inzercia, predaj, predám, bazár

Damske Skialpove lyžiarky dynafit 7 summits

Kategória: Skialpy

Predám úplne nové dámske skialpove lyžiarky dynafit seven summits veľkosť MP 23,5. BA
Damske Skialpove lyžiarky dynafit 7 summits
Podobné inzeráty
DYNAFIT Seven Summits 2022/23
ponuka tieto skialp lyze Dynafit modelovo určené na sezónu 2022/23 ešte neuvedené do predajni !!! lyže sú úplne nové zabalené v škatuliach veľkosti 149/158 cenníkova cena v zahraničí nad 1100€ naša cena 800€ v prípade záujmu aj lyžiarky Dynafit Radical DYNAFIT Seven Summits sú všestranné skialpové lyže, s predmontovaným viazaním DYNAFIT Long Travel a skialpovými pásmi Dynafit. Plné ABS bočnice zaručujú najlepší možný prenos sily z lyžiara na lyže, čím zaisťujú 100% výkon na svahu aj v teréne. Vďaka väčšiemu polomeru otáčania je lyža veľmi zhovievavá. Rocker konštrukcia a vykrojenie sú taktiež prispôsobené jednotlivým dĺžkam lyží, čo je na skitouringovom trhu jedinečná prednosť. Jadro z topoľového dreva poskytuje zároveň potrebný pop a plynulú jazdu bez zbytočných otrasov. Pásy Dynafit disponujú výbornými klznými a stúpacími vlastnosťami. Patentovaný napínací systém Dynafit, pre perfektné spojenie pásu so špičkou lyže, bez nežiadúceho vnikania snehu a ľadu medzi pás a sklznicu. + Ľahké skitouringové pinové viazanie DYNAFIT Long Travel, kombinuje odolnosť, pohodlie a intuitívne ovládanie. DYNAFIT Long Travel disponuje dvoma polohami pätky, ktorú je možné rýchlo a ľahko ovládať pomocou lyžiarskej palice. Toto viazanie navyše ponúka rozsah nastavenia dĺžky až 50 mm (+/- 25 mm), vďaka čomu sa jednoducho prispôsobí rôznym dĺžkam podrážky. Hodnoty bočného a vertikálneho uvoľnenia sú plne nastaviteľné v rozmedzí DIN 4-10. Vlastnosti Dub ano dĺžka 149 cm 158 Pohlavie Pánske;Dámske;Detské Terén (lyže) Upravené zjazdovky (Piste);Neupravené zjazdovky (Freeride / hlboký sneh) Modelový rok 2022/2023 Polomer otáčania - Rádius (lyže) Stredný (12-17 metrov);Dlhý (nad 17 metrov)
Nový skialp set Dynafit Seven Summits 84 model 22/23
Predám nové skialp lyže Dynafit Seven Summits 84. Dĺžka 174 cm. Skialpový set Dynafit Seven Summits+ pozostáva z lyží Seven Summits, viazania Radical Long Travel a pásov. Kompletné ABS bočnice zaručujú najlepší možný prenos sily na lyžu, čím zaisťujú, že lyža podáva 100% výkon na svahu alebo v teréne. Celodrevené jadro z topoľa poskytuje potrebný pop a hladkú jazdu bez chvenia. Konštrukcia rocker na špičke a päte a vykrojenie sú tiež prispôsobené pre každú veľkosť lyží. Viazanie má dve výšky stúpačiek, ktoré môžete rýchlo a jednoducho ovládať pomocou palice. Tento model ponúka 50 mm flex pri nastavovaní dĺžky, čo mu umožňuje prispôsobiť sa rôznym dĺžkam podrážky. Pre väčšiu bezpečnosť na ľade je možné na Radical Long Travel pripevniť aj lyžiarske mačky. Súpravu dopĺňajú pásy Seven Summits. Boli vyrobené vo Švajčiarsku v známej kvalite POMOCA, ktorá ponúka ideálnu priľnavosť a sklzové vlastnosti. Materiál: Topoľové jadro, ABS Hmotnosť: 2002 g (166 cm) Tip Rocker: 260 mm (166 cm) Tail Rocker: 90 mm (166 cm) TECHNOLÓGIA: Carbon Stringers, Constant Characteristics, Full Sidewall, Single Radius
Skialpové lyžiarky dynafit seven summits dámske
Ponúkam dámske skialpové lyžiarky, 3x obuté / ako nové , takmer bez známok používania. Model Seven Summits ponúka rovnaké technické riešenie ako model Neo PX s niekoľkými vylepšeniami a novým dizajnom. Vďaka systému zapínania Ultra Lock 2.0 saSeven Summits nastavuje, otvára a zatvára pomocou jednej pracky - šetrí tak čas pri prechode z režimu do kopca do režimu z kopca. Horná pracka má dve funkcie: Pracuje ako páka pre mechanizmus chôdze na lyžiach a tiež otvára manžetu. Lyžiarka má progresívny flex a dobrý výkon pri jazde z kopca. Papuče Custom Ready pponúkajú vysoký komfort, tento druh vložky je hrubší a viac sa orientuje na výkonnosť z kopca, kde viac polstrovania poskytuje väčšiu podporu, presnosť a kontrolu pri lyžovaní. polyuretánový skelet sklon 15 ° -18 ° podrážka Dynafit Pro Touring rozsah pohybu komína 60° uzatvárací systém Ultra Lock 2.0 Dynafit Quick-Step-In Hmotnosť: 1480g
NOVÝ SKIALPOVÝ SET DYNAFIT SEVEN SUMMITS +,PÁSY,BRZDY
Výborný ľahký skialpový komplet od značky Dynafit. Je vhodný na akúkoľvek lyžiarku. Lyže:Dynafit seven summits veľkosti:149 cm,158 cm,166 cm,174 cm,182 cm Viazanie:Dynafit radical ST s brzdami Pásy:Originál Dynafit seven summits. Môžem poslať na dobierku. Viac informácií:mobil/osobne/e-mail Záruka.
NOVÝ SKIALPOVÝ SET DYNAFIT SEVEN SUMMITS +,PÁSY,BRZDY
Výborný ľahký skialpový komplet od značky Dynafit. Je vhodný na akúkoľvek lyžiarku. Lyže:Dynafit seven summits veľkosti:149 cm,174 cm,182 cm Viazanie:Dynafit radical ST s brzdami Pásy:Originál Dynafit seven summits. Môžem poslať na dobierku. Viac informácií:mobil/osobne/e-mail Záruka.
Skialpové lyžiarky DYNAFIT NEO PU
Predám touringové - skialpové lyžiarky DYNAFIT NEO PU. Zakúpené v roku 2020, používané 3 sezóny na 20 výstupov ročne. Veľmi príjemné hlavne na šlapanie do kopca, ako papučky :) Dĺžka skeletu: 314mm Veľkosť papuče: 27.5cm Plne funkčné, vo výbornom stave až na vonkajšie oškretia. Pre porovnanie nové stoja momentálne od 350 EUR vyššie, prikladám linky na online obchody, ktoré ich predávajú: POPIS A VLASTNOSTI Pánske skitouringové lyžiarky, ktoré kombinujú nízku hmotnosť a spoľahlivý výkon ako pri výstupe tak ak pri zjazde. Vďaka skeletu z polyuretánu majú vynikajúci flex a zároveň dobré jazdné vlastnosti. Sú kompatibilné so všetkými viazaniami na trhu. Vnútorná vložka je termo-tvarovateľná a poskytuje príjemné pohodlie a skvelú tepelnú izoláciu. skelet: PU podrážka: Dynafit Pro Touring systém zapínania: Ultra Lock System 2.0/ 3 pracky + Ultra Lock Strap rozsah pohybu: 60 ° náklon: 15°-18° + PARAMETRE Určenie: tour Model: pánsky Hmotnosť: 1620,00 g Výrobca: Dynafit Dôvod predaja: výmena celej výbavy. Prevziať si ich môžeš v Bratislave na Račianskom Mýte, prípadne poštou.