inzercia, predaj, predám, bazár

Dámska kožená bunda PADANA, veľ. 38

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Ponúkam túto moto koženú dámsku bundu značky PADANA, veľkosť na bunde je 38, má chrániče chrbta, lakťov, ramien. Tiež má zips vzadu dolu, takže je možné ju pripojiť k nohaviciam. Na bokoch sťahovacie pasy na suchý zips, čiže si prispôsobite šírku bokom.
Má vonkajšie aj vnútorné vrecká.
Veľmi zachovalá.
Lepšie, keď si vyskúšate osobne, ale viem aj premerať a zaslať poštou.
Farba: Červená čierna biela


V PONUKE NA PREDAJ AJ KOŽENÉ DÁMSKE MOTO NOHAVICE
Dámska kožená bunda PADANA, veľ. 38
Podobné inzeráty
PADANA bunda rukavice
Koženná bunda PADANA velkost 56 velmi málo nosená ako nová cena 90e, rukavice PADANA velkost XL/11 ako nové cena 20eur, krátke rukavice kombinované koža/látka velkosť M ako nové cena 10eur, po dohode pošlem na dobierku.
Bunda Padana nohavice RST
Predám kožené moto nohavice značky RST Tractech Evo II čierne, model 2016, málo používané, ako nové, pôvodná cena 290 €. Veľkosť UK 32 (EUR 42)- moja výška 183 cm. Dôvod predaja je, že sú mi už úzke, cena 120 € Ďalej predám bundu značky Padana, veľkosť 50, bunda je zachovalá, bez poškodení, je mi malá. Chrániče lakťov, ramien, chrbtový chránič, všetky zipsy plne funkčné, bunda nie je odretá, 2 vonkajšie vrecká, jedno vnútorné, chrániče sú vyberateľné. Možné spojiť s nohavicami tej istej značky, cena 50 € V prípade odberu oboch kusov oblečenia všetko dokopy 150 €
Bunda Padana 52
Na predaj unisex textilná bunda PADANA, veľ 52 čo zodpovedá cca medzi M-L. bez poškodení je k tomu futro na zips (vložka) a chrániče. pošlem aj poštou
Padana 48 M moto bunda
Padana 48/M moto bunda, koža, protektory. Rukavice S vo farbe za 30e
Kožená kombinéza Padana PGS
Predám používanú koženú kombinézu Padana PGS na motorku. Veľkosť 50 (asi niečo ako veľkosť M). Kombinéza má pár šúchancov, ale určite ešte poslúži.
Bunda Padana
Predám bundu Padana, zachovaná, chrániče okrem chrbtového.