inzercia, predaj, predám, bazár

Dámske turisticke nohavice HANNAH

Kategória: Športové oblečenie

Predám dámske turistické nohavice značky Hannah veľ.36 (v prípade potreby premeriam)
Použivané jeden rok, vhodné na jar/jeseň/zima
Majú malé povrchové zatrhnutie (nie dierku) viď na fotke detail
Poštovné je už v cene
Dámske turisticke nohavice HANNAH
Podobné inzeráty
Predám dámsku lyžiarsku bundu Hannah + nohavice
Predám 3x používanú dámsku lyžiarsku bundu Hannah veľkosť 38. Je vo výbornom stave... Mám k nej aj nohavice tiež značky Hannah Veľkosť 36 Cena za komplet: 50€ Zvlášť bunda: 40€ nohavice: 25€
Skialp nohavice Montura S
Predám 2 x oblečené, v záruke dámske skialp nohavice, dámske skialpové nohavice, dámske turistické nohavice, zateplené nohavice, nohavice na bežky. Sú krásne, elastické, obopnú postavu. Nohavice Montura Evoque, veľkosť S. Boli kúpené pred vianocami, je mi ľúto, žiaľ ja sa v nich necítim dobre, kúpila som ďalšie dvoje, sedia lepšie. K nohaviciam odfotil aj blok k záruke, kúpené v LM.
Dámske ,,Soft Shell" nohavice HANNAH - veľ. 36
Predám dámske športové ,,Soft Shell" nohavice HANNAH - veľ. 36, veľmi zachovalé. Pôvodná cena: 84,99,- €.
Dámske softshellové nohavice Hannah
Predám čierne dámske softshellové nohavice značky Hannah velkosť 34. Bez akýchkoľvek známok opotrebovania, ako nové. Maju membránu odolnú voči dažďu 5000 mm aj voči vetru. Dĺžka 93 cm, šírka pásu 35 cm, šírka nohy 28 cm. Cena 15 eur. Osobný odber v Žiline.
QUECHUA turisticke nohavice hrejive, velkost M
Predam turisticke nohavice znacky Quechua, zateplene, velkost M. Nohavice oblecene na jednej turistike, su ako nove, rok mi lezia v skrini, mozno sa niekomu este zidu :) Link na nohavice:
Predám lyžiarske nohavice Hannah
Predám lyžiarske nohavice Hannah vo veľmi dobrom stave nepoškodené. Nohavice sú pri členkoch rozopínateľné. Veľkosť: S Farba: čierna a sivá Vodný stĺpec: 6000