inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske tenisky

Kategória: Ostatné

Predám úplne nové tenisky zn. Steve Madden vo veľkosti 37. Tenisky sú naozaj kvalitné.
Dámske tenisky
Podobné inzeráty
Predám dámske tenisky
Predám nové dámske tenisky značky Adidas Falcon W. Veľkosť: 38 Tenisky sú v čierno-bielej kombinácií Tenisky boli kupované z About You, ku teniskám je aj originál krabica. Cena: dohodou
Dámske tepláky, bižutéria, topánky,dámske tričká
Predám dámske čierne topánky zn. Venice (Deichman), velkosť č. 38, 1x obuté - nevhodne zvolená veľkosť, topánky majú veľmi mäkkú pohodlnú stielku. Veľmi jemné opotrebenie na stielke. Predám dámske béžové dlhé tepláky (tenké)veľkosť XL - nenosené, tenké dámske tepláky 3/4 béžové (tenké) - 1x oblečené veľkosť XXL. Predám bižutériu 3x náhrdelník a sada náramkov - nenosené. Predám dámske tričko zn.Tchibo veľkosť M(40/42)nenosené,dámske tričko s Mickey Mouse veľkosť 2XL nenosené, dámsku blúzku veľkosť 40, voľnejší strih s pásikom na zaväzovanie nenosená. Predávam všetko spolu za cenu: 20€ - osobný odber. V prípade zaslania poštou cena: 20€ + poštovné. V prípade záujmu o niektorú vec osobitne dohoda možná. Ďakujem.
Dámske tepláky, bižutéria, topánky,dámske tričká
Predám dámske čierne topánky zn. Venice (Deichman), velkosť č. 38, 1x obuté - nevhodne zvolená veľkosť, topánky majú veľmi mäkkú pohodlnú stielku. Veľmi jemné opotrebenie na stielke. Predám dámske béžové dlhé tepláky (tenké)veľkosť XL - nenosené, tenké dámske tepláky 3/4 béžové (tenké) - 1x oblečené veľkosť XXL. Predám bižutériu 3x náhrdelník a sada náramkov - nenosené. Predám dámske tričko zn.Tchibo veľkosť M(40/42)nenosené,dámske tričko s Mickey Mouse veľkosť 2XL nenosené, dámsku blúzku veľkosť 40, voľnejší strih s pásikom na zaväzovanie nenosená. Predávam všetko spolu za cenu: 15€ - osobný odber. V prípade zaslania poštou cena: 15€ + poštovné. Ďakujem.
Pánske oblečenie a tenisky
Predám pánske oblečenie mikiny, tričká, tielka, rifle, tepláky, kraťase a tenisky. Veľkosti M, L, XL, XXL ale väčšina vecí je L a XL. Tenisky vo veľkosti 45. Väčšina vecí sú nové, nenosené aj s vysačkami. Niečo málo oblečené pár krát. Predám aj jednotlivo alebo aj ako balík. Približné ceny sú: Tričká a tielka od 2€ až 6€/ks Mikiny od 8€ až 15€/ks Tepláky od 10€ až 15€/ks Rifle od 10€ až 20€/ks Kraťase od 5€ až 8€/ks Tenisky podľa výberu. Označené veci sú už predané!! Cena za balík záleží od vás, spravím balík v hodnote akej si poviete, napr. 20€, 30€ 50€ ale aj viac. Minimálna suma balíka 20€. Posielam aj na dobierku +6€ alebo pri platbe vopred bez poštovného.
Pánske oblečenie a tenisky
Predám pánske oblečenie mikiny, tričká, tielka, rifle, tepláky, kraťase a tenisky. Veľkosti M, L, XL, XXL ale väčšina vecí je L a XL. Tenisky vo veľkosti 45. Väčšina vecí sú nové, nenosené aj s vysačkami. Niečo málo oblečené pár krát. Predám aj jednotlivo alebo aj ako balík. Približné ceny sú: Tričká a tielka od 2€ až 6€/ks Mikiny od 8€ až 15€/ks Tepláky od 10€ až 15€/ks Rifle od 10€ až 20€/ks Kraťase od 5€ až 8€/ks Tenisky podľa výberu. Označené veci sú už predané!! Cena za balík záleží od vás, spravím balík v hodnote akej si poviete, napr. 20€, 30€ 50€ ale aj viac. Posielam aj na dobierku +6€ alebo pri platbe vopred bez poštovného.
Pánske oblečenie a tenisky
Predám pánske oblečenie mikiny, tričká, tielka, rifle, tepláky, kraťase a tenisky. Veľkosti M, L, XL, ale väčšina vecí je L a XL. Tenisky vo veľkosti 45. Väčšina vecí sú nové, nenosené aj s vysačkami. Niečo málo oblečené pár krát. Predám aj jednotlivo alebo aj ako balík. Približné ceny sú: Tričká a tielka od 2€ až 6€/ks Mikiny od 8€ až 15€/ks Tepláky od 10€ až 15€/ks Rifle od 10€ až 20€/ks Kraťase od 5€ až 8€/ks Tenisky podľa výberu. Cena za balík záleží od vás, spravím balík v hodnote akej si poviete, napr. 20€, 30€ 50€ ale aj viac. Posielam aj na dobierku +6€ alebo pri platbe vopred bez poštovného.