inzercia, predaj, predám, bazár

dámske turistické topánky na vysokohorskú turistiku, vel. 40

Kategória: Topánky, obuv

Ponúkam dámske turistické topánky velkost 40.
Značka La Sportiva.

Podla velkostnej tabulky je dlzka cca 25,5 cm:
vhodné na vysokohorskú turistiku.
Pôvodná cena 230 eur.

Nesedí mi velkost.
dámske turistické topánky na vysokohorskú turistiku, vel. 40
Podobné inzeráty
dámske turistické topánky na vysokohorskú turistiku, vel. 40
Ponúkam dámske turistické topánky velkost 40. Značka La Sportiva. Sú vhodné na vysokohorskú turistiku. Pôvodná cena 230 eur.
dámske turistické topánky na vysokohorskú turistiku, vel. 40
Ponúkam dámske turistické topánky velkost 40. Značka La Sportiva. Sú vhodné na vysokohorskú turistiku. Pôvodná cena 230 eur. Nesedí mi velkost.
Kayland damske turisticke topanky
Velkost 37,5. Topanky su uplne nove, nikdy neboli pouzite na vysokohorsku turistiku. Popis vyrobcu: technická topánka pre dámy určená na vysokohorskú a ľadovcovú turistiku. Prednosťou tejto topánky je nízka hmotnosť a maximálna pevnosť. Je vyvinutá tak, aby zaistila všestranný výkon v zmiešanom teréne vrátane horských svahov s technickými a skalnými priechodmi, snehom a ľadom. Ponúka dokonalý kompromis medzi nízkou hmotnosťou a technickými vlastnosťami. Možnosť pripnúť poloautomatickú mačku. Zvršok zo semišu a textilného materiálu zaistí nízku hmotnosť. Vďaka membráne Gore-Tex ® Performance Comfort sú trekkingové topánky priedušné pri zachovaní dobrej vodeodolnosti. Medzipodošva vystužená PP + sklenými vláknami poskytuje vysokú torznú a ohybovú pevnosť celej topánke, ktorá tak skvele drží tvar. Vlastnosti: - zvršok: semiš, textilný materiál - vnútro: textília - podšívka: Gore-Tex Extended Comfort - podrážka: Vibram Mulaz - hmotnosť: 550g Predavam v originalnej krabici aj s visackami. Topanky su v zaruke este rok a pol. PC: 189 EUR NC: 120 EUR
Salomon 36 - zimné topánky na vysokohorskú turistiku
Salomon 36 - zimné topánky na vysokohorskú turistiku Veľkosť: 36 Vnútorná dĺžka: 23,3 cm Model: Salomon TOUNDRA Izolácia Aerotherm™ Podrážka Contagrip® W Nepremokavá a priedušná membrána ClimaShield™ Waterproof Gumová ochrana špičky a päty Teplotný limit: Comfort -30 °C, Limit -40 °C, Extreme -78 °C Vo výbornom stave, viď fotky, ako nové Sú vyčistené a vydezinfikované
Turistické topánky Scarpa Ribelle Lite HD
Predám vysoké pánske turistické topánky Scarpa Ribelle Lite HD. Sú ideálne na turistiku na technickejších chodníkoch a na vysokohorskú turistiku. Technológie: - HDry®, nepremokavá membrána - podrážka Pentax Precision III - ľahká medzipodrážka z polyuretánu a vonkajšia podrážka Vibram® Mont - 37.5 Cocona®, termoregulačná technológia - stavebný systém Sock-Fit, ktorý obopína nohu ako ponožka. - LACING SYSTEM upevnenie - medzipodrážka s konštrukciou Pro Fiber Roll používajú inovatívne technológie a materiály ako polypropylénové vlákna a anatomicky tvarovaný sklolaminát - kompatibilné s poloautomatickými mačkami Pár krát obuté, nevhodná veľkosť ( EU 41, UK 7 ) UNI sex. Cena: 190 Eur ( pôvodná cena 270 Eur ) Kúpene: 29.1. 2022, ešte v záruke, žiadna čína, vyrobené v Taliansku. Osobný odber - treba pozrieť, vyskúšať..neberiem späť.
Predam dámske turistické topánky BOSP Goratex
Predám nové turistické topánky 1x obuté (ozaj na chvílku) už sa nedali vrátiť/vymeniť za väčšie. Velkosť topánky je 38 . Pôvodne kupované za 164€ pred mesiacom, predám za 130€ Sú nepremokavé a vhodné na vysokohorskú turistiku. So záručným listom (ponožky merino ako darček k tomu)