inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske Softshell nohavice (veľkosť L)

Kategória: Športové oblečenie

Tieto nohavice sú určené pre ženu turistku, ktorá si dopraje kvalitné nohavice. Nohavice (aj s bundou) som objednala na nórskom eshope. Bohužiaľ sú mi veľké :-(. Odporúčam žene, ktorá má dlhšie nôžky. Materiál je úplne top a nohavice majú všetky turistické fičurky. Materiál je príjemne elastický, v páse je aj sťahovač.
Ja som ich vychytala v akcii, preto cena 80e. Ani raz neboli použité, skutočne mi nesedia, škoda prešívať, Vyzerajú presne tak ako na obrázku.
Prikladám link na eshop, kde som kúpila. Je tam aj viac foto.
Dámske Softshell nohavice (veľkosť L)
Podobné inzeráty
Husky zimné nohavice
Viac info na: Momentálna cena v obchode: 88€ Hrubšie dámske outdoor nohavice Keson L s pohodlným strihom sú vhodné aj na celodenné nosenie. Kvalitný materiál Extend Therm Softshell Stretch ti zaistí komfort aj v nepriaznivých podmienkach. Z materiálu EXTEND PRO SOFTSHELL 10 000, ktorý zabezpečí nepremokavú a vzdušnú vrstvu medzi tebou a vonkajšími vplyvmi. Česaná úprava rubu 3-vrstvového materiálu spĺňa požiadavky na vysokú tepelnú izoláciu a zvýšené pohodlie pri kontakte s pokožkou. Jedinečné vlastnosti membrány s vodným stĺpcom 10 000 mm H2O a priedušnosťou: 10 000 g/m2/24 h zabránia preniknutiu molekúl vody a umožňujú dobrý odvod vlhkosti. Materiál s prímesou elastanu zvyšuje komfort pri akejkoľvek aktivite. DWR vodoodpudivé vonkajšie ošetrenie vrchnej vrstvy materiálu nohavíc zabraňuje presakovaniu vlhkosti a voda tak okamžite odteká po povrchu vo forme guľôčok.
Nová Sportful Giro Softshell cyklo bunda (M)
Unisex softshellová cyklistická bunda. Celková dĺžka 60 cm, zadná časť 65 cm. Cez prsia 50 cm. Dĺžka rukáva meraná od podpazušia 53 cm. Teplotný rozsah: 5 až 15°C Softshellová cyklistická bunda Sportful Giro je určená do chladných a veterných podmienok. Použité materiály zabezpečujú optimálnu hrejivosť, zabraňujú hromadeniu vlhkosti, chránia pred vetrom a spolu s voľnejším strihom poskytujú výborné sedenie každej postave. Samozrejmosťou sú priestranné vrecká na zadnej strane a reflexné prvky. Teplá a priedušná cyklobunda na jar, jeseň, zimu. Vlastnosti cyklo bundy vpredu Softshell materiál pre ochranu pred vetrom zadná časť z priedušného TDTxp materiálu priliehavé, elastické manžety na rukávoch z ThermoDrytex Plus materiálu 3 zadné vonkajšie vrecká elastický pás so silikónovou potlačou na vnútornej strane reflexné prvky kvalitný YKK® zips Softshell Stretch technológia Membránová technológia, ktorá bola vyvinutá pre dynamické zimné športy. Vďaka polyuretánovej membráne je zaručená priedušnosť a odolnosť voči vetru a vode. Vnútro je z flísu, ktorý poskytuje výbornú hrejivosť. Povrch je príjemný na dotyk a charakterizuje ho čistý a moderný vzhľad. TDTxp materiál V dvoch smeroch pružná, polyesterová tkanina, ktorá výborne udržuje teplo a odvádza vlhkosť. Používa sa pri výrobe zadných častí cyklistických dresov, búnd a najmä tam, kde nie je potrebná vysoká úroveň pružnosti. ThermoDrytex Plus materiál Vďaka mimoriadne elastickej a tenkej vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje čiastočnú odolnosť voči vode. Šport / použitie: cyklistika Pohlavie / typ: pánske/unisex Farba: čierna/antracit/červená Sezóna / obdobie: jeseň, zima, jar Modelová rada: Giro Materiál: Softshell Stretch, TDTxp Hmotnosť: 415 g Starší model, ale nová s visačkami. MOžno vyskúšať v TT/PK, zaslanie cez Packetu. castelli, gore, santini, isadore, silvini
Nová Sportful Giro Softshell cyklo bunda (M)
Unisex softshellová cyklistická bunda. Celková dĺžka 60 cm, zadná časť 65 cm. Cez prsia 50 cm. Dĺžka rukáva meraná od podpazušia 53 cm. Teplotný rozsah: 5 až 15°C Softshellová cyklistická bunda Sportful Giro je určená do chladných a veterných podmienok. Použité materiály zabezpečujú optimálnu hrejivosť, zabraňujú hromadeniu vlhkosti, chránia pred vetrom a spolu s voľnejším strihom poskytujú výborné sedenie každej postave. Samozrejmosťou sú priestranné vrecká na zadnej strane a reflexné prvky. Teplá a priedušná cyklobunda na jar, jeseň, zimu. Vlastnosti cyklo bundy vpredu Softshell materiál pre ochranu pred vetrom zadná časť z priedušného TDTxp materiálu priliehavé, elastické manžety na rukávoch z ThermoDrytex Plus materiálu 3 zadné vonkajšie vrecká elastický pás so silikónovou potlačou na vnútornej strane reflexné prvky kvalitný YKK® zips Softshell Stretch technológia Membránová technológia, ktorá bola vyvinutá pre dynamické zimné športy. Vďaka polyuretánovej membráne je zaručená priedušnosť a odolnosť voči vetru a vode. Vnútro je z flísu, ktorý poskytuje výbornú hrejivosť. Povrch je príjemný na dotyk a charakterizuje ho čistý a moderný vzhľad. TDTxp materiál V dvoch smeroch pružná, polyesterová tkanina, ktorá výborne udržuje teplo a odvádza vlhkosť. Používa sa pri výrobe zadných častí cyklistických dresov, búnd a najmä tam, kde nie je potrebná vysoká úroveň pružnosti. ThermoDrytex Plus materiál Vďaka mimoriadne elastickej a tenkej vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje čiastočnú odolnosť voči vode. Šport / použitie: cyklistika Pohlavie / typ: pánske/unisex Farba: čierna/antracit/červená Sezóna / obdobie: jeseň, zima, jar Modelová rada: Giro Materiál: Softshell Stretch, TDTxp Hmotnosť: 415 g Nikdy nebola nosená. MOžno vyskúšať v TT/PK, zaslanie cez Packetu. castelli, gore, santini, isadore, silvini
Dámske outdoorové oblečenie, veľkosť S
Predám dámske outdoorové oblečenie, veľkosť S: Elegantná softshellová bunda do mesta aj do prírody - nová, nenosená: -odolný 3-vrstvový softshell blokuje vietor a reguluje klímu vďaka jemnému zatepleniu na rube. Povrch tkaniny má kvalitnú hydrofóbnu úpravu, a preto kvapky rýchlo odpadnú. Overený strih s tvarovanými časťami využíva jemnú pružnosť materiálu, aby presne kopíroval pohyb. Rukávy sú otvorené spodný okraj bundy si nastavíš podľa potreby. Hlavný zips YKK je ukončený na golierovom stojačiku. Zips je po celej svojej dĺžke podložený lištou proti vetru. Bunda ponúka dve vonkajšie vrecká na zips. Táto dámska bunda má vynikajúci športový strih. Odvážne sa vrhne do sychravého mesta, ktorému vládne vietor. cena 33 € + poštovné. Dámske vodeodolné nohavice Husky Krešo L sú vhodné pre celodenné nosenie. Materiál Extend-Therm Stretch softshell 10.000 je vhodný do nepriaznivých podmienok. Zaisťujú pohodlie a oceníte priestranné vrecká na najdôležitejšie doklady, ako sú kľúče, peňaženka a ďalšie drobnosti - nové, nenosené: cena 30 € + poštovné dámska prechodná bunda HM -veľkosť XS / S - 7 €+ poštovné - málo nosená, ale zachovalá dámska sivá mikinka s kapucňou - veľkosť S, 7 €+ poštovné - nová nenosená. ceny sú uvedené bez poštovného. V rámci Banskej Bystrice je možný osobný od
Nordblanc dámske zateplené softshell nohavice
Nordblanc dámske zateplené softshell nohavice vo veľkosti 36, dole na sťahovanie, nenosené, bohužiaľ už mi táto veľkosť nesedí. Cena: 37 Eur. Aj na dobierku, komunikácia mailom poprosím.
Softshell zateplené dámske nohavice Nordblanc
Nordblanc dámske zateplené softshell nohavice vo veľkosti 36, dole na sťahovanie, nenosené, bohužiaľ už mi táto veľkosť nesedí. Cena: 25 Eur. Aj na dobierku, komunikácia mailom poprosím.