inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske gumáky Demar 41

Kategória: Topánky, obuv

Asi 2x použité. Demar, nezateplene. Bez poskodenia. Veľkosť 41.
Dámske gumáky Demar 41
Podobné inzeráty
Dámske zateplené gumáky Demar Young Fur 2 (39)
Predám úplne nové dámske gumáky, nikdy nenosené. POPIS PRODUKTU Dámske zateplené gumáky Demar YOUNG FUR 2 sú ideálne pre daždivé jarné a jesenné počasie. Farba gumákov je zelená. Majú hrubšiu protišmykovú podrážku zaisťujúcu bezpečnosť chôdze. Gumáky sú veľmi pohodlné a ľahké. Materiál je vysoko kvalitné a odolné PVC podšité príjemnou textíliou. Topánky majú certifikát - označenie CE. Vyrobené v EU. Veľkosť 38 - váha 1276 g Veľkosť 38 - výška 240 mm VYBERATEĽNÉ ZATEPLENIE Vyrobené z pravej ovčej vlny. Po každom nosení je vhodné vložku vybrať a obuv vysušiť. Gumáky je možné nosiť aj bez vložky.
Gumáky Demar Mammut 24/25
Gumáky Demar Mammut, barefoot alternatíva. Dajú sa nosiť iba ako gumáky, nakoľko vložky už boli dosť opotrebované a sem-tam aj dierka. Ale vložky sa už dajú kúpiť aj samostatne. VD: 17 cm. S vložkou by to bolo 16,5 cm. Cena je bez poštovného.
Demar detské gumáky
Predám Demar gumáky s ovčím rúnom. Vhodné aj ako snehule. Veľkosť 24/25.
Zateplené gumáky demar 36/37
Predám úplne nové s ovčou vlnou zateplené gumáky zn. Demar ešte s vysačkou, kupované v decembri. Veľkosť 36/37 Nohy ostanú teplé aj v zime (máme ich dola viac, s týmito sme netrafili veľkosť). Popis od výrobcu: Sú ideálne pre daždivé jesenné a zimné počasie. Farba čižiem je tmavošedá. Majú hrubšie protišmykovú podrážku zaisťujúce bezpečnosť chôdze. Čižmy sú veľmi pohodlné a extra ľahké. Materiál je vysoko kvalitný a odolný kopolymér EVA. Na obuvi je bezpečnostný reflexný pásik pre dobrú viditeľnosť v tme. Na zvršku je zaťahovacia nadstavec na šnúrku proti padaniu nečistôt do čižmy. Vyberateľné zateplenie. Vyrobené z pravej ovčej vlny. Vložku možno prať pri teplotách do 40 °C.
Gumaky Demar Mammut Velkost 24/25
Predam gumaky Demar Mammut 24/25 s vlozkou
Zateplené gumáky demar 36/37
Predám úplne nové s ovčou vlnou zateplené gumáky zn. Demar ešte s vysačkou, kupované v decembri. Veľkosť 36/37 Nohy ostanú teplé aj v zime (máme ich doma viac, s týmito sme netrafili veľkosť). Popis od výrobcu: Sú ideálne pre daždivé jesenné a zimné počasie. Farba čižiem je tmavošedá. Majú hrubšie protišmykovú podrážku zaisťujúce bezpečnosť chôdze. Čižmy sú veľmi pohodlné a extra ľahké. Materiál je vysoko kvalitný a odolný kopolymér EVA. Na obuvi je bezpečnostný reflexný pásik pre dobrú viditeľnosť v tme. Na zvršku je zaťahovacia nadstavec na šnúrku proti padaniu nečistôt do čižmy. Vyberateľné zateplenie. Vyrobené z pravej ovčej vlny. Vložku možno prať pri teplotách do 40 °C.