má vzadu nastaviteľnú kapucňu, ktorá vám umožní postarať sa o ochranu hlavy pred chladom. Kukla je kompatibilná s niektorými nízkoprofilovými prilbami. Na zaistenie vašej bezpečnosti v zimných podmienkach má tento model integrovaný svetlomet RECCO®. Dámska bunda na zoskok padákom Patagonia sa vyznačuje úzkym strihom, ktorý neobmedzuje pohyb nositeľa. Dokonalé nosenie zabezpečuje aj elastická tkanina. Dámska bunda Patagonia má elastické ukončené rukávy a spodný okraj.
NORDBLANC veľ.38/M
Predám takmer novú 3x oblečenú dámsku fleesovú mikinu veľ.38/M na výšku postavy 166/168cm ja ju nevyužijem K Je veľmi pekná a kvalitná. Prikladámlink kde som ju kupovala: Cena:50€ + poštovmé
Športové oblečenie legíny, tričko, podporsenka
Ahojte Ponúkam na predaj nové veci, nenosené ( nepodarený nápad na podnikanie). Na predaj legíny, športová podprsenka a tričko. Bud osobny odber Bratislava alebo pošlem poštou na dobierku, čiže sa uhradí až po prevzatí balíku. Aktuálne čo mám z veľkostí: Legíny: Modré veľ. S - 7 ks Červené veľ. S - 1 ks, veľ. M -7ks Zelené veľ. M- 10ks Čierne veľ M- 4ks Podprsenka: Modrá veľ. S- 4ks, veľ. M -6 ks Červená veľ. S -8ks, veľ. M- 6 ks Zelená veľ. S - 7ks , veľ. M - 9ks Čierna veľ. S - 4ks, veľ. M - 2 ks Trička: Modrá veľ. S -3ks, M- 7ks Červená veľ. S -1ks, M -7 ks Zelená veľ. S -6ks, M- 8ks Čierna veľ. M -4ks Mám aj veľkosti L. Cena dohodu. V prípade záujmu a bližšie informácie prosím písať e-mail.
Mikina Nordblanc veľk. 38
Oblečená max.2 krát, aj to nie v teréne pri športe. Link naneshop kvôli vlastnoatiam..
Pánska lyžiarska bunda NORDBLANC
Predám pánsku lyžiarsku bundu zn. NORDBLANC veľkosť XXL. Bunda je 14krat použitá na svahu je ako nova stála 219€má vetranie pod pazuchami sťahovacie šnúrky stačí v nej lyžovať len v TERMOPRÁDLE.