inzercia, predaj, predám, bazár

Dámsky kožuch Bizam

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám dámsky kožuch bizam - nutria, málo nosený.
Výška 83 cm
Rukáv 62 cm
Dámsky kožuch Bizam
Podobné inzeráty
Dámsky Kožuch - Bizam
Predám zachovalý málo nosený dámsky kožuch, konfekčná veľkosť 48 ( Obvod hrudníka: 108 cm, obvod pásu: 90 cm, obvod bokov 116 cm ), materiál Bizam ( Ondatra Pižmová ), vyrobený na Slovensku - značka KARA SLOVAKIA Trenčín. Celková dĺžka 102 cm, dĺžka rukáva 64 cm, Cena 250 €.
Damsky kozuch Bizam
Ponukam damsky kozuch Bizam, vel.42, zn.Kara Na rukave je trosku odbite z gombika (vid.foto)
Predám dámsky kožuch Bizam-Nutria
Predám dámsky kožuch Bizam-Nutria, málo nosený. Výška : 83 cm Rukáv: 62 cm
Kožuch KARA
Jahnací kožuch veľkosti 50 - ako nový, nosený len raz Predávam luxusný jahnací kožuch veľkosti 50, ktorý bol nosený len raz a je v skvelom stave. Kožuch je vyrobený z kvalitnej jahnacej kože, ktorá je príjemná na dotyk a zaručuje Vám teplo aj v najchladnejších zimných dňoch. Veľkosť 50 zodpovedá približne veľkosti S/M a je vhodná pre osoby s výškou okolo 165-170 cm. Kožuch má moderný strih a krásnu farbu, ktorá sa ľahko kombinuje s rôznymi oblečeniami a doplnkami. Kožuch je v stave ako nový, bez akejkoľvek známky opotrebenia, vzhľadom k tomu, že bol nosený len raz. Bol starostlivo vyčistený a udržiavaný, aby sa zachoval jeho krásny vzhľad. Kožuch je univerzálny a je ideálny pre každú príležitosť - od štýlových spoločenských udalostí až po každodenné nosenie. Jeho kvalita a stav sú zaručené, takže cena je veľmi výhodná. Ak hľadáte skvelý jahnací kožuch, ktorý má jedinečný štýl a kvalitu, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom telefónnom čísle alebo emailovej adrese. Budem sa tešiť na Vašu odpoveď a rád Vám poskytnem ďalšie informácie alebo sa dohodneme na obhliadke kožucha.
Dámsky kožuch bizam
Predám nádherný dámsky kožuch dlhého strihu, vhodný na vyššiu postavu. Kožuch je v 100% stave, minimálne nosený. Má kvalitné vypracovanie, pôsobí luxusne. Výrobcom je Kara Slovakia. Kožuch je veľkosť 48, celková dĺžka je 125 cm, dĺžka rukávu od krku je 74 cm. Cena je vrátane poštovného.
Kara Trenčín - kožuch Bizam
Predám krásny kožuch Bizam - Kara Slovakia veľkosť 46 párkrát oblečený, ale stále je oň pravidelne starané vetraním. Vlas je pevný a krásny do farby. Je stále ako nový. Ako nový som ho kupoval za 32990 SK teraz je za 480€. Bol to nevhodný darček. Len seriózne a osobne prevzatie. Na sms a mail neodpovedám. Informácie na tel. čísle