inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske espadrilky Tommy Hilfiger

Kategória: Topánky, obuv

Predám dámske espadrilky zn. Tommy Hilfiger na platforme, zapínanie na sponu. Obuté párkrát (asi 3x-max 4x na chvíľku). Vhodné na jar-leto. Na ľavej nohe je trošičku uvoľnená spona na zapínanie, inak sú úplne v poriadku.

Všetky detaily k topánkam nájdete aj na stránke:
39, kúpené v Rakúsku za 90€.

Cena 25€.
Dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Podobné inzeráty
Dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Predám dámske espadrilky zn. Tommy Hilfiger na platforme, zapínanie na sponu. Obuté párkrát (asi 3x-max 4x na chvíľku). Vhodné na jar-leto. Na ľavej nohe je trošičku uvoľnená spona na zapínanie, inak sú v poriadku. Všetky detaily k topánkam nájdete aj na stránke: Veľkosť 39, kúpené v Rakúsku za 90€. Cena 25€.
Dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Predám dámske espadrilky zn. Tommy Hilfiger na platforme, zapínanie na sponu. Obuté párkrát (asi 3x-max 4x na chvíľku). Vhodné na jar-leto. Všetky detaily k topánkam nájdete aj na stránke: Veľkosť 39, kúpené v Rakúsku za 90€. Cena 25€.
Espadrilky Tommy Hilfiger
Predám pánske espadrilky Tommy Hilfiger, veľkosť 43, nosené - zachovalé
Tommy Hilfiger espadrilky v perfektnom stave
Ponúkam na predaj originálne Tommy Hilfiger espadrilky, ktoré sú ako nové (raz vyskušané). Veľkosť: 38 Espadrilky majú tmavomodrú farbu a kvalitné spracovanie. Cena zahŕňa aj originalné balenie. V prípade záujmu ma kontaktujte na telefónne číslo. Posielam aj na dobierku, POŠTOVNÉ ZADARMO.
Espadrilky Tommy Hilfiger
Espadrilky Tommy Hilfiger - Tommy Jeans, tmavomodre - velkost 37 (UK4) - 23,5cm. Nizke, sandalky. Slamena podrazka. Nenosene. Cena 50eur (PC 83eur), plus postovne (cez Zasielkovnu).
dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Predám nové, ani raz obuté dámske espadrilky Tommy Hilfiger, originál v krabici, veľkosť 38, pôvodná cena 70€, teraz cena 33€