inzercia, predaj, predám, bazár

Dámsky značkový čiernobiely kabátik,veľkosť 38

Kategória: Bundy a Kabáty

Dámsky značkový čiernobiely kabátik,veľkosť 38
Dámsky značkový čiernobiely kabátik,veľkosť 38
Podobné inzeráty
Originál značkový kabátik MAX&Co
Predám krásny značkový originál MAX&Co kabátik strihu A s 3/4 rukávom, bočné zaujímavé vrecká, odnímatelná kapucňa, kabátik je lemovaný kožou. Veľkosť je skôr UNI tým že je kabátik volného strihu. Sadne na veľkosť S, M, L. Pôvodná cena 219€.
dámsky kabát čiernobiely č.XXL
predám dámsky kabát čiernobiely č.XXL dlžka 90cm šírka cez prsia130cm s kapucňou + pošt
Kabát čiernobiely dámsky veľ. 40
Predám čiernobiely dámsky kabát veľkosti 40, minimálne nosený. Osobný odber Košice-Terasa. Prosím primárne kontaktovať prostredníctvom SMS alebo mailom.
Dámsky kožušinový kabátik Marc Aurel, veľ.40
Ponúkam na predaj tento štýlový dámsky kabátik / bundu zn. Marec Aurel. Veľ. uvedená 40, odporúčam pre M. Rozmery: ŠPP 49cm, dĺžka 60cm, rukáv 65 cm. Zapínanie na cvoky. Možnosť prať v práčke, pri teplote 30 C. Top stav, ako nový. Rukávy sa dajú podhnúť, tak ako to mám ja na fotke. Vhodný tiež ako kabátik ku spoločenským šatám / ku svadobným šatám. ( Svadobný kožušinový kabátik). Osobný odber v KE alebo zasielam poštou. Uprednostním platbu na účet. Pošlem aj na dobierku po uhradení zálohy za poštovné. Pre viac info správa, príp. . Ďakujem, že rešpektujete moje podmienky predaja :)
trenckot v M damsky kabatik predam kabatik na jar/ jesen
trenckot v M damsky kabatik predam kabatik na jar/ jesen
Dámsky prechodný kabátik, zn. Aivelli, XL
Predám dámsky prechodný vlneny kabátik zn. Aivelli, farba kráľovská modrá s aplikáciou vážky na golier a na vačku. Kabátik nemá podšívkou. Miery cez prsia 73 cm x 2, celková dľžka 77 cm. Kabátik nemá žiadne poškodenia.