inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske topánky Gabor - nové nenosené

Kategória: Topánky, obuv

Predám úplne nové ani raz neobuté dámske topánky Gabor.
Veľmi pohodlné, mäkkučké, športovo-elegantný dizajn. Brúsená koža + textil.
Veľkosť: 38 1/2 (38 a pol).
Cena: 95 Eur.
vemi24@
Dámske topánky Gabor - nové nenosené
Podobné inzeráty
Gabor.. veľkosť 38
100%stav,len vyskúšané.. veľkosť píše 5,5.. vnútorná dĺžka 24,5 CM.. pôvodná cena 99€. Dámské baleríny. Vrchní materiál je broušená useň (velur). Vnitřek obuvi je z usně, včetně vyměkčené a prodyšné nášlapné stélky. Barva u tohoto vzoru je rubínově červená. Podešev je syntetická, flexibilní. Výška podpatku v části paty je 2 cm. GABOR. Německá značka, existující již víc jak 60 let. Gabor je předním výrobcem kvalitní, modní dámské obuvi. Jejímí nejdůležitějšími znaky jsou: aktuálnost, pohodlnost, výroba obuvi v různých šířích a především kvalita zpracování.
Dámske topánky zn. Gabor
Predám úplne nové, nenosené dámske topánky zn. Gabor, veľkosť č. 38.
Dámske červené mokasíny Gabor
Predám nenosené dizajnované koženné topánky - mokasíny, limitovaná séria, velkosť 41, značka Pieer Gabor. Kupované priamo v Gabore ako obuv priamo dizajnovaná od výrobcu za 120 Eur. VÝHODY V boho štýle Ak milujete štýl boho, tento model plochých topánok dokonale zvýrazní charakter vášho štýlu obliekania! Pohodlie a istota V obuvi so športovým charakterom dôležitý je komfort a odolnosť. Tento model je vyrobený z pevnej prírodnej kože. Komfort na každú príležitosť Bez ohľadu na to, kam idete - vyberte si maximálny komfort a pohodlie s koženou vložkou. Vďaka nej sa topánka prispôsobí tvaru chodidla a poskytne vám nevídanú slobodu chôdze. Semišový zvršok Prírodná semišová koža je ušľachtilý materiál, vďaka ktorému topánky vyzerajú elegantne a štýlovo pri akomkoľvek štýle obliekania. Nazúvajte a vyzúvajte Žijete v zhone a každá minúta dňa má cenu zlata? Rozhodnite sa pre mimoriadne funkčné, nazúvacie topánky, ktoré si obujete jedným pohybom! Kožená ozdoba Vyberte si tento model topánok s ozdobou z prírodnej kože a prelomte nudu v štýle obliekania. Klasická dekorácia dodá šik a nezostane bez povšimnutia! Tu mozete vidiet napodobeniny od inych výrobcov:
Dámske topánky Gabor č. 41
Predám dámske nenosené ľahké kožené topánky Gabor veľkosť č. 41 béžovej farby. Pôvodná cena 84 eur, cena teraz 25 eur. Už nemôžem nosiť boty na opätku žiaľ.
Damske topanky GABOR
Uplne nove damske topanky znacky Gabor. Velkost 40 (6 1/2). Tmavo modre. Vyska podpatky 6cm.
Dámske topánky zn. Gabor
Predam dámske kožené nosené topánky Rollingsoft by Gabor, veľkost 38. Osobný odber BA