inzercia, predaj, predám, bazár

dámsky kabátik/trenčkot tyrkysovej farby 34/36

Kategória: Bundy a Kabáty

Ponúkam na predaj dámsky trenčkot/jarný kabát tyrkysovej farby, 36. Sedí skôr na 34/36. Ako nový, minimálne nosený. Nekrčivý. Cena je 10 EUR + poštovné.
dámsky kabátik/trenčkot tyrkysovej farby 34/36
Podobné inzeráty
trenckot v M damsky kabatik predam kabatik na jar/ jesen
trenckot v M damsky kabatik predam kabatik na jar/ jesen
trenčkot/jarný kabát tyrkysovej farby, 36
Ponúkam na predaj dámsky trenčkot/jarný kabát tyrkysovej farby, 36. Ako nový, minimálne nosený. Nekrčivý. Cena je 10 EUR + poštovné.
Khaki a bordo trenčkot, sivá bundička, hnedá koženková bunda
Sivá je S, ako nová cena 5€ Hnedú som mala 2x, má poškodenie, ako dlho ležala v skrini, ak by si niekto vedel opraviť, posuniem za 5€, alebo navrhnite cenu Khaki trenčkot kabátik M ako nový 7€ Bordový trenčkot kabátik S ako nový 7€
Lososovy kabat trenckot s kapucnou
1.Tmavo modry trenckot kabat Orsay, vel 34/36, 14 eur. 2. lososovy trenckot s kapucnou Gate vel 36, 17 eur - Slabo modry raz obleceny trenckot Amisu M, 10 eur Na dobierku, cez kuriera a pod. neposielam -
""❤DÁMSKY TRENČKOT TOMMY HILFIGER""
Ponúkam štýlový kabátik/trenčkot s opaskom značky Tommy Hilfiger veľkosť S. Kabátik je originál, úplne nový, top stav. Dá sa nosiť dvoma spôsobmi - bez podšívky a v prípade chladnejšieho počasia s tmavomodrou podšívkou, ktorá je mierne zateplená. Podšívka sa pripína na gombíky po celom obvode z vnútornej strany. Kabátik je kvalitne prepracovaný do najmenšieho detailu, naozaj štýlový kúsok. Rozmery: hrudník 46cm, rukáv 63cm, ramená 39cm, dĺžka 88cm. Pozri si aj ostatné moje ponuky.
Dámsky trenčkot Tommy Hilfiger
Ponúkam štýlový kabátik/trenčkot s opaskom značky Tommy Hilfiger veľkosť S. Kabátik je originál, úplne nový, top stav. Dá sa nosiť dvoma spôsobmi - bez podšívky a v prípade chladnejšieho počasia s tmavomodrou podšívkou, ktorá je mierne zateplená. Podšívka sa pripína na gombíky po celom obvode z vnútornej strany. Kabátik je kvalitne prepracovaný do najmenšieho detailu, naozaj štýlový kúsok. Nadčasová klasika. Rozmery: hrudník 46cm, rukáv 63cm, ramená 39cm, dĺžka 88cm. Pozri si aj ostatné moje ponuky.