inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske topánky Buffalo

Kategória: Ostatné

Predám čierne kožené dámske topánky značky Buffalo . Obuv je vhodná do chladnejšieho či sychravejsieho počasia . Vďaka kvalitnému strihu sú na nohe veľmi pohodlné . Obuv je nová kúpená minulý rok v jeseni , je k nej originál krabica aj s bločkom, ktorý slúži ako záručný list v predajni odkiaľ boli kupované . Obuv bola použitá iba jediný raz na veľmi krátku vzdialenosť takže topánky sú ako nové . Veľkosť topánok je 38.
Dámske topánky Buffalo
Podobné inzeráty
Dámske topánky Buffalo
Predám čierne kožené dámske topánky značky Buffalo . Obuv je vhodná do chladnejšieho či sychravejsieho počasia . Vďaka kvalitnému strihu sú na nohe veľmi pohodlné . Obuv je nová kúpená minulý rok v jeseni , je k nej originál krabica aj s bločkom, ktorý slúži ako záručný list v predajni odkiaľ boli kupované . Obuv bola použitá iba jediný raz na veľmi krátku vzdialenosť takže topánky sú ako nové . Veľkosť topánok je 38. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle.Cena je 50€
kapesní buffalo Damaškový nôž 16,5cm handmade + pouzdro
nový černý kapesní Damaškový nůž BUFFALO 16,5 cm ručně vyrobeno + kožené pouzdro Nůž byl zhotoven v malém rodinném podniku, kde výroba probíhá podle tradičních kovářských metod a každý vyrobený kus je jedinečný a nezaměnitelný originál. - unikátní kapesní damaškový nůž, který je dílem řemeslné práce a je vyroben z exotických materiálů - tvrdost oceli 56 - 57 HRC - čepel nože je ručně kována z více než 200 vrstev - materiál čepele: nízko legovaná uhlíková ocel 1095 kována niklovou ocelí 15N20 - rukojeť nože je vyrobena z buvolího rohu (buffalo horn) - kožené pouzdro s poutkem na opasek - pojistka na zadní části rukojeti nože - délka otevřeného nože: 16,5 cm - délka uzavřeného nože: 9,5 cm - délka čepele: 7 cm - hmotnost: 115 g - země původu: Kypr - katalogové foto NŮŽ JE AKTUÁLNĚ DODÁVÁN S HNĚDÝM POUZDREM. -- Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na e-mail.
Dámske tepláky, bižutéria, topánky,dámske tričká
Predám dámske čierne topánky zn. Venice (Deichman), velkosť č. 38, 1x obuté - nevhodne zvolená veľkosť, topánky majú veľmi mäkkú pohodlnú stielku. Veľmi jemné opotrebenie na stielke. Predám dámske béžové dlhé tepláky (tenké)veľkosť XL - nenosené, tenké dámske tepláky 3/4 béžové (tenké) - 1x oblečené veľkosť XXL. Predám bižutériu 3x náhrdelník a sada náramkov - nenosené. Predám dámske tričko zn.Tchibo veľkosť M(40/42)nenosené,dámske tričko s Mickey Mouse veľkosť 2XL nenosené, dámsku blúzku veľkosť 40, voľnejší strih s pásikom na zaväzovanie nenosená. Predávam všetko spolu za cenu: 20€ - osobný odber. V prípade zaslania poštou cena: 20€ + poštovné. V prípade záujmu o niektorú vec osobitne dohoda možná. Ďakujem.
Dámske tepláky, bižutéria, topánky,dámske tričká
Predám dámske čierne topánky zn. Venice (Deichman), velkosť č. 38, 1x obuté - nevhodne zvolená veľkosť, topánky majú veľmi mäkkú pohodlnú stielku. Veľmi jemné opotrebenie na stielke. Predám dámske béžové dlhé tepláky (tenké)veľkosť XL - nenosené, tenké dámske tepláky 3/4 béžové (tenké) - 1x oblečené veľkosť XXL. Predám bižutériu 3x náhrdelník a sada náramkov - nenosené. Predám dámske tričko zn.Tchibo veľkosť M(40/42)nenosené,dámske tričko s Mickey Mouse veľkosť 2XL nenosené, dámsku blúzku veľkosť 40, voľnejší strih s pásikom na zaväzovanie nenosená. Predávam všetko spolu za cenu: 15€ - osobný odber. V prípade zaslania poštou cena: 15€ + poštovné. Ďakujem.
Dámske kožené čižmy Buffalo
Predám čierne kožené čižmy zn.Buffalo v dobrom stave,veľ.38.
Tankvak Buffalo
Predám Tankvak Buffalo 40eur