inzercia, predaj, predám, bazár

Darček pre kávičkára - napeňovač mlieka od Tupperware

Kategória: Ostatné

Najlepší darček pre kávičkára bude na 100% táto kanvička na mliečnu penu od Tupperware, s ktorou vykúzlite capuccino, café latte, atď... chutnejšie ako v kaviarni.
Stačí iba studené mlieko a skanvičkou a za pár sekúnd vytvoríte úžasnú hustú penu podobnú ŠLAHAČKE!
Naozaj skvelá vecička, bez ktorej si neviem predstaviť ani jeden deň. Takú dobrú kávu si urobím len doma ;)
Cena 20,90€
K dispozícii aj veľa iného tovaru od Tupperware
Darček pre kávičkára - napeňovač mlieka od Tupperware
Podobné inzeráty
Napeňovač mlieka  - Silvercrest
Predám napeňovač mlieka, kde perfektne a rýchlo vyšľaháte mliečnu penu. Má 4 voliteľné programy, ovládanie jedným tlačidlom: - teplá a pevná pena - teplá a krémová pena - zohriatie mlieka s malým množstvom peny - spenenie mlieka za studena Svetelný LED kruh indikuje zvolený program (červené svetlo = teplé, modré svetlo = studené) Cena 11€ + poštovné. Píšte na adresu Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknutím na meno.
Rôzne Tupperware výrobky
triedila som kuchynu, nieco len raz pouzite. - krajac melonu 3€ - sitko alebo cukorníčka 2€ - oddelovac zltka a bielka+ biela odmerka 2€ -cedic zeleniny v polievke-nie je TW- 3€ - Tupperware Iglu na ľad 7€ - Tupperware Diplomat obdlžníkový 10€ - Tupperware ergologicky luskáčik na orechy 15€ -Tupperware lievik+naberačka na uvarené vajíčka - 3€ - Tescoma Tenderizer/tĺčik na mäso PRESTO 8€ -Tupperware dóza na cestoviny - Špagetka 8€
Napeňovač mlieka Tupperware
Káva lepsia ako z kaviarne, vďaka napeňovaču mlieka si a par sekúnd vyrobíte penu iba z mlieka,ktorá je ako šlahačka! Cena 20,90€
Napeňovač MJJC na Parside wapku
Predám používaný MJJC napeňovač (foam lance) na aktívnu penu na vysokotlakový čistič Parkside. Vytvorí hustejšiu penu ako pôvodný/originál Parkside napeňovač. Už ho nevyužijem. Na SMS neodpovedám. V prípade nezastihnutia na mobile, napíšte email. Inzerát je platný do zmazania.
Napenovac mlieka ECG 500ml
Predám použitý napenovac mlieka ECG 500ml povodna cena 40€ teraz 20€
Napeňovač mlieka
Na predaj nový (zabalený) napeňovač mlieka talianskej značky Snips. Na batérie (sú súčasťou nákupu). Cena 2€.